Ciekawy... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Ciekawy...

Jest to forum, w którym uczestniczą w większości kobiety, dlatego zamieszam tu post z nadzieją, że któraś z Pań odpowie na nurtujące mnie od dawna pytanie... Mianowicie jedna z mnich koleżanek stwierdziła, że chciałaby poznać faceta bez pen**a(z żeńskimi genitaliami) i nie chciała zdradzić z jakiego powodu. Czy któraś z was mógłaby mnie naprowadzic być może na właściwy trop? Może wy też chciałbyście kogoś takiego poznać? Ewentualnie moglibyście być w związku z takim mężczyzna?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciekawy...

kolego przede wszystkim to chyba pomyliłeś działy na takie dywagacje.
może laska jest ukrytą bi albo lesbijką, różne są fantazje, ja bym raczej zapytała dlaczego ciebie to tak nurtuje ?

3

Czy ty przypadkiem nie zakochałeś się w niej i chcesz dla niej przejść operację SRS big_smile

4

navelbina napisał/a:

kolego przede wszystkim to chyba pomyliłeś działy na takie dywagacje.
może laska jest ukrytą bi albo lesbijką, różne są fantazje, ja bym raczej zapytała dlaczego ciebie to tak nurtuje ?

Być może pomyliłem, ale już nie mam głowy, żeby wiedzieć gdzie to wstawić - to ciężki temat jak zapewne zauważyłaś. Ogólnie nie wydaje mi się, żeby to akurat dlaczego mnie to gryzie miało jakiekolwiek znaczenie w tej sprawie... A może ma...?

5

Może chciała Cię niebanalnie zaintrygować, a może to jakaś aluzja co do Ciebie.
Ch**j wie, może internetu się naoglądała.
Popytaj rodziców, po rodzinie,  nie długo jakieś święta będzie okazja, ewentualnie panią od biologi spytaj.
Pozdrawiam

6

authority napisał/a:

Czy ty przypadkiem nie zakochałeś się w niej i chcesz dla niej przejść operację SRS big_smile

Niestety od pewnego czasu nie mogę przestać o niej myśleć, ale to raczej miłość nie jest... Co do operacji to na pewno nie. :-)

7

eatdust26 napisał/a:

Niestety od pewnego czasu nie mogę przestać o niej myśleć, ale to raczej miłość nie jest... Co do operacji to na pewno nie. :-)

Ok czyli wszystko jasne, chcesz ją zaliczyć a tym wyznaniem laska albo zbiła cię z pantałyku albo jeszcze bardziej podsyciła twoje pożądanie. No nic, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz big_smile

8

navelbina napisał/a:
eatdust26 napisał/a:

Ok czyli wszystko jasne, chcesz ją zaliczyć a tym wyznaniem laska albo zbiła cię z pantałyku albo jeszcze bardziej podsyciła twoje pożądanie. No nic, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz big_smile

Okey, to nie takie proste ale wyjawie swój sekret... Pytalas dlatego - bo to ja jestem tym mężczyzna, którego zawsze chciała poznać, to nie jest moja koleżanka, a dowiedziałem się tego od znajomej przez którą ją poznałem i odwrotnie. Co do "zaliczenia" o tym nie ma sensu pisać, chociaż nie ukrywam, że nie chciałbym, aczkolwiek chodzi tu o coś bardziej skomplikowanego. Kiedy mnie widzi usmiecha się do mnie tak jakby to ona chciała ze mną pójść do łóżka (kojarzę ten kobiecy uśmiech ehh) i nie rozumiem dlaczego... Ewentualnie mogę źle interpretować jej uśmiech, jednakże jeśli usmiecha się tak, że kącik ust leci na bok to raczej nie wysmiewa mnie? Dodam, że patrzy na mnie z głową do dołu a oczy kieruje do góry ( nie wiem jak dokładnie opisać to spojrzenie).

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024