Jak interpretować częste obrażanie się? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak interpretować częste obrażanie się?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Jak interpretować częste obrażanie się?

Witam,
Moja przyjaciółka (miejmy nadzieję, że na razie smile) często się na mnie obraża. Niestety między nami było nieciekawie, bo przyznam - minęliśmy się nieco z oczekiwaniami. Myślałem, że ona chce być z moim przyjacielem, dlatego wszystkie jej zaloty odpychałem, potem gdy znajomy wyznał mi, że nie jest nią zainteresowany, chciałem wkroczyć do akcji, niestety było już za późno i ona straciła zainteresowanie. Stopniowo próbowałem odnawiać relację, budować u niej zainteresowanie. Z czasów gdy to ona "leciała" na mnie najbardziej zapamiętałem to, że obrażała się z dość błahych dla mnie powodów (np. za to, że jak z nią byłem odpisałem kumplowi na sms-a) moim zdaniem po prostu uznała to za olanie jej, podczas gdy ja tylko na chwilę odwróciłem od niej uwagę, lub też w ironiczny sposób zażartowałem. Gdy już niemal całkowicie straciła zainteresowanie mną nie była taka, nie obrażała się w ogóle. Potem zacząłem próbować odnawiać jej zainteresowanie. I dzisiaj, pierwszy raz od jakiegoś czasu złapała na mnie focha, tym razem za przerobienie zdjęcia (pogrubiłem ją w Photoshopie). Często przerabiam czyjeś zdjęcia i ona o tym doskonale wiedziała, ale teraz jej przerobiłem pierwszy raz.  Czy myślicie, że to, że się fochęła może znaczyć, że znowu się mną interesuje? Wiem, że to moze trochę naciągane, ale przynajmniej ja to tak interpretuję.

PS. Tak dla ścisłości. Nie są to jakieś obrażenia na śmierć i życie, po prostu przez godzinę-dwie się nie odzywa.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak interpretować częste obrażanie się?

Ja wieczne "fochnięcia" trochę inaczej interpretuje wink A mógłbyś napisać ile ona ma lat?

3

18 rocznikowo

4 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2016-10-15 22:02:50)

Powiem Ci tak... Może być różnie... może tylko tak się z Tobą "bawić", żeby zobaczyć czy będziesz się martwił jej "fochnięciami", czy się przejmiesz... Może to być nic nieznaczącego, ot taki sposób bycia... żartowanie sobie... Jednak mam nadzieję, że te małe "fochnięcia" ni wejdą jej na dobre w krew i w przyszłości nie staną się regularnymi "fochami" o wszystko. Bo tak też bywa. Niektóre młode dziewczyny, gdy już się przyzwyczają że faceci biegają za nimi i reagują na każde jej "nabzdyczenie" wink to tak już im zostaje w dorosłym życiu i uważają to za normę. Uważaj aby u Ciebie i w Twoim ewentualnym związku, coś takiego się nie pojawiło. Uwierz mi, to nie jest norma...
A wiesz kiedy się Tobą naprawdę zainteresuje? Gdy jej "fochy" będziesz zbywał uśmiechem (oczywiście te mało istotne, te w błahych sprawach) z lekkim przymrużeniem oka... wink

5

Jak ma 18 lat to bedzie sie obrazala za wszystko skoro juz pokazala ci, ze nawet odpisanie na smsa do kumpla to dla niej problem. To jest raczej dziewczynka, a nie młoda kobieta.

6

Byłem z obrażalską 2 lata, tak długo, bo mi zależało. Z perspektywy czasu - zdecydowanie odradzam.

7

ja sama sie obrazalam za byle gówno kiedys i bylam wtedy bardzo niedojrzala emocjonalnie. popieram kolegę z góry

8

Jak dla mnie to ta twoja przyjaciolka wcale nie fochuje. Pogrubiles ja w fotoshopie i pewnie wydaje sie sobie na zdjeciu nieatrakcyjna. Dla ciebie to mozliwe ze taki zarcik, a dla niej nie. I nie chodzi o to czy czuje miete do ciebie czy nie. Ja urazilo ze ja pogrubiles ( a w jej oczach pewnie  ja oszpeciles) na zdjeciach. Ten jej "foch" jak to nazywasz nie oznacza ze jej na tobie zalezy a jedynie ze zalezy jej bys nie pogrobial jej zdjec.  napisalam foch w cudzyslowiu, bo moim zdaniem naduzywasz tego slowa. ona zwyczajnie sie obrazila i moim zdaniem miala powod.

9

Szpileczka napisał/a:

Jak dla mnie to ta twoja przyjaciolka wcale nie fochuje. Pogrubiles ja w fotoshopie i pewnie wydaje sie sobie na zdjeciu nieatrakcyjna. Dla ciebie to mozliwe ze taki zarcik, a dla niej nie. I nie chodzi o to czy czuje miete do ciebie czy nie. Ja urazilo ze ja pogrubiles ( a w jej oczach pewnie  ja oszpeciles) na zdjeciach. Ten jej "foch" jak to nazywasz nie oznacza ze jej na tobie zalezy a jedynie ze zalezy jej bys nie pogrobial jej zdjec.  napisalam foch w cudzyslowiu, bo moim zdaniem naduzywasz tego slowa. ona zwyczajnie sie obrazila i moim zdaniem miala powod.

taak, ale trzeba tez miec jakis dystans do siebie i troche czasem pozartiwac i sie posmiac nawet z własnej osoby, nie kazdy to potrafi... ja do tej pory nad tym pracuje

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak interpretować częste obrażanie się?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024