Tkwię w związku z żonatym mężczyzną. Nie wiem już co robić! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tkwię w związku z żonatym mężczyzną. Nie wiem już co robić!

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 200 z 200 ]

196 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-12-26 13:40:20)

Odp: Tkwię w związku z żonatym mężczyzną. Nie wiem już co robić!

....

Zobacz podobne tematy :

197

O matko... jak Tyś ją znalazła?

198

jeśli znalazłaś to super, ale po co to udostępniać całemu światu tutaj? Mogłaś zachować to dla siebie. chciałam jedynie pomocy a jeszcze sie z tego problemy narobią. wypisuje się stąd, masakra.

199 Ostatnio edytowany przez Ola_la (2016-12-26 13:36:08)

sama podała wszystkie dane na początku, mowilam żeby usunela te dane i zdjecie i ze ja znałazlam
nie uwierzyła

może ciebie cos to nauczy ze nie jest się nigdy anonimowym szczególnie publikując zdjecie to samo co na fb
i nie wchodzi się do czyjegoś związku
a problemy nie narobiłam ci ja tylko to sa konsekwencje romansu
bo to jest zawsze kwestia czasu, że takie rzeczy wychodzą

popatrzcie sami podałą swój wiek i jego, imie zony, wiek corki, swoje zdjecie z fb i takie samo motto (charakterystyczne), miejsce gdzie pracuje, i swojego maila (aktualnie ukryty, a w mailu było nazwisko), nazwe szkoły gdzie chodza oboje i miejsce zamieszkania w tym watku i w innym
a na facebooku to samo nazwisko w ogłoszeniach (kupie kabel do ładowarki)
trudne to nie było

usunęłam profil
mam nadzieje ze ciebie to cos nauczy

200

Ola_la napisał/a:

sama podała wszystkie dane na początku, mowilam żeby usunela te dane i zdjecie i ze ja znałazlam
nie uwierzyła

może ciebie cos to nauczy ze nie jest się nigdy anonimowym szczególnie publikując zdjecie to samo co na fb
i nie wchodzi się do czyjegoś związku
a problemy nie narobiłam ci ja tylko to sa konsekwencje romansu
bo to jest zawsze kwestia czasu, że takie rzeczy wychodzą

popatrzcie sami podałą swój wiek i jego, imie zony, wiek corki, swoje zdjecie z fb i takie samo motto (charakterystyczne), miejsce gdzie pracuje, i swojego maila (aktualnie ukryty, a w mailu było nazwisko), nazwe szkoły gdzie chodza oboje i miejsce zamieszkania

Dobrze, ponioslam juz tego konsekwencje.

Posty [ 196 do 200 z 200 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Tkwię w związku z żonatym mężczyzną. Nie wiem już co robić!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024