Czy prawie 30letni facet może się zmienić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy prawie 30letni facet może się zmienić?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 19 ]

Temat: Czy prawie 30letni facet może się zmienić?

Witajcie.

Spotykałam się z facetem, który po wypiciu sporej ilości alkoholu zachowywał się chamsko w stosunku do mnie i innych. Obraził mnie, zachowywał się ogólnie jak dupek, wykrzykiwał, rzucał się.

Przeprosił mnie, ale ta sytuacja się powtórzyła za jakiś czas. Ja nie jestem święta i trochę dolałam wcześniej oliwy do ognia, ale czy to powód by po kłótni i wypiciu alkoholu facet tak się zachowywał?

Zerwałam z nim kontakt, kazałam mu się nie odzywać. On milczy a ja nie wiem jak się zachować, bo tęsknię za nim i brakuje mi go.

Czy myślicie, że jemu da to to do myślenia i będzie próbował się zmienić? Zastanowi nad sobą?

No i czy facet w tym wieku potrafi w ogóle zmienić swoje zachowanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy prawie 30letni facet może się zmienić?

Kazdy czlowiek  (nawet facet

3

Ooo cos urwalo moj komentarz, pisze z telefonu moze dlatego .Pisalam ,ze ludzie sie zmieniaja ale tylko wtedy gdy SAMI chca sie zmienic i widza sens tejze zmiany. Tutaj wchodzi tez w gre alkohol ,po nim agresja , krotko mowiac mieszanka wybuchowa .Nie nastraja to optymistycznie

4

Alkoholik i zmiana? To za jakieś... 20 lat! Teraz krzyczy, za rok będzie Cię nawalał!
Uciekaj!!!

5 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-11-08 18:34:30)

Szybka internetowa psychoanaliza i wychodzi, że alkoholik big_smile
On był taki jak miał 20l i jest taki obecnie, nie zmienisz go. Odwalała mu korba po wypiciu i będzie odwalać.

6

Marvano napisał/a:

Alkoholik i zmiana? To za jakieś... 20 lat! Teraz krzyczy, za rok będzie Cię nawalał!
Uciekaj!!!

Czemu uważasz, że jest alkoholikiem? Pije rzadko.

7

Karolaa86 napisał/a:

Witajcie.

Spotykałam się z facetem, który po wypiciu sporej ilości alkoholu zachowywał się chamsko w stosunku do mnie i innych. Obraził mnie, zachowywał się ogólnie jak dupek, wykrzykiwał, rzucał się.

Przeprosił mnie, ale ta sytuacja się powtórzyła za jakiś czas. Ja nie jestem święta i trochę dolałam wcześniej oliwy do ognia, ale czy to powód by po kłótni i wypiciu alkoholu facet tak się zachowywał?

Zerwałam z nim kontakt, kazałam mu się nie odzywać. On milczy a ja nie wiem jak się zachować, bo tęsknię za nim i brakuje mi go.

Czy myślicie, że jemu da to to do myślenia i będzie próbował się zmienić? Zastanowi nad sobą?

No i czy facet w tym wieku potrafi w ogóle zmienić swoje zachowanie?

Dlatego, co powyższe. Jak Cię pobije przejrzysz na oczy?

8

Widać,że Twój partner staje się agresywny po wypiciu alkoholu. Warto poruszyć z nim ten temat, powiedzieć, że niepokoi Cię jego zachowanie pod wpływem alkoholu. Jeżeli nadal alkohol wpływa w taki sposób to należy umówić się z terapeutą uzależnień w ośrodku leczenia uzależnień oraz psychiatrą.

9

Taaak ,po czym  chlopak grzecznie przeprosi i do nastepnej awantury ! Co do leczenia to aby to zadzialalo to chlopak musi poczuc potrzebe aby sie temu poddac . Karoola 86 zawalcz o siebie ,o swoje dobre zycie i zastanow sie czym naprawde jest milosc i z czym sie ona wiaze ,bo postawa twojego chlopaka -przynajmniej z tego ,co tutaj napisalas-z pewnoscia o milosci wzgledem Ciebie nie swiadczy

10 Ostatnio edytowany przez Karolaa86 (2016-11-08 22:29:26)

Lune napisał/a:

Taaak ,po czym  chlopak grzecznie przeprosi i do nastepnej awantury ! Co do leczenia to aby to zadzialalo to chlopak musi poczuc potrzebe aby sie temu poddac . Karoola 86 zawalcz o siebie ,o swoje dobre zycie i zastanow sie czym naprawde jest milosc i z czym sie ona wiaze ,bo postawa twojego chlopaka -przynajmniej z tego ,co tutaj napisalas-z pewnoscia o milosci wzgledem Ciebie nie swiadczy

Olał mnie. Potem był chamski, agresywny, machał łapskami i obraził mnie. Wybaczyłam, ale sytuacja się powtórzyła i to niedługo później i znowu podobne jazdy.

Również przeprosił i prosił o wybaczenie, ale powiedzcie mi czy któraś z Was by wybaczyła po raz drugi i dała jeszcze jedną szansę? Nie znamy się szczególnie długo. Ja wiem, że to moje życie ale chciałabym usłyszeć od innych kobiet jakby się zachowały gdyby spotkała ich taka sytuacja.

Nie znamy się jakoś szczególnie długo

11

Ja mam takie doświadczenia z tymi co łapskami wymachują i się awanturują, że ze mną wystarczy jeden taki wyskok i się wypisuję. Ponadto znam naprawdę sporo chłopaków, którzy piją mniej lub więcej, a nawet za dużo jak na mój gust a potem są nawaleni owszem, ale potulni jak baranki. Agresja u chłopaka, szczególnie agresja w stronę kobiety, a już najbardziej w stronę partnerki to dla mnie sprawa dyskwalifikująca. Nie ma dla mnie znaczenia czy to po alkoholu czy przed alkoholem.

12

Ludzie sami sie nie zmieniają, tylko życie ich zmienia.

13

Młoda jesteś, nie znacie się długo.
Odpuść, szkoda Twoich nerwów.

14

Powinien zostać abstynentem dla dobra własnego i innych - bez wódy da się żyć.

Jak nie umie, to szkoda nerwów na niego.

15

Podpisuje sie pod slowami Mamidelki i Cyngli ,chlopak ktory pozwala sobie na takie zachowania o milosci wie niewiele i nie liczylabym tutaj na jakakolwiek zmiane. A z uplywem czasu bedzie jeszcze gorzej . Od takich ludzi z daleka ,szkoda zycia i wiem co mowie ,a wlasciwie pisze

16

Każdy może się zmienić jeżeli tego chce i robi cos w tym kierunku.
Nigdy nie zrozumiem kobiet,które maja dylematy odnośnie faceta,który jest agresywny wobec nich. Po jakiego grzyba Ci damski bokser ? Lubisz byc bita i poniżana ?

17 Ostatnio edytowany przez flipers (2016-11-09 09:17:01)

Oczywiście, że się może zmienić smile ! Kiedy miałem 24-27 lat dla mnie była to mieszanka wybuchowa ( każda impreza kończyła się dużą awanturą + agresją wyładywowaną na różnych rzeczach i przedmiotach ) potem za każde rzeczy trzeba było oddać kase itp i kończyło się tak zawsze. W pewnym momencie poprostu ograniczyłem alkohol do maximum, stwierdziłem, że trzeba imprezować normalnie i 3 lata jest spokój. Teraz mogę pić normalnie i bawić się do rana smile

18

little.owl/ napisał/a:

Nigdy nie zrozumiem kobiet,które maja dylematy odnośnie faceta,który jest agresywny wobec nich. Po jakiego grzyba Ci damski bokser ? Lubisz byc bita i poniżana ?

Zgadzam się z powyższym.
Do tego uważam, że żeby była chęć zmiany u kogoś, to musi uznać, że zrobił źle, a tutaj milczenie z jego strony sugeruje, że wcale tak nie myśli.
Poza tym u agresywnego faceta nigdy bym nie uwierzyła, że przestanie taki być.

19

Makigigi napisał/a:
little.owl/ napisał/a:

Zgadzam się z powyższym.
Do tego uważam, że żeby była chęć zmiany u kogoś, to musi uznać, że zrobił źle, a tutaj milczenie z jego strony sugeruje, że wcale tak nie myśli.
Poza tym u agresywnego faceta nigdy bym nie uwierzyła, że przestanie taki być.

Milczy, bo kazałam mu się nie odzywać dodając słowo. Przeprosił mnie za to, ale napisałam by już NIGDY nie kontaktował się ze mną bo go nie chcę znać.

Posty [ 19 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Czy prawie 30letni facet może się zmienić?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024