Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 976 do 1,040 z 4,079 ]

976

Odp: Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)
AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:

No wiesz, możesz od tych dwóch grup wybrać to, co dla Ciebie najlepsze. Szukać żony i rozwijać zainteresowania. Jedno nie wyklucza drugiego.

Ale ja tak staram się robić, tyle, że czasami trzymam kilka srok za ogon, nie chce żadnej puścić i zostaje z niczym. big_smile

Najśmieszniejsze, że od razu radzą szukać żony, przecież to niepotrzebna presja i zmniejszenie swoich szans desperacją big_smile

Od razu się nie ozenisz. A jak poczujesz że chcesz, to już nie będzie problem.
Lepiej robić za duzo niż nie robić kompletnie nic.

Zobacz podobne tematy :

977

rossanka napisał/a:

To jest oczywiste. big_smile Cóż nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś, mi nie chodzi oto, żeby nie mieć takiego celu jak mi proponują kolejni ludzie, tylko żeby do każdej znajomości podchodzić na luzie i nie nastawiać się na nie wiadomo co od samego początku.

Tylko za bardzo nie wiem, co mam robić, skoro zapisywanie się na kolejne kursy nic nie daję, zacząłem chodzić na imprezy ze znajomymi (na razie bez klubów) i widzę, że problemem jest mała liczba kobiet w wieku 20-30 tu gdzie teraz mieszkam, praktycznie zawsze widzę tylko młodsze i starsze... A jak jest w "dobrym wieku" to zajęta. Przecież sam ich sobie nie wyprodukuję. big_smile Na Badoo jak dam promień 50 km to 2/3 kobiet w tym wieku to Czeszki. big_smile Chyba muszę się z powrotem przeprowadzić do dużego miasta jak np. Wrocław...

A i szansę, że spotkam Introwertyczkę w tych miejscach co wymieniłem są 1:100...

978

AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:

To jest oczywiste. big_smile Cóż nie wiem czy dobrze mnie zrozumiałaś, mi nie chodzi oto, żeby nie mieć takiego celu jak mi proponują kolejni ludzie, tylko żeby do każdej znajomości podchodzić na luzie i nie nastawiać się na nie wiadomo co od samego początku.

Tylko za bardzo nie wiem, co mam robić, skoro zapisywanie się na kolejne kursy nic nie daję, zacząłem chodzić na imprezy ze znajomymi (na razie bez klubów) i widzę, że problemem jest mała liczba kobiet w wieku 20-30 tu gdzie teraz mieszkam, praktycznie zawsze widzę tylko młodsze i starsze... A jak jest w "dobrym wieku" to zajęta. Przecież sam ich sobie nie wyprodukuję. big_smile Na Badoo jak dam promień 50 km to 2/3 kobiet w tym wieku to Czeszki. big_smile Chyba muszę się z powrotem przeprowadzić do dużego miasta jak np. Wrocław...

A i szansę, że spotkam Introwertyczkę w tych miejscach co wymieniłem są 1:100...

Wiem, o co Ci chodzi.

Poza tym mam ten sam problem, tylko w innej grupie wiekowej, moim zdaniem tu nie ma złotej rady.
Ale Ty się nie martw,  jeszcze znajdziesz. Zobaczysz, może za miesiąc albo za dwa lata napiszesz tu, że znalazłeś,  a może za 5 lat, ale to w końcu nastąpi. Na sile nic nie wyjdzie wiec spokojnie.
Acha co do wieku to też nie patrz do końca na wygląd,  czasami młodsza wygląda na dużo starsza,albo starsza na mlodszą.

979

rossanka napisał/a:

[
Poza tym mam ten sam problem, tylko w innej grupie wiekowej, moim zdaniem tu nie ma złotej rady.
Ale Ty się nie martw,  jeszcze znajdziesz. Zobaczysz, może za miesiąc albo za dwa lata napiszesz tu, że znalazłeś,  a może za 5 lat, ale to w końcu nastąpi. Na sile nic nie wyjdzie wiec spokojnie.
Acha co do wieku to też nie patrz do końca na wygląd,  czasami młodsza wygląda na dużo starsza,albo starsza na mlodszą.

Co do wieku masz rację, już parę razy zdarzyło mi się źle ocenić wiek kobiety big_smile

Wiesz ja mam największy żal do mnie samego, że odpuściłem znajomości z kobietami, które chciały być ze mną, a ja po prostu jak ostatni tchórz uciekłem, bo lubiły spędzać wolny czas przeciwnie do mnie i nie chciałem być "ciężarem". Najśmieszniejsze, że nawet pociągały mnie fizycznie i mi się podobały (i ja im), a ja odpuściłem...

Pewnie moja reakcja byłaby inna, gdybym w ich oczach nie widział rozczarowania, gdy pytały właśnie o ten nieszczęsny wolny czas czy lubię spędzać tak jak one...

Dziś to wszystko wydaję mi się mało ważne...

980

AloneWolf90 napisał/a:

Co do wieku masz rację, już parę razy zdarzyło mi się źle ocenić wiek kobiety big_smile

Wiesz ja mam największy żal do mnie samego, że odpuściłem znajomości z kobietami, które chciały być ze mną, a ja po prostu jak ostatni tchórz uciekłem, bo lubiły spędzać wolny czas przeciwnie do mnie i nie chciałem być "ciężarem". Najśmieszniejsze, że nawet pociągały mnie fizycznie i mi się podobały (i ja im), a ja odpuściłem...

Pewnie moja reakcja byłaby inna, gdybym w ich oczach nie widział rozczarowania, gdy pytały właśnie o ten nieszczęsny wolny czas czy lubię spędzać tak jak one...

Dziś to wszystko wydaję mi się mało ważne...

Pomysl, że masz za to jakieś doświadczenie i że wyciągnąłes wnioski i więcej tak nie postapisz. Może to się działo po coś.

981

rossanka napisał/a:

Pomysl, że masz za to jakieś doświadczenie i że wyciągnąłes wnioski i więcej tak nie postapisz. Może to się działo po coś.

Dzięki za miłe słowa Rossanko, ale wiem, że teraz będę miał coraz trudniej, ale nie z takich porażek się już wygrzebywałem. big_smile Muszę niestety teraz spadać, bo jutro muszę wyjść wcześniej do pracy, żeby zdążyć do lekarza zaraz po niej. Dobrej nocy.

982

Czy dzisiaj też wszyscy korzystają z pięknego deszczowego dnia? big_smile

Cóż odwiedziłem dzisiaj Panią lekarkę i wyszło, że muszę zrobić jeszcze trzy badania w tym kolejne krwii. big_smile

A tak w ogóle to byłem dzisiaj w city of Revenn, cóż nawet tam było lepiej niż tu gdzie mieszkam (Jelenia Góra), widziałem bardzo dużo niesparowanych Kobiet w wieku 20-30. big_smile Chyba dobrze zrobiłem, że będę tam jeździł do lekarza. big_smile

Cóż są różne żarty z jazdy z nawigacji i ja dzisiaj sobie ustawiłem taką drogę, że nie jeździły nią prawie żadne samochody i była w strasznym stanie, mam nadzieję, że te 20 przejechanych km nie odbiję się na aucie, jak 20 km po Księżycu lub Marsie. tongue I pomyśleć, że jak szukałem Galerii i jechałem na wyczucie to pojechałem idealnie. big_smile

A i poszczęściło mi się z Policją, przejechałem im przed maską, jak skręcali i mnie nie gonili, a na pewno przekroczyłem prędkość. tongue Dziś moc była ze mną. big_smile

983

Cześć wszystkim, właśnie wróciłem z roweru i omal nie potrącił mnie jakiś debil autem/ sad Brakło 5 cm, bo debil wyprzedzał mnie na remontowanym odcinku drogi (zwężonej do jednego pasu ruchu). Maskara normalnie jakie debile dostają prawo jazdy. sad

Co tam u Was słychać, widzę, że coś wszyscy uciekli... big_smile Ja nie gryzę, za to komary z chęcią gryzą mnie. big_smile Ale o tym niżej...
Jestem po kolejnym badaniu krwi, i wreszcie wiem jaką grupę krwi mam. Niestety krwi nie pobierała mi ładna blondynka co ostatnio, a facet, w ogóle kto to widział by mężczyzna się czymś takim zajmował? big_smile Ukłucie (czy tylko dla mnie to brzmi dwuznacznie big_smile) zostawiło mi więcej śladów krwi i  ślad na ręce, co jednak kobieca ręka to kobieca ręka. big_smile Jak wpisałem swoją grupę w google to dostałem takie hasło : "należysz do wyjątkowej części naszej populacji " http://ciekawe.org/2016/05/09/jesli-two … opulacji/, zawsze wiedziałem, że jestem wyjątkowy (co Krejzi mi wypomniała jako narcyzm big_smile), mam 0 Rh-, cóż jestem uniwersalnym dawcą... Teraz już wiem, czemu komary zawsze najbardziej gryzą mnie, w końcu jestem dla nich, jak restauracja z gwiazdką michelin. tongue I już wiem czemu moja krew jest taka smaczna, nie zawiera żadnych antygenów. big_smile A wynik tarczycy mam idealny niczym kobieta w ciąży. big_smile

Rozważam to co napisałaś Krejzi czyli zostanie honorowym dawcą krwi, w końcu moja krew jest bardzo rzadka i na pewno się komuś przyda. smile

A u Was co słychać? Ostatnio ciągle piszę w tym temacie sam ze sobą. big_smile

984

AloneWolf90 napisał/a:

Ostatnio brałem udział w pewnej, ciekawej dyskusji dotyczącej oczekiwań, wymagań a jednocześnie nieumiejętności podejmowania prostych decyzji... w temacie postrzegania i podejścia do ludzi.
Najlepsze było to że było nas 4 facetów na 16 kobiet...  i skromną merytoryczną dyskusją zdominowaliśmy ten panel. big_smile
Nie sądziłem, że w ciągu 3 godzin potrafię zrobić taką ilość notatek... big_smile

985

AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dzięki za miłe słowa Rossanko, ale wiem, że teraz będę miał coraz trudniej, ale nie z takich porażek się już wygrzebywałem. big_smile Muszę niestety teraz spadać, bo jutro muszę wyjść wcześniej do pracy, żeby zdążyć do lekarza zaraz po niej. Dobrej nocy.

Dlaczego zaraz trudniej, może inaczej ale nie trudniej?
Ja też ostatnio mAlonso  na forum, trochę mało czasu,  robię inne rzeczy, no i dzień dłuższy to mniej czasu siedzi się przed komputerem.
Jakoś nie mam weny.

986

rossanka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Ja też ostatnio mAlonso  na forum, trochę mało czasu,  robię inne rzeczy, no i dzień dłuższy to mniej czasu siedzi się przed komputerem.
Jakoś nie mam weny.

Trudniej, bo tak jak kiedyś pisałem, że "rynek matrymonialny" z wiekiem jest co raz "bardziej przebrany" i jeszcze szybciej trzeba się decydować, poza tym 9/10 kobiet, z którymi się rozumiałem idealnie, gdy je poznawałem w wieku 20 lat była już pozajmowana, a część nawet była już mężatkami, to jakie szanse są, że ta 1/10 nie wyszła za mąż w wieku 25 lat? tongue
A co ciekawego robisz jeśli to nie tajemnica? big_smile

Ja zawsze mam czas na forum i na ten temat big_smile Dzisiaj na przykład zrobiłem przegląda techniczny samochodu, zakupy posprzątałem, zrobiłem obiad, dwa prania otwarłem sezon rowerowy i mam jeszcze mnóstwo czasu na inne rzeczy (np. patrzę na jakie auto będę w stanie zamienić swoje obecne za dwa lata big_smile) albo poczytałem o swojej grupie krwi. big_smile No i w końcu muszę znaleźć czas na książkę którą sobie kupiłem, bo już 10 dni leży na półce i czeka na dobry czas. big_smile

987

AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jakoś nie mam weny.

Trudniej, bo tak jak kiedyś pisałem, że "rynek matrymonialny" z wiekiem jest co raz "bardziej przebrany" i jeszcze szybciej trzeba się decydować, poza tym 9/10 kobiet, z którymi się rozumiałem idealnie, gdy je poznawałem w wieku 20 lat była już pozajmowana, a część nawet była już mężatkami, to jakie szanse są, że ta 1/10 nie wyszła za mąż w wieku 25 lat? tongue

Ja zawsze mam czas na forum i na ten temat big_smile Dzisiaj na przykład zrobiłem przegląda techniczny samochodu, zakupy posprzątałem, zrobiłem obiad, dwa prania otwarłem sezon rowerowy i mam jeszcze mnóstwo czasu na inne rzeczy (np. patrzę na jakie auto będę w stanie zamienić swoje obecne za dwa lata big_smile) albo poczytałem o swojej grupie krwi. big_smile No i w końcu muszę znaleźć czas na książkę którą sobie kupiłem, bo już 10 dni leży na półce i czeka na dobry czas. big_smile

Co robie -to nie chce pisać na forum, moje prywatne sprawy.;)
Z tymi statystykami to nie bierz tak do siebie  bo życie się ma nijak do statystyk.
Zobacz statystycznie w moim  wieku, kobiety mają już mężów i dzieci. A ja nie.
No i jestem normalna, mam dobrą pracę, mieszkanie, jestem porządna,  inteligentna, opiekuńcza, pracowita, wierna,  -słowem zadna patologia jak to się mówi,  czy osoba skrajnie  nieśmiała,  lub niezaradna ale tez nie jakaś hulaka,  czy latawiec czy pijawka.
Ale jestem sama, więc w każdej grupie wiekowej mężczyzn i kobiet zdzają się takie egzemplarze.  Nie przeliczaj ich na statystyki bo to nie ma sensu.
Ps pranie też dziś zrobiłam,  ale rower jeszcze czeka na po zimowy przegląd.

988

rossanka napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Jakoś nie mam weny.

Co robie -to nie chce pisać na forum, moje prywatne sprawy.;)
Z tymi statystykami to nie bierz tak do siebie  bo życie się ma nijak do statystyk.
Zobacz statystycznie w moim  wieku, kobiety mają już mężów i dzieci. A ja nie.
No i jestem normalna, mam dobrą pracę, mieszkanie, jestem porządna,  inteligentna, opiekuńcza, pracowita, wierna,  -słowem zadna patologia jak to się mówi,  czy osoba skrajnie  nieśmiała,  lub niezaradna ale tez nie jakaś hulaka,  czy latawiec czy pijawka.
Ale jestem sama, więc w każdej grupie wiekowej mężczyzn i kobiet zdzają się takie egzemplarze.  Nie przeliczaj ich na statystyki bo to nie ma sensu.
Ps pranie też dziś zrobiłam,  ale rower jeszcze czeka na po zimowy przegląd.

Tak wiem chronisz swoja prywatność. I pomyśleć, że to na mnie znajomi mówią Anonimus. tongue Co do nieprzeliczania na statystki, mam analityczny umysł i zmysł do zapamiętywania cyferek, muszę chyba sobie kupić jakąś nakładkę graficzną, bo dla mnie świat to prawie takie cyferki jak Matrix.  big_smile

To ja chyba nie podchodzę pod normalnych, chociaż niektórzy mnie uważają za normalnego. tongue

989

Zależy,  co kto ma na myśli pod pojęciem normalny.

990

rossanka napisał/a:

Zależy,  co kto ma na myśli pod pojęciem normalny.

Zgadzam się, dlatego ja zawsze mówię, że normalność to pojęcie względne i wszystko zależy wg jakiej normy. big_smile

AloneWolf90 napisał/a:

Cześć wszystkim, właśnie wróciłem z roweru i omal nie potrącił mnie jakiś debil autem/ sad Brakło 5 cm, bo debil wyprzedzał mnie na remontowanym odcinku drogi (zwężonej do jednego pasu ruchu). Maskara normalnie jakie debile dostają prawo jazdy. sad

Co tam u Was słychać, widzę, że coś wszyscy uciekli... big_smile Ja nie gryzę, za to komary z chęcią gryzą mnie. big_smile Ale o tym niżej...
Jestem po kolejnym badaniu krwi, i wreszcie wiem jaką grupę krwi mam. Niestety krwi nie pobierała mi ładna blondynka co ostatnio, a facet, w ogóle kto to widział by mężczyzna się czymś takim zajmował? big_smile Ukłucie (czy tylko dla mnie to brzmi dwuznacznie big_smile) zostawiło mi więcej śladów krwi i  ślad na ręce, co jednak kobieca ręka to kobieca ręka. big_smile Jak wpisałem swoją grupę w google to dostałem takie hasło : "należysz do wyjątkowej części naszej populacji " http://ciekawe.org/2016/05/09/jesli-two … opulacji/, zawsze wiedziałem, że jestem wyjątkowy (co Krejzi mi wypomniała jako narcyzm big_smile), mam 0 Rh-, cóż jestem uniwersalnym dawcą... Teraz już wiem, czemu komary zawsze najbardziej gryzą mnie, w końcu jestem dla nich, jak restauracja z gwiazdką michelin. tongue I już wiem czemu moja krew jest taka smaczna, nie zawiera żadnych antygenów. big_smile A wynik tarczycy mam idealny niczym kobieta w ciąży. big_smile

Rozważam to co napisałaś Krejzi czyli zostanie honorowym dawcą krwi, w końcu moja krew jest bardzo rzadka i na pewno się komuś przyda. smile

Samotny Wilku, a ja mam krew grupy O Rh+ Ciekawe jest dziedziczenie grup krwi. Piszę te słowa z punktu widzenia swego wykształcenia smile

992

Wiem, że to jest ciekawe, bo z genetyki wnika, że dostałem od rodziców dwa recesywne geny (mają odpowiednio grupy A1 Rh+ i 0 Rh+). big_smile A jakie masz wykształcenie?

AloneWolf90 napisał/a:

Wiem, że to jest ciekawe, bo z genetyki wnika, że dostałem od rodziców dwa recesywne geny (mają odpowiednio grupy A1 Rh+ i 0 Rh+). big_smile A jakie masz wykształcenie?

Biologiczne smile Natomiast z zawodu jestem diagnostą laboratoryjnym.

994

Wielbiciel Lidiji Bacic napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Miałem nadzieję, że genetykiem. big_smile

995

AloneWolf90 napisał/a:

O, kliknelo mi sie w nie ten temat co trzeba i przypadkowo odkrylam swojego "krewnego" big_smile

A+ to po ojcu?

Przepraszam, ze cytuje Wielbiciela, ale nie chcialo mi sie szukac oryginalu tongue

AloneWolf90 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Miałem nadzieję, że genetykiem. big_smile

Genetykę wkładałem sobie do głowy na studiach smile
Iceni, ne ma problema smile

997 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-02 19:15:31)

Iceni napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

O, kliknelo mi sie w nie ten temat co trzeba i przypadkowo odkrylam swojego "krewnego" big_smile

A+ to po ojcu?

Przepraszam, ze cytuje Wielbiciela, ale nie chcialo mi sie szukac oryginalu tongue

Przykro mi Iceni, ale chyba nie jestem twoim "krewniakiem", A+ ma moja mama, ja mam 0-, czyli możesz "szkorzystać" z mojej krwi. big_smile

Trochę pozytywnej energii dla Was na nadchodzący tydzień smile

999 Ostatnio edytowany przez AloneWolf90 (2017-04-02 19:24:38)

Wiesz, że nawet przez sekundę nie zwróciłem uwagi na muzykę (ciekawe co przykuło moją uwagę big_smile). To Chorwatka?

Ale swój cel osiągnąłeś, dzięki za pozytywną energię na nowy tydzień. big_smile

1,000 Ostatnio edytowany przez Iceni (2017-04-02 19:29:36)

AloneWolf90 napisał/a:
Iceni napisał/a:

A+ to po ojcu?

Przykro mi Iceni, ale chyba nie jestem twoim "krewniakiem", A+ ma moja mama, ja mam 0-, czyli możesz "szkorzystać" z mojej krwi. big_smile

Tez mam 0- dlatego mnie twoj post zainteresowal tongue tylko zle sformulowalam zdanie, chodzilo mi o to, czy to twoj ojciec ma A+

U mnie z odwrotnej kombinacji : A ma ojciec big_smile, tylko nie wiem czy +,  czy -

1,001

No to jednak jesteśmy krewniakami. big_smile

1,002 Ostatnio edytowany przez Wielbiciel Lidiji Bacic (2017-04-03 17:14:35)

AloneWolf90 napisał/a:

Wiesz, że nawet przez sekundę nie zwróciłem uwagi na muzykę (ciekawe co przykuło moją uwagę big_smile). To Chorwatka?

Ale swój cel osiągnąłeś, dzięki za pozytywną energię na nowy tydzień. big_smile

Samotny Wilku, Sandra Poljak jest młodą i świetnie zapowiadającą się chorwacką piosenkarką. Trochę na marginesie, prywatnie uważam Polki i Chorwatki za najpiękniejsze kobiety smile

1,003 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-04-06 02:03:18)

Witajcie moje Robaczki. smile

Przepraszam za długą nieobecność. smile

Dziękuję, że rozmowa pisana odbyła się pod moją nieobecność. smile

Przeczytałam wszystkie Wasze posty, jako porządna gospodyni. smile

Co do oddawania krwi, jeszcze raz powtórzę, super sprawa i każdemu polecam, jak ma możliwość. smile
Ooo, widzę, że trochę Krewniaków* na forum mamy, też się przyłączam. smile

*Nie pamiętam czy mam 0Rh- czy 0Rh+, ale bardziej stawiam na 0RH+, więc jestem pół krewniakiem Waszym. tongue

1,004

Ja mam  ARh-, za niecałe dwa tygodnie znów zasuwam. big_smile

1,005

Alberto Salazar napisał/a:

Ja mam  ARh-, za niecałe dwa tygodnie znów zasuwam. big_smile

Super. smile
Zazdroszczę. smile

Wiem, niech temat krwi będzie wałkowany jeszcze z tydzień to może nie zapomnę zapytać Koleżanki, jak wygląda oddawanie krwi w UK. tongue

1,006

Krejzolka82 napisał/a:

Wiem, niech temat krwi będzie wałkowany jeszcze z tydzień to może nie zapomnę zapytać Koleżanki, jak wygląda oddawanie krwi w UK. tongue

A co? Jesteś w UK, tudzież wybierasz się? tongue

1,007

Krejzolka82 napisał/a:

Jeszcze tylko doba w Warszawie i wylot do UK. smile

1,008

Krejzolka82 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

To już wiem czemu wszystkich zapraszałaś do Siebie? big_smile I już wiadomo czemu Cię nie było. big_smile

1,009

O, to teraz bedziesz blizej mnie tongue

1,010 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-06 19:27:56)

smile
Krejzi, dziękuję za temat... Czytałem detalicznie do 11 strony, potem już 27 bo się... zmartwiłem. Myślałem jednak, że można w sieci i na portalu randkowym poznać kogoś odpowiedniego. A tu sprawa trudna. Więc dziękuje ponownie za temat. smile
Mam teraz ambiwalentne uczucia - rejestrować się, nie rejestrować. Mi wychodziło jakoś w życiu, że moi koledzy to prosto mają... Jeden pojechał sobie nad morze polskie i przywiózł kobietę, drugi podszedł do kobiety w pizzeri i jest para nowa (obaj po rozwodach, w swoim wieku - nie za młodzi i czas bycia 'singlem' jakiś niewielki, z 3-4 mce obaj). Więc myślałem, ze się dopasować w życiu i później można, jak chęć jest...
Z tej dyskusji to widać, że na forumach ciekawsi ludzie. Kobiece forum lubię, bo normalnie podchodzicie do ludzi, no, normalniej. Męskie forum to podwórko bardzo zamknięte - kilka osób kontroluje i się oglądają aby innych zniechęcić do odpowiadania na posty. I dalej nie wiem. Pewnie, dopóki człowiek nie spróbuje to nie zakosztuje. sad Jak żyć, się pytam, jak żyć? Retorycznie... smile Pozdrawiam. Ale dalej się czaję... nie desperatuję... jeszcze smile I odbierzcie to miło - wszelkie uwagi wypowiadam o sobie...

1,011

AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

To już wiem czemu wszystkich zapraszałaś do Siebie? big_smile I już wiadomo czemu Cię nie było. big_smile

A to chyba miało być stwierdzenie a nie zapytanie o moje zaproszenie, nieprawdaż?

Nie zapraszam do UK, zapraszam tylko do Polski. tongue

Czemu mnie nie było? tongue

Wielbicielu wybacz moją nieuwagę, oczywiście, że jesteśmy krewniakami. smile

Iceni czy mam się czuć zaproszona do Ciebie? tongue

1,012

Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A to chyba miało być stwierdzenie a nie zapytanie o moje zaproszenie, nieprawdaż?

Tak, to miało być stwierdzenie. big_smile A wyjechałaś na stałe? Jak tam się czujesz w nowym miejscu?

1,013

rh72 napisał/a:

smile
Krejzi, dziękuję za temat... Czytałem detalicznie do 11 strony, potem już 27 bo się... zmartwiłem. Myślałem jednak, że można w sieci i na portalu randkowym poznać kogoś odpowiedniego. A tu sprawa trudna. Więc dziękuje ponownie za temat. smile
Mam teraz ambiwalentne uczucia - rejestrować się, nie rejestrować. Mi wychodziło jakoś w życiu, że moi koledzy to prosto mają... Jeden pojechał sobie nad morze polskie i przywiózł kobietę, drugi podszedł do kobiety w pizzeri i jest para nowa (obaj po rozwodach, w swoim wieku - nie za młodzi i czas bycia 'singlem' jakiś niewielki, z 3-4 mce obaj). Więc myślałem, ze się dopasować w życiu i później można, jak chęć jest...
Z tej dyskusji to widać, że na forumach ciekawsi ludzie. Kobiece forum lubię, bo normalnie podchodzicie do ludzi, no, normalniej. Męskie forum to podwórko bardzo zamknięte - kilka osób kontroluje i się oglądają aby innych zniechęcić do odpowiadania na posty. I dalej nie wiem. Pewnie, dopóki człowiek nie spróbuje to nie zakosztuje. sad Jak żyć, się pytam, jak żyć? Retorycznie... smile Pozdrawiam. Ale dalej się czaję... nie desperatuję... jeszcze smile I odbierzcie to miło - wszelkie uwagi wypowiadam o sobie...

Witam. smile

Jesteś drugim Facetem, który dziękuję mi za temat, nieistotne, że z innych powodów.:P

Na pewno można kogoś poznać na portalach, przecież ludzie się tak poznają, ale (bo jest jedno "ale") trzeba do tego podchodzić normalnie, nie z rezerwą, nie z niechęcią. Trzeba na portalach trochę przebywać, a nie wchodzić raz na kilka tygodni na sekundę, żeby poczytać wiadomości.
Jeżeli ktoś tak będzie postępował to naprawdę nie znajdzie tam nikogo.
Więc ja wiem, że nikogo tam nie poznam i nie psioczę, nie skarżę się bo wiem, że to jest tylko i wyłącznie moja wina.

Na forum masz kontakt z ludźmi na portalach jeżeli istniejesz, jak ja, nie masz tego kontaktu.

Forum męskie, Ktoś mi proponował, abym tam zaistniała, ale wiem, że za chwilę bym została zbanowana na wieki. big_smile tongue big_smile
Forum męskie niech będzie sobie istniało bez Krejzi, to nie moja bajka. tongue

Nie jesteś desperatem to dobrze, desperatom gorzej się funkcjonuje.

Bardzo fajny post, dziękuję Ci za niego i dziękuję, że postanowiłeś u mnie zawitać, mam nadzieję, że na dłużej. smile
Pozdrawiam. smile

1,014

AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Tak, to miało być stwierdzenie. big_smile A wyjechałaś na stałe? Jak tam się czujesz w nowym miejscu?

A kto Ci napisał, że jestem w nowym miejscu?
Ja przyjechałam do swojego domu.
Jestem włóczykijem, który co chwilę zmienia miejsce pobytu. smile

1,015

Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ja też często zmieniam miejsce zamieszkania. big_smile No sama przecież napisałaś:

Krejzolka82 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

A kiedyś coś wspominałaś, że mieszkasz na Podkarpaciu.

1,016 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-04-09 23:39:35)

AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Ja też często zmieniam miejsce zamieszkania. big_smile No sama przecież napisałaś:

Krejzolka82 napisał/a:

A kiedyś coś wspominałaś, że mieszkasz na Podkarpaciu.

...

1,017

To jak to godzisz z pracą? No chyba, że jesteś milionerką i nie musisz pracować. tongue

1,018

AloneWolf90 napisał/a:

To jak to godzisz z pracą? No chyba, że jesteś milionerką i nie musisz pracować. tongue

Oczywiście, że jestem milionerką z pięciom willami. big_smile tongue big_smile

1,019

Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

A w garażach Aston Martin czy coś bardziej egzotycznego? tongue

1,020 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-04-09 18:14:49)

AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Wszystko czego sobie tylko zamarzysz. big_smile tongue big_smile

Ja się nie rozdrabniam na drobne, ja mam wszystko w garażach. tongue big_smile tongue

1,021

Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Ja się nie rozdrabniam na drobne, ja mam wszystko w garażach. tongue big_smile tongue

Jeszcze powiedz, że masz helikopter i prywatny odrzutowiec, a stwierdzę, że jesteś kobiecym odpowiednikiem Greya. big_smile

1,022

AloneWolf90 napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:
AloneWolf90 napisał/a:

Jeszcze powiedz, że masz helikopter i prywatny odrzutowiec, a stwierdzę, że jesteś kobiecym odpowiednikiem Greya. big_smile

Oczywiście, że to mam. tongue tongue tongue

Pisz o mnie Grey w spódnicy. big_smile big_smile big_smile

1,023 Ostatnio edytowany przez rh72 (2017-04-09 18:26:09)

smile
Krejzi? A może inni? smile Nie chcę się jeszcze rejestrować bo muszę trochę spraw posprzątać w życiu a nie mówić na jakimś spotkaniu, że 'to zależy', 'to skoplikowane' czy tłumaczyć się niepotrzebnie. Więc jeszcze chwila. I jak zwykle jestem offtopic, to teraz temat taki, że się aż zapytuję... czy jakieś jeszcze ktoś ma doświadczenia? pozytywne? negatywne? i nie jest to bynajmniej pytanie o seks i typu a sam spróbuj. Wolę jednak posłuchać ludzi, którzy coś doświadczyli i na czymś się sparzyli lub mieli jakieś fajne doświadczenia - jakieś refleksje. Mi wyszło, że jesli się pchać to w coś poważniejszego, z abonamentem, po testach psychologicznych... Może edarling.
Tutaj relacje z niektórymi Paniami są takie, że tylko 'chapeau bas'. Dla ich intelektu i powabu z tym związanego (może nie słuchają smile tutaj, a jak to nic złego nie mówię) Mi już bardziej o dopasowanie psychologiczne chodzi. Ale ma być chemia tongue Ma być smile To ważne... Jednak ani strategia 'rannej antylopy' ani nie 'wybrzydzanie' - to bzdury. Nie będę zaraz dawał tutaj ogłoszenia, więc piszę tylko na jakich informacjach mi zależy smile Wyszło, że coś pozamykałaś strony... Któraś Pani też pozamykała. I ... ludzie smile Jak ja nie dam ogłoszenia, Wy pozamykacie, to rzeczywiście będzie cienko sad Ktoś, coś? Może właśnie na luzie? Hej!? smile

EDIT: aha, jak zwykle KONGOS i te klimaty to dzisiaj naszło mnie: https://www.youtube.com/watch?v=p5mnDjaYw6U big_smile

1,024

Cześć. smile
Żeby nie być gołosłowną Krejzi, śpieszę Was poinformować, że przed sekundą zarejestrowałam się w NHS Blood and Transplant i zapisałam się na 1 maja, żeby oddać krew. Mam nadzieję, że moja krew będzie taka, jak kiedyś i będzie zdatna do użytku. Trzymajcie kciuki. smile smile smile

1,025

Widzę, że temat niestety umarł. sad Ale ja sobie znalazłem już nowe towarzystwo. wink Jednak szkoda, że już nie piszecie. sad Pewnie u nikogo nic ciekawego się nie dzieje. smile Wesołych świat wszystkim wierzącym i niewierzącym tak jak ja. big_smile

1,026

Nowe towarzystwo znaczy się kogo?

Poza tym jest weekend, święta więc nic dziwnego że ruch jest tu taki jaki jest.

1,027 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-04-17 16:02:02)

AloneWolf90 napisał/a:

Widzę, że temat niestety umarł. sad Ale ja sobie znalazłem już nowe towarzystwo. wink Jednak szkoda, że już nie piszecie. sad Pewnie u nikogo nic ciekawego się nie dzieje. smile Wesołych świat wszystkim wierzącym i niewierzącym tak jak ja. big_smile

smile

Super, mam nadzieję, że Ludzie są tak samo super, jak my tutaj. smile
Czasami tak jest, że trzeba odpocząć od forum, mi się to zdarza co kilka miesięcy, więc jest to normalne u mnie. tongue
I tu Cię zaskoczę, właśnie, że zaczyna się u mnie coś dziać w życiu prywatnym, dlatego zminimalizowałam swoją działalność na forum. tongue
Więc u mnie zbiegło się naraz i chęć przerwy, i zmiany w życiu prywatnym. smile

WESOŁYCH ŚWIĄT!!! smile smile smile

P.S. Mykam na grilla. smile

Buziaki. smile smile smile

1,028 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-08-01 09:54:26)

Witam Was po dłuższej przerwie. smile smile smile
Wiem, bardzo zła ze mnie gospodyni, wybaczcie big_smile big_smile big_smile

Każdy z Was zna powód powstania tego tematu, ale tytuł tematu jest taki jak jest i parę słów na temat portali randkowych.
Najważniejsze: jeżeli bez entuzjazmu zakładasz profil na portalu randkowym to wycofaj się z tego niezwłocznie.
Jeżeli coś robi się bez przekonania to przeważnie nigdy to nie wychodzi.
I tak ja miałam z portalami. Byłam tam parę razy i o parę razy za dużo.  O moich perypetiach z portalami pisałam już, więc nie będę się powtarzać.

Właśnie mnie oświeciło, że ja dalej na tych portalach jestem tongue
A nie zaglądałam tam jakieś 4-5 miesiące.
Z dwóch powodów muszę zlikwidować konta:
- to nie jest miejsce dla mnie;
- a po za tym nie jestem już singielką smile smile smile
Ale o tym trochę później.

Forum Netkobiety.pl jest dla mnie bardzo istotne z trzech powodów:
1. Powód dla którego się zarejestrowałam na forum, nudy. Zabicie w przenośni nudy i to się Wam udało. Dziękuję. smile
2. Poznanie  interesujących, fajnych Ludzi w świecie wirtualnym , jak i realnym. smile
Jeżeli  macie wielką ochotę poznać kogoś z forum w życiu realny, zróbcie to.
Niektóre znajomości zostaną tylko wirtualne, ale niektóre sprawdzą się także w realnym życiu.
P.S. Jeszcze co najmniej Dwie Kobietki muszę poznać w realnym życiu i wiem, że to mi się uda tongue

3. Związek.Szczęście, inny rodzaj szczęścia, którego mi brakowało. Za to Wam dziękuję najbardziej Netkobiety.pl  smile smile smile
Tutaj poznałam Faceta ze sławetnym "tym czymś".

Najlepsze, że po którymś tam spotkaniu z Nim chciałam się z Wami zgodzić, że jednak może istnieje przyjaźń damsko-męska. Bo czułam, że to jest świetny kandydat na przyjaciela przez "P".  big_smile tongue big_smile

Ale jednak nie zgodzę się z Wami, ponieważ Ten mój Przyjaciel stał się moim Facetem. smile smile smile

Trochę żyję na tym świecie i nie znam ani jednego przypadku, jak kobieta z mężczyzną się świetnie dogadują i nie zostają parą.
Więc będę dalej się upierać, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje. tongue tongue tongue
Chociaż mój Facet jest innego zdania big_smile big_smile big_smile
Właściwie to my mamy różne definicje wszystkiego. big_smile big_smile big_smile
Jak to się stało, że jesteśmy parą, dla mnie to zagadka, ale szczęśliwa zagadka i niech tak zostanie. smile smile smile
Myślę sobie super Kolega a nawet i może Przyjaciel a tu bumm i chcę z Nim być, i po prostu jestem z Nim. Dobrze, że On też chciał ze mną być i po prostu ze mną jest. smile smile smile

Jestem świetnym przykładem na to, że nie warto zamartwiać się, że się nie jest w związku. Nie warto się załamywać z tego powodu. Trzeba po prostu zaakceptować ten fakt i tyle. Nie można być desperatem, nie można być w związku z "braku laku".
Wiem, że zabrzmi to banalnie, ale trzeba być szczęśliwym ot tak i nie wiązać szczęścia z byciem w związku. W związku jest inny rodzaj szczęścia.
Kolejne banalne stwierdzenie: jak będzie Ci dane być w związku to będziesz w tym związku prędzej czy później, więc spokojnie sobie czekaj i na pewno kiedyś niespodziewanie pojawi się na Twojej drodze osoba, z którą będziesz chciała dzielić życie!!!

Oczywiście nie chodzi mi bierność. Wiadomo, że zawsze trzeba robić coś w tym kierunku, ale nie na siłę, nie z desperacji. Wiadomo także, że trzeba coś robić z przekonaniem, nigdy na siłę.
W moim przypadku było to spotkanie z Facetem z forum. Spotkanie nie w celach matrymonialnych. Spotkanie z Człowiekiem, z którym miałam świetny kontakt na forum i chciałam sprawdzić czy po za światem wirtualnym też nam się tak świetnie będzie rozmawiało, droczyło. tongue I nie myliłam się. smile Od razu złapaliśmy świetny kontakt. smile smile smile

Tego Wam Wszystkim życzę!!! smile smile smile

1,029

A cóż to za szczęśliwiec? Czy to tajemnica?

1,030

Metyl napisał/a:

A cóż to za szczęśliwiec? Czy to tajemnica?

Czy jest szczęśliwcem, trzeba by Go o to zapytać. big_smile

Jak ktoś z Was kojarzy mniej więcej, gdzie i z Kim najwięcej pisałam na forum od razu zorientuje się o Kim mowa. smile

Jak będzie chciał to się ujawni. big_smile

1,031

Krejzi , kojarzę Cię z kilkudziesięciu postów, a dziś zajrzałam w" aktywne tematy" i po prostu przeczytałam przedostatni Twój post. Bije z niego entuzjazm i nazwijmy rzecz po imieniu- szczęście. smile

Krejzolka82 napisał/a:

]Kolejne banalne stwierdzenie: jak będzie Ci dane być w związku to będziesz w tym związku prędzej czy później, więc spokojnie sobie czekaj i na pewno kiedyś niespodziewanie pojawi się na Twojej drodze osoba, z którą będziesz chciała dzielić życie!!!

Ale tak przeważnie jest. smile To są przypadki /" nie przypadki". I to sobie "samotnicy" powinni zapamiętać.

Ja nie wskażę tej osoby, masz 7,000 postów na liczniku. wink

W każdym razie pozdrawiam tego Faceta "z tym czymś", bo na pewno śledzi ten temat.

Powodzenia! smile

1,032

Krejzolka82 napisał/a:

Związek.Szczęście, inny rodzaj szczęścia, którego mi brakowało. Za to Wam dziękuję najbardziej Netkobiety.pl  smile smile smile

Najlepsze, że po którymś tam spotkaniu z Nim chciałam się z Wami zgodzić, że jednak może istnieje przyjaźń damsko-męska. Bo czułam, że to jest świetny kandydat na przyjaciela przez "P".  big_smile tongue big_smile

Ale jednak nie zgodzę się z Wami, ponieważ Ten mój Przyjaciel stał się moim Facetem. smile smile smile

No i bardzo dobrze, kibicowałam od razu, tylko chyba za mało wódki się polało na początku big_smile

Dużo szczęścia Wam życzę big_smile

1,033

Ja się na forum mało udzielam, ale czytam uważnie i dawno już byłam pewna, że Krejzi i Naprędce są parą.

1,034

santapietruszka napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

Związek.Szczęście, inny rodzaj szczęścia, którego mi brakowało. Za to Wam dziękuję najbardziej Netkobiety.pl  smile smile smile

No i bardzo dobrze, kibicowałam od razu, tylko chyba za mało wódki się polało na początku big_smile

Dużo szczęścia Wam życzę big_smile

Ja też, z resztą już dawno życzyłam smile

1,035

Nicka kojarzę...i to tyle. Ale cóż, kolejna netowa para. wink

1,036

O, jak miło czytać takie wiadomości smile Gratuluję - motyle (te motyle zakochanych) aż wyfruwają z ekranu wink

Życzę Wam, aby fruwały jak najdłużej, a kiedy przysiądą... no cóż, nawet motyle nie mogą ciągle latać, też muszą czasem odetchnąć... a więc gdy przysiądą, oby to był koniec początku i początek 'lived happily ever after'  smile

1,037

Hihihihi... Powiew świeżości i optymizmu na forum smile Tak tego brakuje smile SUPER!

1,038

Krejzi gratuluję. wink Życzę tego wszystkiego innym użytkownikom i użytkowniczkom, nie ukrywam, że brakowało mi Ciebie na forum, dzięki za oduczenie mnie pisania własnych zaimków osobowych z dużej litery. big_smile W sumie to w Twoim w wypadku było kwestią czasu kiedy kogoś spotkasz, bo nigdy niczego Ci nie brakowało. smile

1,039

Gratulacje, co za pozytywna wiadomość big_smile

1,040

AloneWolf90 napisał/a:

Krejzi gratuluję. wink Życzę tego wszystkiego innym użytkownikom i użytkowniczkom, nie ukrywam, że brakowało mi Ciebie na forum, dzięki za oduczenie mnie pisania własnych zaimków osobowych z dużej litery. big_smile W sumie to w Twoim w wypadku było kwestią czasu kiedy kogoś spotkasz, bo nigdy niczego Ci nie brakowało. smile

W Twoim to też jest kwestia czasu, zobaczysz;)
Ale się pozytywny topik zrobił,  ale w sumie zawsze był pozytywny:)

Posty [ 976 do 1,040 z 4,079 ]

Strony Poprzednia 1 14 15 16 17 18 63 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Przygoda Krejzi z portalami randkowymi. :) :) :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024