....
196 2016-12-26 11:44:03 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-12-26 13:40:20)
O matko... jak Tyś ją znalazła?
jeśli znalazłaś to super, ale po co to udostępniać całemu światu tutaj? Mogłaś zachować to dla siebie. chciałam jedynie pomocy a jeszcze sie z tego problemy narobią. wypisuje się stąd, masakra.
199 2016-12-26 13:26:25 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-12-26 13:36:08)
sama podała wszystkie dane na początku, mowilam żeby usunela te dane i zdjecie i ze ja znałazlam
nie uwierzyła
może ciebie cos to nauczy ze nie jest się nigdy anonimowym szczególnie publikując zdjecie to samo co na fb
i nie wchodzi się do czyjegoś związku
a problemy nie narobiłam ci ja tylko to sa konsekwencje romansu
bo to jest zawsze kwestia czasu, że takie rzeczy wychodzą
popatrzcie sami podałą swój wiek i jego, imie zony, wiek corki, swoje zdjecie z fb i takie samo motto (charakterystyczne), miejsce gdzie pracuje, i swojego maila (aktualnie ukryty, a w mailu było nazwisko), nazwe szkoły gdzie chodza oboje i miejsce zamieszkania w tym watku i w innym
a na facebooku to samo nazwisko w ogłoszeniach (kupie kabel do ładowarki)
trudne to nie było
usunęłam profil
mam nadzieje ze ciebie to cos nauczy
sama podała wszystkie dane na początku, mowilam żeby usunela te dane i zdjecie i ze ja znałazlam
nie uwierzyłamoże ciebie cos to nauczy ze nie jest się nigdy anonimowym szczególnie publikując zdjecie to samo co na fb
i nie wchodzi się do czyjegoś związku
a problemy nie narobiłam ci ja tylko to sa konsekwencje romansu
bo to jest zawsze kwestia czasu, że takie rzeczy wychodząpopatrzcie sami podałą swój wiek i jego, imie zony, wiek corki, swoje zdjecie z fb i takie samo motto (charakterystyczne), miejsce gdzie pracuje, i swojego maila (aktualnie ukryty, a w mailu było nazwisko), nazwe szkoły gdzie chodza oboje i miejsce zamieszkania
Dobrze, ponioslam juz tego konsekwencje.