Jak sie zachowac? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1

Temat: Jak sie zachowac?

Sytuacja wyglada tak.
Przed laty przyjaznilam sie z kolega.On mial kuzyna, tak ze razem spedzalismy czas.
Teraz nasze drogi znowu sie zeszly.Wspomnienia, rozmowy.Pytam, co u kuzyna.A moj kolega na to, ze sie poklocili, ze tamten zrobil mu jakies swinstwo i ze  nie utrzymuja kontaktow.
W tym samym czasie ow kuzyn wyslal  i zaproszenie na facebooka.I kuzyn opowiedzial mi historie odwrotna.Ze to moj kolega cos mu tam zrobil...
Jak mam sie zachowac? Czy nielojalnie bedzie wobec mojego kolegi utrzymywanie kontaktu z  jego kuzynem ?
Tak na logike, to jest sprawa pomiedzy nimi, ja nie powinnam miec z tym nic wspolnego.
Ale czuje, ze kolega oczekuje lojalnosci wzgledem niego.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak sie zachowac?
verdad napisał/a:

Tak na logike, to jest sprawa pomiedzy nimi, ja nie powinnam miec z tym nic wspolnego.

I wszystko na ten temat.

3

Odp: Jak sie zachowac?
verdad napisał/a:

Sytuacja wyglada tak.
Przed laty przyjaznilam sie z kolega.On mial kuzyna, tak ze razem spedzalismy czas.
Teraz nasze drogi znowu sie zeszly.Wspomnienia, rozmowy.Pytam, co u kuzyna.A moj kolega na to, ze sie poklocili, ze tamten zrobil mu jakies swinstwo i ze  nie utrzymuja kontaktow.
W tym samym czasie ow kuzyn wyslal  i zaproszenie na facebooka.I kuzyn opowiedzial mi historie odwrotna.Ze to moj kolega cos mu tam zrobil...
Jak mam sie zachowac? Czy nielojalnie bedzie wobec mojego kolegi utrzymywanie kontaktu z  jego kuzynem ?
Ale czuje, ze kolega oczekuje lojalnosci wzgledem niego.

Tak na logikę to co ma piernik do wiatraka? To że ktoś ma zatarg nie znaczy że Ty musisz wybierać. Oczywistym jest, że wiedząc to co między nimi zaszło, nie umówisz się z nimi na wspólną imprezę, ale to nie oznacza, że nie możesz utrzymywać znajomości z każdym z osobna. Dla mnie sprawa jest prosta i Oni powinni to rozumieć, a jeśli nie to ich problem - świadczyć to jedynie może o ich niedojrzałości.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024