Randki i spotkania z kobietami a efekt "to be shy", zbyt spokojny - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randki i spotkania z kobietami a efekt "to be shy", zbyt spokojny

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1 Ostatnio edytowany przez Krzysiek2022 (2016-10-02 00:03:03)

Temat: Randki i spotkania z kobietami a efekt "to be shy", zbyt spokojny

Witajcie,
mam takie pytanie, czeka mnie kolejne spotkanie ale pierwsze z nowo - poznaną dziewczyną z portalu randkowego.
Tylko ja mam taki problem, tu już z resztą o tym pisałem, że bardzo często takie randki to jednorazówki jak chusteczki......po prostu no 1,5 godziny i tyle i potem dziewczyna odmawia kolejnego spotkania.
Doszedłem do wniosku że chyba jestem zbyt mało pewny siebie na tych spotkaniach, czy macie do mnie jakieś wskazówki jak się zachowywać?
Po prostu nowa sytuacja, inne okoliczności niż na co dzień i zżera mnie stres.
Najgorsze w tym wszystkim jest to że przecież ja się otworze, rozkręcę, będą kolejne spotkania itd....no ale szufladkowany jestem jako ten nieśmiały, zbyt spokojny itd..i nie ma kolejnych spotkań.........
Czy to jest wg Was normalne, że takie randki kończą się po jednym razie, bo wg takich kobiet staje się dla nich zbyt nieśmiały, zbyt spokojny, wystraszony?

Tzn ja wg mnie taki nie jestem, są dużo gorsi ludzie, bardziej nieśmiali, tylko ja w nowej sytuacji muszę mieć czas żeby się odnaleźć, jak przychodziłem po raz 1 do pracy to też nie ustawiałem pracowników ani nie grałem 1 skrzypiec.

Jestem trochę wkuty bo trudno mieć zapał do czegoś, spędzać miło czas z fajnymi kobietami gdy efektów nie ma, a wysiłek jakiś jest, to bardzo męczy i powoduje że się nie ma ochoty na to.
Mile widziane jakieś wskazówki wink

Więc chodzi mi o to tak w skrócie:
- przychodzimy na spotkanie on i ona i już stereotypy się rodzą w głowie,
- jak uniknąć sytuacji żeby odbyły sie kolejne spotkania i nie być traktowany jako nieśmiały, grzeczny, spokojny
- dlaczego po pozornym pierwszym wrażeniu od razu jest się skreślanym?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Randki i spotkania z kobietami a efekt "to be shy", zbyt spokojny

Przeczytaj sobie "esencja atrakcyjnego mężczyzny uncle uwo" w sieci znajdziesz za free. Myślę że za bardzo Ci zależy i w oczach kobiety wychodzisz na desperata.

3 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-10-02 00:28:31)

Widocznie nie nadajecie na wspólnych falach, nawet jak jesteś kiepski w relacjach z kobietami, a trafisz na odpowiednią kobietę to i tak samo poleci.

Sam tak mam, że na przykład jakaś kobieta mi się podoba, ale po kilku rozmowach zaczyna mnie irytować i zaczynam czuć do niej niechęć, bo mnie po prostu przebywanie w jej towarzystwie męczy.

Najważniejsze żebyś nie był za miękki i zbyt miły, kontakt wzrokowy to podstawa. Jak się nie uśmiecha po kontakcie wzrokowym to w 90% po ptokach.

No i nie odkrywaj wszystkich kart od samego początku, nie przytłaczaj ją zbyt dużą ilością sygnałów że na nią lecisz.

+ jak wyczuje że to ona jest tą odważniejszą i bardziej pewną siebie, to już masz całkiem przechlapane, kolego

4 Ostatnio edytowany przez Krzysiek2022 (2016-10-02 01:10:23)

Czyżby? no ale ile mam tych kobiet spotkać? 30? 40? przez ostatni rok spotkałem się z ok 12 kobietami i poza jednym albo dwoma przypadkami to było jednorazówki.
żeby nie być za miękki czyli? chodzi o pierwsze spotkanie, aura typu kawiarnia, spacer itd..co wtedy robić? bo nie mówimy o pomaganiu kobiecie na zasadzie sługi Bożego typu naprawa auta, remont w domu, odbiór szkoła/praca tylko 1 spotkanie zapoznawcze.
Mi się zawsze wydawało że jak facet nie weźmie sprawy w swoje ręcę to kobieta nagle go nie pocałuje, nie przytuli, nie będzie za nim latać od tak bo...?no nie wiadomo co...
RavenKnight, miałeś kiedyś taką sytuację? że mija 3-4 spotkanie rozmowa o pogodzie a dziewczyna nagle sama wskakuje Tobie na kolana, przytula całuje, chwyta za rękę i w ogóle zaczyna szaleć na Twym punkcie?

Chyba ze to ja taki beznadziejny że nie było nigdy takich kontaktów i kobiety traciły zainteresowanie.

5

Poczytałem Twoje poprzednie posty, bije desperacją jak nic, kobiety to wyczuwają z daleka że nie radzisz sobie bez nich. Oczywiście że jeśli kiepsko wypadniesz na pierwszym spotkaniu to raczej drugiej szansy nie będzie... po spotkaniu siedzisz wgapiony w telefon i dostajesz nerwicy bo drugą godzinę nic nie napisała wink wybacz to nie jest normalne.

"czy np nowo wybrany dyrektor któremu plącze się język jak prowadzi zebranie czy radę pedagogiczną po raz pierwszy, musi zostać odwołany, zwolniony bo się nie nadaje? No właśnie..." - Nie nadaje się.

6

Krzysiek daj swoje gg

7

Nie zakładaj kolejnego wątku o tym samym problemie. Zapoznaj sie z regulaminem forum

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Randki i spotkania z kobietami a efekt "to be shy", zbyt spokojny

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024