Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 18 19 20 21 22 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1,236 do 1,300 z 4,079 ]

1,236

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
rossanka napisał/a:

Jabłka mogą być. Chociaz wolałam takie z piekarnika posypane cukrem.

Jak przytargasz piekarnik i jakieś zasilanie to nie ma problemu big_smile

Zobacz podobne tematy :

1,237

TenSamProblem napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze czego.
Mówimy o jabłkach nie o piekarnikach big_smile

A jeszcze mi się przypomniało u na s jadało się takie ziemniaki ponacinane, tam wkładało się kawałki cebuli i soliło i całe ziemniaki zawijało w folię i wrzucało w popiół.
Tylko to były obrane ziemniaki. Jadło sie z masłem.

1,238

rossanka napisał/a:
TenSamProblem napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jeszcze czego.
Mówimy o jabłkach nie o piekarnikach big_smile

A jeszcze mi się przypomniało u na s jadało się takie ziemniaki ponacinane, tam wkładało się kawałki cebuli i soliło i całe ziemniaki zawijało w folię i wrzucało w popiół.
Tylko to były obrane ziemniaki. Jadło sie z masłem.

Oj szczegóły tongue
Takie z bajerami ziemniaczki widziałam tylko jako proste danie z mikrofali w jakimś programie kulinarnym...

1,239

Krejzolka82 napisał/a:

Koniecznie zajrzyj! smile
Z niecierpliwością będę Cię wyczekiwać, zresztą nie tylko ja! smile

Dziękuję. smile

Super ognisko wczoraj wyszło!

1,240 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-04 21:23:40)

smile

Przekleństwom, obrażaniom i przesadnie przesłodzonym wiadomościom na portalach randkowych piszemy stanowczo: "NIE".

Podczas czytania takich wiadomości śmiech z zażenowaniem się przeplata.

P.S. Zlikwidowałam konta. smile

1,241

No i dobrze, teraz Krejzolko konto jest ci tam niepotrzebne.
Na szczęście smile

A co z ogniskiem, robimy dzisiaj?

1,242

rossanka napisał/a:

Ognisko za ogniskiem? yikes Wy to macie zdrowie tongue

1,243

TenSamProblem napisał/a:
rossanka napisał/a:

Co za Wy?Na razie jestem tylko ja big_smile

1,244

rossanka napisał/a:
TenSamProblem napisał/a:
rossanka napisał/a:

Bo ja nie lubię kiełbasy. Jak będzie gwarancja, że będą ziemniaki, to mogę być tongue

1,245

santapietruszka napisał/a:
rossanka napisał/a:
TenSamProblem napisał/a:

Bo ja nie lubię kiełbasy. Jak będzie gwarancja, że będą ziemniaki, to mogę być tongue

No wieszsz co:O
Ale dobrze, Rossanka przyniesie ziemniaczki. Nawet masło kupilam:D

1,246

rossanka napisał/a:
TenSamProblem napisał/a:

Pietruszko, a to nie bedzie jakis rodzaj kanibalizmu?

1,247

TenSamProblem napisał/a:
rossanka napisał/a:

Hm. A czy ja wyglądam jak ziemniak? big_smile

Od biedy może być boczek, ja się przy warzywach nie upieram big_smile To jak się komuś chce, to ja poproszę taki szaszłyk: boczek, boczek, cebula, pieczarka, boczek, boczek, cebula, pieczarka, boczek.... big_smile

1,248

TenSamProblem napisał/a:

Od biedy może być boczek, ja się przy warzywach nie upieram big_smile To jak się komuś chce, to ja poproszę taki szaszłyk: boczek, boczek, cebula, pieczarka, boczek, boczek, cebula, pieczarka, boczek.... big_smile

Boczku nie jadłam z ogniska sad
Dziwne, pierwsze słyszę sad

1,249

rossanka napisał/a:
TenSamProblem napisał/a:

Szaszłyk. Szaszłyk jadłaś?

1,250

rossanka napisał/a:

Jadlas jadlas,  ale nie z boczkiem.

1,251

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

A to polecam big_smile

1,252

rossanka napisał/a:
TenSamProblem napisał/a:

Pietruszka, jak moze byc zboczek to idę z Toba na to ognisko i nawet pieczarki wezme... tongue

1,253

rh72 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Pietruszka, jak moze byc zboczek to idę z Toba na to ognisko i nawet pieczarki wezme... tongue

Rozumiem, że mam rozumieć, że dobrowolnie dajesz się przerobić na szaszłyk? big_smile Ok big_smile

1,254

rossanka napisał/a:

A to polecam big_smile

To upiecz. Zjem smile

1,255

rossanka napisał/a:
rossanka napisał/a:

A to polecam big_smile

To upiecz. Zjem smile

A no spoko, zapraszam. Rozumiem, że męża przy okazji też gdzieś tam wytrzasnąć? big_smile
Tylko daj znać, kiedy, bo miałabym nawet kandydata big_smile

1,256

rossanka napisał/a:

A to polecam big_smile

To upiecz. Zjem smile

A no spoko, zapraszam. Rozumiem, że męża przy okazji też gdzieś tam wytrzasnąć? big_smile
Tylko daj znać, kiedy, bo miałabym nawet kandydata big_smile

Dobrze.  Mąż dobrze się będzie komponował do szaszłyka big_smile

1,257

rossanka napisał/a:

Mąż dobrze się będzie komponował do szaszłyka big_smile

Aleś Ty krwiożercza... To chyba innego kandydata Ci muszę ogarnąć, bo tego szkoda... big_smile

1,258

rossanka napisał/a:

Mąż dobrze się będzie komponował do szaszłyka big_smile

Aleś Ty krwiożercza... To chyba innego kandydata Ci muszę ogarnąć, bo tego szkoda... big_smile

Co Ty ja jestem bardzo łagodna.
Przecież go nie pożre, jedynie szaszłyk big_smile

1,259

rh72 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Rozumiem, że mam rozumieć, że dobrowolnie dajesz się przerobić na szaszłyk? big_smile Ok big_smile

No nie wiem  tylko czy taki zjadliwy jestem smile

1,260

Hej. Jestem na moment. wink

Akurat leżę sobie teraz w namiocie po kąpaniu i czekam na resztę ekipy jak się zejdzie z koncertów.

Nie jestem tu 1 a drugi raz więc wiem czego się spodziewać. Mniej więcej bo zawsze są przygody. wink

Cóż..cudownie. Był dziś MAGICZNY koncert mojego ukochanego HEY. Magia po prostu magia, cudowne chwile, piękne piosenki i bosch ludzie. Czy swoi czy obcy. Zresztą tu nikt nie jest obcy...

A wbrew pozorom wcale nie jest aż tak głośno. Bez przesady.

Czekam na Ciebie I see beyond. :*

1,261

Metyl napisał/a:

Magia po prostu magia, cudowne chwile, piękne (...)

He he he! Że też akurat o mnie sobie przypomniałeś w środku nocy! wink

Na Woodstock'u jest też mój net-kolega z sąsiedniej net-cafe.

BTW, "Teksański" był? Bo wiesz, ja młodziutka byłam jak ten utwór powstawał... wink

Have fun!

1,262

Metyl napisał/a:

Hej. Jestem na moment. wink

Akurat leżę sobie teraz w namiocie po kąpaniu i czekam na resztę ekipy jak się zejdzie z koncertów.

Nie jestem tu 1 a drugi raz więc wiem czego się spodziewać. Mniej więcej bo zawsze są przygody. wink

Cóż..cudownie. Był dziś MAGICZNY koncert mojego ukochanego HEY. Magia po prostu magia, cudowne chwile, piękne piosenki i bosch ludzie. Czy swoi czy obcy. Zresztą tu nikt nie jest obcy...

A wbrew pozorom wcale nie jest aż tak głośno. Bez przesady.

Czyli wyjazd udany, to najważniejsze.
Pamiętam Hey , Chyba jeszcze chodziłam do liceum
Co prawda jakimś wielkim fanem nie byłam,  ale parę kawałków wpadalo w ucho.

1,263

Dziś ja nie mogę spać. Przez upał. Nie tak jak Metyl przeze mnie. :*

Wysmarowałam przepiękny post, który spotkał się z komunikatem "Nie masz uprawnień do tej strony". Jednak ja uparcie wracam. big_smile

@krejzi, przeczytałam początek tematu. Z powodu ograniczeń czasowych nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, ale myślę, że łapię sens. wink

Mam kilka luźnych myśli o tej porze o forum, portalach randkowych i Twoim związku z Naprędce.

Portale randkowe to nie moja bajka, choć założyłam sobie jedno takie konto "testowe". W wolnej chwili może to rozwinę.

Generalnie nigdy nie przemawiały do mnie social media. Nie miałam konta na n-k, chociaż cała Polska żyła tym fenomenem. Nie liczę konta "fake", które założyłam, żeby zobaczyć jak to wszystko działa, bo nie jestem oderwana od rzeczywistości, żyję wśród ludzi. Niedawno założyłam konto na FB (tak, są jeszcze tacy (!) ), głównie po to, żeby być na bieżąco z interesującymi mnie wydarzeniami. Mam tam niewielką grupę znajomych, których lubię i może ze 6 zdjęć. O zaletach messengera nie wspomnę. To wszystko też coś o mnie mówi. wink

Chociaż na co dzień mam poprzez pracę do czynienia z komputerem i bardzo mnie interesuje świat, to jeśli chodzi o wirtualne społeczności - netkobiety.pl to mój debiut. I określam je jako świetne doświadczenie. Bardzo rozwijające. smile Część moich forumowych znajomości przeniosła się "do reala" i za każdym razem było super. Pozdrawiam stąd moją ekipę. smile

Jeśli chodzi o moje życie to jestem na etapie UCHYLONYCH DRZWI. Wkrótce rozpocznę oficjalnie moje "Cudowne życie po rozwodzie. wink" Nie wiem, co przyniesie przyszłość, może zostanę singielką (nie mylimy tego z samotnością), może "pisany" mi jest drugi związek. Czas pokaże.

Jeśli to drugie, to musiałabym określić miejsca, gdzie ja osobiście "szukałabym" osoby do stworzenia związku. Po pierwsze na pewno w realu, na zasadzie: znajomi znajomych. Na drugim miejscu byłoby forum takie jak to. Dlaczego? Bo tu ludzie szczerze rozmawiają. Nie kreują się, nie retuszują. Nie ma zdjęć, które ograniczałyby dobór rozmówcy. Jest niczym nie zmącona wymiana myśli.

Nie dziwi mnie historia Krezji i Naprędce. Znam historie ludzi, którzy poznali się poprzez wirtualne gry i dziś tworzą realne związki. Jeśli jest "chemia pisana" i dojdzie do tego innego rodzaju "chemia", mamy przepis na związek. smile

W poprzednim poście miałam taką fajną puentę, ale uleciała w kosmos. Niechże będzie teraz taka: podobne przyciąga podobne, pozytywne przyciąga pozytywne. smile

1,264 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-06 09:58:50)

I_see_beyond napisał/a:

Wysmarowałam przepiękny post, który spotkał się z komunikatem "Nie masz uprawnień do tej strony". Jednak ja uparcie wracam. big_smile

Zawsze jak mi się to zdarza daję strzałkę "go to back", kopiuję i wklejam w nowej karcie.

I_see_beyond napisał/a:

@krejzi, przeczytałam początek tematu. Z powodu ograniczeń czasowych nie jestem w stanie przeczytać wszystkiego, ale myślę, że łapię sens. wink

Dziękuję. smile  Jak chcesz się pośmiać i poczytać o głupotach to w ramach nudy możesz to kiedyś zrobić. big_smile

I_see_beyond napisał/a:

Mam kilka luźnych myśli o tej porze o forum, portalach randkowych i Twoim związku z Naprędce.

Portale randkowe to nie moja bajka, choć założyłam sobie jedno takie konto "testowe". W wolnej chwili może to rozwinę.

Generalnie nigdy nie przemawiały do mnie social media. Nie miałam konta na n-k, chociaż cała Polska żyła tym fenomenem. Nie liczę konta "fake", które założyłam, żeby zobaczyć jak to wszystko działa, bo nie jestem oderwana od rzeczywistości, żyję wśród ludzi. Niedawno założyłam konto na FB (tak, są jeszcze tacy (!) ), głównie po to, żeby być na bieżąco z interesującymi mnie wydarzeniami. Mam tam niewielką grupę znajomych, których lubię i może ze 6 zdjęć. O zaletach messengera nie wspomnę. To wszystko też coś o mnie mówi. wink

Chociaż na co dzień mam poprzez pracę do czynienia z komputerem i bardzo mnie interesuje świat, to jeśli chodzi o wirtualne społeczności - netkobiety.pl to mój debiut. I określam je jako świetne doświadczenie. Bardzo rozwijające. smile Część moich forumowych znajomości przeniosła się "do reala" i za każdym razem było super. Pozdrawiam stąd moją ekipę. smile

Nie sądziłam, że mój związek będzie "analizowany" i przywoływany w kilku wątkach na forum. big_smile tongue big_smile

Przyznaję mam konto na Naszej Klasie i Facebook'u, po czasie poddałam się temu, aczkolwiek nieraz łapię się na tym, żeby zlikwidować fejsa. Messenger do mnie najbardziej przemawia. smile
Żyjemy w dziwnych czasach.
Mamy mnóstwo znajomych w social mediach, chwalimy się co jemy, gdzie jesteśmy a tak naprawdę jesteśmy samotni.
Nie ma już w zwyczaju odwiedzania się, rozmowy "face to face".
Kurdę przy spotkaniach w realnym życiu za często towarzyszy nam komórka w ręce.

Netkobiety to jest też mój debiut na forach i wiem, że jedyny.

Też pozdrawiam Twoją Ekipę z "Moje cudowne życie po rozwodzie" smile

I_see_beyond napisał/a:

Jeśli chodzi o moje życie to jestem na etapie UCHYLONYCH DRZWI. Wkrótce rozpocznę oficjalnie moje "Cudowne życie po rozwodzie. wink" Nie wiem, co przyniesie przyszłość, może zostanę singielką (nie mylimy tego z samotnością), może "pisany" mi jest drugi związek. Czas pokaże.

I takie podejście miałam ja.
I wydaje mi się, że najlepsze bo bez pretensji, żalu.

Życzę Ci, żebyś była po prostu szczęśliwa! smile
No i oczywiście, żebyś spotkała na swojej drodze faceta z którym będzie Ci po drodze! smile

I_see_beyond napisał/a:

Jeśli to drugie, to musiałabym określić miejsca, gdzie ja osobiście "szukałabym" osoby do stworzenia związku. Po pierwsze na pewno w realu, na zasadzie: znajomi znajomych. Na drugim miejscu byłoby forum takie jak to. Dlaczego? Bo tu ludzie szczerze rozmawiają. Nie kreują się, nie retuszują. Nie ma zdjęć, które ograniczałyby dobór rozmówcy. Jest niczym nie zmącona wymiana myśli.

Ale po co zastanawiać się, określać, gdzie by się chciało poznać osobę, która Ci będzie bliska?
Po prostu rób w życiu i bywaj tam gdzie masz ochotę i albo się ktoś pojawi, albo nie.
Nie warto kalkulować, zastanawiać się.

Jeżeli masz ochotę pobyć na portalach randkowych-zrób to, ale wtedy, kiedy czujesz, że tego potrzebujesz.

I_see_beyond napisał/a:

Nie dziwi mnie historia Krezji i Naprędce. Znam historie ludzi, którzy poznali się poprzez wirtualne gry i dziś tworzą realne związki. Jeśli jest "chemia pisana" i dojdzie do tego innego rodzaju "chemia", mamy przepis na związek. smile

Już Cię lubię, masz takie same określenia "chemii', jak ja. big_smile

I_see_beyond napisał/a:

W poprzednim poście miałam taką fajną puentę, ale uleciała w kosmos. Niechże będzie teraz taka: podobne przyciąga podobne, pozytywne przyciąga pozytywne. smile

Podoba mi się ta puenta. smile
Czy tak jest, że "podobne przyciąga podobne" - nie wiem.
Na pewno "pozytywne przyciąga pozytywne". smile

1,265

Fajna puenta i dużo tłumaczy,  dlaczego niektórym "wychodxi"związek a niektórym nie.
Nie ma przypadków,  coś musi być na rzeczy, dlaczego coś się wydarza albo nie wydarza.
Problem leży najczęściej w samym zainteresowanym. Jak się go nie zauważa,  to niedobrze,  bo człowiek stoi w miejscu.Jak się go zauważy i uświadomi w czym rzecz,  jest szansa na odmianę. A przynajmniej można spróbować,  bo nic się nie traci.

1,266

A może nie 'pozytywnym' co 'otwartym' cza być smile Pozytywność brzmi pociągająco, wiem... Jednak jest ważna jako ogólna cecha a pozytywny nie zawsze się chce otworzyć na jakieś możliwości. Niestety zaraz ktoś mi napisze, że jest otwarty i nic nie wychodzi... Więc mam jedną odpowiedź której nikt nie ruszy! No niestety ale trzeba trochę szczęścia w życiu... I ta otwartość ma służyć temu aby dać szansę swojemu szczęściu - takiemu w rozumieniu prawdopodobieństwa, ze to nam sie cos pozytywnego zdarzy smile

1,267

Pozytywnosc+otwartosc+nieco szczescia= efekt smile

1,268 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-06 10:45:41)

rh72 napisał/a:

A może nie 'pozytywnym' co 'otwartym' cza być smile Pozytywność brzmi pociągająco, wiem... Jednak jest ważna jako ogólna cecha a pozytywny nie zawsze się chce otworzyć na jakieś możliwości. Niestety zaraz ktoś mi napisze, że jest otwarty i nic nie wychodzi... Więc mam jedną odpowiedź której nikt nie ruszy! No niestety ale trzeba trochę szczęścia w życiu... I ta otwartość ma służyć temu aby dać szansę swojemu szczęściu - takiemu w rozumieniu prawdopodobieństwa, ze to nam sie cos pozytywnego zdarzy smile

Pewnie ze mną się też nie zgodzicie, ale ja nie wierzę ludziom, którzy mówią, że chcą być sami.
Oczywiście nie chodzi mi o czas zaraz po burzliwym/nieszczęśliwym związku, bo tu, aż prosi się o samotność.

Moim zdaniem tak mówią ludzie, którzy sami siebie okłamują, że nie potrzebują partnera bo tak im łatwiej tłumaczyć brak tego partnera.

Nie wierzę, że jak ktoś miałby wybór być z super partnerem czy sam, wybrałby samotność.

1,269

Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Pewnie ze mną się też nie zgodzicie, ale ja nie wierzę ludziom, którzy mówią, że chcą być sami.
Oczywiście nie chodzi mi o czas zaraz po burzliwym/nieszczęśliwym związku, bo tu, aż prosi się o samotność.

Moim zdaniem tak mówią ludzie, którzy chcą sami siebie okłamywać, że nie potrzebują partnera bo tak im łatwiej tłumaczyć brak tego partnera.

Nie znam takich osób,  chyba, że jak mówisz tuż po rozstaniu ale to zrozumiałe.
Znam natomiast kilka, co siedzą w zwiazkach zupełnie bezsensownych aby tylko nie być samymi.

1,270

Heyo, smile

tę pierwszą wiadomość stukałam sobie jednym palcem na tablecie. Jest taka opcja "zapamiętaj mnie", która rozwiązuje tego typu problemy, ale ja jej oczywiście nie zaznaczyłam. big_smile  Pisząc na laptopie dłuższe posty, też tak robię jak Ty, a więc z opcją kopiuj. Dziękuję za poradę, anyway. smile

Krejzolka82 napisał/a:

Dziękuję. smile  Jak chcesz się pośmiać i poczytać o głupotach to w ramach nudy możesz to kiedyś zrobić. big_smile

Nie takie głupoty, cenne obserwacje poparte doświadczeniem. Jestem na trzeciej stronie, widzę, że Ci się tu fajny Zespół zmontował. Pojawia się i Naprędce - może dojdę do tego, "jak "TO" się stało po nitce to kłębka. wink

Krejzolka82 napisał/a:

Nie sądziłam, że mój związek będzie "analizowany" i przywoływany w kilku wątkach na forum. big_smile tongue big_smile

To ja Ci coś wyznam - nie kojarzę Naprędce! big_smile Może "spotkaliśmy się" na którymś z tematów, ale nie "spędziłam wirtualnie" wystarczająco czasu, aby zapamiętać. I specjalizuję się w analizach w specyficznym dziale, tak więc spoko - tu takowej nie będzie. wink A moje refleksje miały charakter ogólny - o spotkaniach w sieci. smile

Krejzolka82 napisał/a:

Żyjemy w dziwnych czasach.
Mamy mnóstwo znajomych w social mediach, chwalimy się co jemy, gdzie jesteśmy a tak naprawdę jesteśmy samotni.
Nie ma już w zwyczaju odwiedzania się, rozmowy "face to face".
Kurdę przy spotkaniach w realnym życiu za często towarzyszy nam komórka w ręce.

Netkobiety to jest też mój debiut na forach i wiem, że jedyny.

Pełna zgoda. Choć tego to ja nie wiem. wink

Krejzolka82 napisał/a:

Życzę Ci, żebyś była po prostu szczęśliwa! smile
No i oczywiście, żebyś spotkała na swojej drodze faceta z którym będzie Ci po drodze! smile

Dziękuję, w zasadzie mogę powiedzieć, że JUŻ jestem szczęśliwa. A to drugie - byłoby miło. smile

Krejzolka82 napisał/a:
I_see_beyond napisał/a:

Ale po co zastanawiać się, określać, gdzie by się chciało poznać osobę, która Ci będzie bliska?
Po prostu rób w życiu i bywaj tam gdzie masz ochotę i albo się ktoś pojawi, albo nie.
Nie warto kalkulować, zastanawiać się.

Tak właśnie robię. smile A ułatwia mi to mój status "wolna". Ci, którzy kalkulują, dywagują na forach i w rzeczywistości o "cechach idealnego partnera" są pozostają zazwyczaj bardzo często sami. Podoba mi się Twoje podejście, Krezi. smile

Krejzolka82 napisał/a:

Na temat tego pierwszego to mogę tu epopeję wysmarować, ale to bardziej pod dział "psychologia". wink Tu panuje przyjemny, luźny, netkafejkowy klimat, nie będę go zmieniać.

Moją ekipę pozdrowię, a Ty pozdrów Naprędce. smile

1,271

rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
rh72 napisał/a:

Moim zdaniem tak mówią ludzie, którzy chcą sami siebie okłamywać, że nie potrzebują partnera bo tak im łatwiej tłumaczyć brak tego partnera.

Znam natomiast kilka, co siedzą w zwiazkach zupełnie bezsensownych aby tylko nie być samymi.

Na forum są takie osoby.

Tego, że się jest w nieszczęśliwym związku tym bardziej nie rozumiem.

1,272

Krejzolka82 napisał/a:
rossanka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Na forum są takie osoby.

Tego, że się jest w nieszczęśliwym związku tym bardziej nie rozumiem.

Ja też.
Ale raz zapytałam kogoś,  kto jest w takim układzie,  odpowiedź była,  że lepiej mieć chociaż namiastkę związku niż nic.

1,273

rossanka napisał/a:

Ale raz zapytałam kogoś,  kto jest w takim układzie,  odpowiedź była,  że lepiej mieć chociaż namiastkę związku niż nic.

A ja wolę nic.

1,274 Ostatnio edytowany przez I_see_beyond 7176 (2017-08-06 10:53:45)

Wiadomość wysłałam nie tam gdzie trzeba! big_smile

1,275

rossanka napisał/a:

A ja wolę nic.

Cześć Pietruszka!
Ja też wolę być sama niż w beznadziejnym związku,  w którym tak naprawdę i tak byłabym sama.

Wpadlam rano na forum, maluje paznokcie, teraz susze, myślałam,  że będę sama, a tu Moja Ekipa jest obecna big_smile

1,276

I_see_beyond napisał/a:

Wiadomość wysłałam nie tam gdzie trzeba! big_smile

Zauważyłam big_smile

1,277

rossanka napisał/a:

Wpadlam rano na forum, maluje paznokcie, teraz susze, myślałam,  że będę sama, a tu Moja Ekipa jest obecna big_smile

A ja piję kawę. Dopiero się budzę big_smile
A jak się obudzę, to pójdę sprzątać ten pokój, w którym moje dzieci obudziły się znacznie wcześniej big_smile

1,278

rossanka napisał/a:

A ja piję kawę. Dopiero się budzę big_smile
A jak się obudzę, to pójdę sprzątać ten pokój, w którym moje dzieci obudziły się znacznie wcześniej big_smile

A ja się bede lenic.  Pogoda coś się ochlodzila, już nie ma dziś upału.
Będę nabierać sił przed kolejnym tygodniem pracy.

1,279 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-06 19:12:37)

I_see_beyond napisał/a:

Nie takie głupoty, cenne obserwacje poparte doświadczeniem. Jestem na trzeciej stronie, widzę, że Ci się tu fajny Zespół zmontował. Pojawia się i Naprędce - może dojdę do tego, "jak "TO" się stało po nitce to kłębka. wink

Ja mam super Ekipę. smile
No właśnie czytając nasze posty to można by chyba odwrotne skojarzenie niż "Krejzi i Naprędce parą", tak przynajmniej co poniektórzy skojarzyli.
Aczkolwiek Joasiabasia jakimś cudem poskładała te nasze wypowiedzi pisane i zorientowała się, że coś jest na rzeczy, jak to zrobiła nie wiem. tongue

I_see_beyond napisał/a:

To ja Ci coś wyznam - nie kojarzę Naprędce! big_smile Może "spotkaliśmy się" na którymś z tematów, ale nie "spędziłam wirtualnie" wystarczająco czasu, aby zapamiętać. I specjalizuję się w analizach w specyficznym dziale, tak więc spoko - tu takowej nie będzie. wink A moje refleksje miały charakter ogólny - o spotkaniach w sieci. smile

Nie znasz Naprędce, niemożliwe. tongue
Jak można nie znać Naprędce? big_smile
Przecież to forumowy "psychoanalityk" i wierszokleta. big_smile

Spokojnie, nie analizujesz nas. smile

I_see_beyond napisał/a:

Dziękuję, w zasadzie mogę powiedzieć, że JUŻ jestem szczęśliwa. A to drugie - byłoby miło. smile

Tego Ci życzę i trzymam kciuki!!! smile smile smile

I_see_beyond napisał/a:

Tak właśnie robię. smile A ułatwia mi to mój status "wolna". Ci, którzy kalkulują, dywagują na forach i w rzeczywistości o "cechach idealnego partnera" są pozostają zazwyczaj bardzo często sami. Podoba mi się Twoje podejście, Krezi. smile

Pełna zgoda.
I vice versa. smile

Krejzolka82 napisał/a:

I_see_beyond napisał/a:

Na temat tego pierwszego to mogę tu epopeję wysmarować, ale to bardziej pod dział "psychologia". wink Tu panuje przyjemny, luźny, netkafejkowy klimat, nie będę go zmieniać.

Dokładnie, tutaj cieszymy się życiem i drobiazgami, i co jakiś czas popiszemy na temat. smile

I_see_beyond napisał/a:

Moją ekipę pozdrowię, a Ty pozdrów Naprędce. smile

Dziękuję. smile
Pozdrowiłam Go, a On odpozdrawia*. smile

*to jest słowotwórstwo Naprędce big_smile

1,280 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-06 11:22:52)

rossanka napisał/a:

O jakie to słodkie co napisałaś.  smile smile smile
"Moja Ekipa", jak to fajnie brzmi. smile smile smile

P.S. Przepraszam za post pod postem, czasami się nie da inaczej.

1,281

Tak napisałam,  bo już tak długo rozmawiamy i myślę, ze to takie naturalne i nie wymuszone, ot tak po prostu, jak się parę osób dobierze.

I see beyond-już 4 odcinek Gry o Tron był.  No no, akcja się robi gorąca, w sumie ten sezon wychodzi i  póki co bardzo dobrze, jestem zadowolona big_smile

1,282

Krejzolka82 napisał/a:

Nie znasz Naprędce, niemożliwe. tongue
Jak można nie znać Naprędce? big_smile
Przecież to forumowy "psychoanalityk" i wierszokleta. big_smile

Aaaa! To założyciel tematu "Limeryki z zimnej Afryki". Teraz kojarzę. Swego czasu powstał tam i limeryk o mnie! big_smile Napisał go dżdżownick. (3 str. tematu, post 80). Stare dzieje, ale bardzo dobrze "uchwycił" moją postać. smile

A w kwestii obserwatorów forum - pewne rzeczy się rzucają w oczy stałym bywalcom. Ja już też doszłam do tego, jak zostaliście parą, ale ułatwiła mi to odpowiedź joasibasi61. Ja też czasem pewne rzeczy wychwytuję. Na przykład na forum jest ktoś, kto zarejestrował się ... UWAGA (!) w 2007 r i nie ma na swoim koncie ani jednego posta! Taki czytelnik! Ludzie "nas" czytają, to pewne. A co tam sobie myślą?... yikes Mnie osobiście czyjś "odbiór" mojej osoby nie wytrąca z równowagi. wink Każdy widzi coś innego. Ja mam też taki "obraz" niektórych osób z forum "w głowie."

rossanka napisał/a:

I see beyond-już 4 odcinek Gry o Tron był.  No no, akcja się robi gorąca, w sumie ten sezon wychodzi i  póki co bardzo dobrze, jestem zadowolona big_smile

Ross, nie wiem czy Cię dogonię! Cierpię na permanentny brak czasu. I miałaś rację, Metyl to niegłupi gość. To moja krótkoterminowa obserwacja wybiórczych postów. Lubię wiedzieć, z kim rozmawiam.

A w kwestii samotności po zakończonym związku - to macie rację, to jest nawet zalecane, powiedziałabym. Wszyscy wiemy co to "plaster", prawda? Po co  ostatecznie robić sobie krzywdę i komuś przy okazji. Ja tam już wyleczona jestem. smile Aczkolwiek podtrzymuję, iż interesuje mnie opcja "LAT". No i na chwilę obecną ma być mi po prostu "miło i przyjemnie". Głębsze relacje "when a man loves a woman - w swoim czasie.

Dobra. To się wypowiedziałam po północy, mogę iść spać. wink

1,283

Dzień dobry! Troszkę podczytywałam wątek, czy mogę dołączyć?

1,284

A w ogóle Metyl to w związku z pochodzeniem z tego samego miasta (T) można by się kiedyś spotkać na piwku mimo różnicy wieku - nie sądzisz?

1,285

Okazuje się, że na forum to się wiele osób "zna". Gdzieś te nasze posty się krzyżują, coś się "wychwyci", wybiórczo zapamięta. To miasto jest moim docelowym. Lubię ładne miejsca. smile Zamieszkałam jakiś czas temu w okolicach najpiękniejszego miasta w Polsce, ale to, o którym piszecie, jest my number two. Jak zmiany, to ZMIANY. Pełną parą.

Myślę, że Metyl zapolował na Woodzie. wink

1,286

Jak macie blisko do siebie, to możecie sobie zorganizować wspólne spotkanie, to dobry pomysł.

1,287

I_see_beyond napisał/a:

Myślę, że Metyl zapolował na Woodzie. wink

Aż się boję pomyśleć co wyłowił z tego błocka <feee> xD big_smile big_smile ^^

Znacie jakieś pary które poznały się wcześniej na forum i są ze sobą???

1,288

Symbi napisał/a:

Dzień dobry! Troszkę podczytywałam wątek, czy mogę dołączyć?

Dzień dobry!  smile

Oczywiście, że możesz do tak zacnego grona dołączyć, zapraszam i czuj się jak u siebie w domu! smile

1,289

On-WuWuA-83 napisał/a:

Ooo, Kogo to moje piękne, szarozielone oczęta widzą. big_smile big_smile big_smile

Witaj WuWuś w moim świece wirtualnym. smile smile smile

1,290

Krejzolko, serdecznie dziękuję za zaproszenie.
Mam skromne doświadczenia z portalami randkowymi, ale jakieś mam. Konto zakładałam zwykle w przypływie nudy i likwidowałam szybko. Ostatnim razem w zeszłym roku. Myślę, że da się kogos normalnego poznać, ale niestety trzeba sporo osób przesiać. Ja nie mam do tego nerwów. Zresztą, zmieniły mi się priorytety.
W każdym razie miło czytać, że macie podobne spostrzeżenia co do portali randkowych.
No i narobiliście mi smaka na ziemniaczki z ogniska.

1,291

A tam... ognisko i bez ziemniaczków fajne... aby towarzystwo sprzyjało smile

1,292

Ostatnie ziemniaki z ogniska jadłam w dzieciństwie... te kilka postów przywołało dobre wspomnienia

1,293

Krejzolka82 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Ooo, Kogo to moje piękne, szarozielone oczęta widzą. big_smile big_smile big_smile

Hejka smile
Słyszałem, że usidliłaś jakiegoś nieszczęśnika z forum wink tongue

1,294

On-WuWuA-83 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
On-WuWuA-83 napisał/a:

Hejka smile
Słyszałem, że usidliłaś jakiegoś nieszczęśnika z forum wink tongue

Wiem, że bardzo chciałbyś być na miejscu tego Nieszczęśnika. big_smile tongue big_smile

1,295 Ostatnio edytowany przez Symbi (2017-08-09 09:13:13)

Dzień dobry przy porannej kawce smile
Widzę, że tu jakieś wzajemne adoracje się odbywają.

1,296 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-09 11:01:53)

Symbi napisał/a:

Dzień dobry przy przedpołudniowej wodzie. smile

Tutaj adoracja zbiega się z mnóstwem adoracji. big_smile

P.S. Dzisiaj ma urodziny nasz AloneWolf90! smile
AloneWolf90, WSZYSTKIEGO CO SOBIE TYLKO WYMARZYSZ!!! smile smile smile

1,297 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-08-09 11:19:36)

Krejzolka82 napisał/a:
Symbi napisał/a:

Dzień dobry przy przedpołudniowej wodzie. smile

Tutaj adoracja zbiega się z mnóstwem adoracji. big_smile

P.S. Dzisiaj ma urodziny nasz AloneWolf90! smile
AloneWolf90, WSZYSTKIEGO CO SOBIE TYLKO WYMARZYSZ!!! smile smile smile

Dzięki Krejzi za życzenia smile, w tej chwili to tak niewiele mi się marzy, tylko, żeby mi sie ucho odblokowało. wink Kto wie może niedługo spełnią się te większe i to od razu w ilości hurtowej. big_smile

Ja też teraz jestem przy przedpołudniowej wodzie. wink

1,298 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-21 20:38:33)

Kurcze chyba trzeba będzie zamknąć wątek...no chyba, że macie jakieś ciekawe tematy o których jeszcze nie popisaliśmy a macie wielką ochotę popaplać pisemnie. smile

1,299

Ja mogę do powyższego dorzucić negatywną opinię na temat portalu "samotne serca" . Internet mi go podpowiedział jako portal targetujący w samotnych rodziców. Nie wiem, czy znacie, ale kompletna porażka, ponieważ nie wydarzyło się nic z tego, co miało się tam wydarzyć. Czas stracony, nie polecam.

1,300

rampampam napisał/a:

Ja mogę do powyższego dorzucić negatywną opinię na temat portalu "samotne serca" . Internet mi go podpowiedział jako portal targetujący w samotnych rodziców. Nie wiem, czy znacie, ale kompletna porażka, ponieważ nie wydarzyło się nic z tego, co miało się tam wydarzyć. Czas stracony, nie polecam.

Witam Cię w moim pokręconym wątku.  smile

Tak między nami, kibicuję Ci i to bardzo. smile

Nie znam portalu i już nie poznam. big_smile

Posty [ 1,236 do 1,300 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 18 19 20 21 22 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024