Bardzo proszę o opinię na temat mojego chłopaka!! :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Bardzo proszę o opinię na temat mojego chłopaka!! :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1 Ostatnio edytowany przez antistatica (2016-09-13 16:15:48)

Temat: Bardzo proszę o opinię na temat mojego chłopaka!! :(

Witam,
Jestem w sytuacji, gdzie chlopak przebywa od 2msc za granica,zjezdza co weekend.
Mamy po 24lata.
Jestem chorobliwie zazdrosna,ale lecze sie a on czasem mnie oklamuj w drobnych sprawach,czasem sie wypiera az mu nie udowodnie..
Klamstwa dotycza np. masturbacji,ogladania die za kobietami,wciska mi rozne kity dla swietego spokoju.
Na wyjezdzie sa glowniee faceci,jedna laska o ktorej raz pisnal slowkiem.
Wyszla taka sytuacja ostatnio, ze zablokowal haslo do playa,zebym go nie kntrolowala - przyznal sie,ale nie cjcial mi podac hasla,bo uznal ze to nienormalne i niewzdrowe - zgadza sie. Ale we mnie sie zagotowalo,zmusilam go i zapytalam o polaczenie po naszej rozmowie w nocy,kiedy mowl ze idzie spac- byla to ta dziewczyna z wyjazdu. Zapieral sie,ze to numer kolegi co zoistal w Niemczech,ale powiedxzialam zeby zadzwonil na ten numer.
Odebrala ta laska, sytuacja sie wyjasnila,podobno byli gdzies nad jeziorem z ekipa a potem sami udali sie do baru pogadac o problemacvh,pdoobno on stawial mnie w samych superlatywach ale zalil se,b nie wie co robic zebym mu zaufala.
Ta laska nawet zaproponowala mi spotkanie,bo sama tez zmiala peoblem z zazdroscia. Dodam,ze ona rowniez jest w zwiazku. Mowila,ze jemu naprawde na  mnie zalezy i zxe mnie kocha i wiadac,ze przyjechal tu do pracy, ze jest porzadny.
Uznalam,ze faktycznie nic zlego nie zrobil - chcial poznac kobiecy punkt widzenia.
Ale wczoraj byla inna sytuacja.
Wiem,ze ciezko pracuje - normalnie siedzi w Niemczech,chwilowo jest w SZczecinie i tam po pracy jest wykonczony.
Zadzwonil o 21 mowiac,ze idzie spac bo ledwo stoi na nogach.
Niestety chwile pozniej spradzilam z ciekawosci poczte i historie neta - przegladal przed nasza rozmowa imprezy w Szczecinie,jedna ktora sprawdzal odbywala sie w tym samym dniu.
Odezwal sie dopiero na nastepny dzien po poludniu mowiac,ze caly czas spal,ze siadly mu plecy,wzial wolne i ze dalej idzie spac.
Ja okazywalam lekkie zobojetnienie,bo wyobraznia mi zaczela dzialac..Korcilo mnie,zeby mu wyrzucic,ze pewnie wcale nie spal, ale powstrzymlaam sie i udalam,ze rozumiem - nie mam dowodu,ze oszukal.

I teraz pytanie do Was, czy znowu mnie oklamal tak potwornie i byl na jakiejs imprezie,czy tylko z ciekawosci mogl przegladac i faktyznie poszedl spac?
Ale czy zmeczony praca facet przeglada takie rzeczy i czy mialby sile na impreze?? Po co?
Nie jest tez typem imprezowicza,wiem ze piwo sobie tam wypije,ale nie zalewa sie czy cos.

Nie wiem,czy tak mnie ponosi fantazja i dorabiam sobie scenariusz czy cos w tym moze jednak jest??
Nie ufam,bo mnie wlasnie oklamuje od samego poczatku w roznych sprawach. Chociaz w praktyce widze,ze mu zalezy itd...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Bardzo proszę o opinię na temat mojego chłopaka!! :(

Moim i tylko wyłącznie moim zdaniem pewnie był na tej imprezie... Osobiście nie wierzę w tego typu przypadki że akurat tego dnia się chłopak poczuł zmęczony, ale:
po pierwsze: nic mu nie udowodnisz i nie masz żadnych dowodów więc szkoda tylko nerwów i zachodu.
Po drugie i najważniejsze: Ło matko jak Ty go dziewcze kontrolujesz! tak nie można, nie wolno i tyle koniec kropka. Zazdrość zazdrością ale dopóki nie masz faktycznych przesłanek które mogą wskazywać na jakieś nieczyste zagrania z jego strony po prostu tak nie wypada i to nie z szacunku do kogokolwiek ale samej siebie! Musisz zrozumieć że on jest osobną jednostką która ma swoje sprawy i prywatność i związek związkiem ale nie wolno ograniczać tej sfery.

3

asanas29 napisał/a:

Moim i tylko wyłącznie moim zdaniem pewnie był na tej imprezie... Osobiście nie wierzę w tego typu przypadki że akurat tego dnia się chłopak poczuł zmęczony, ale:
po pierwsze: nic mu nie udowodnisz i nie masz żadnych dowodów więc szkoda tylko nerwów i zachodu.
Po drugie i najważniejsze: Ło matko jak Ty go dziewcze kontrolujesz! tak nie można, nie wolno i tyle koniec kropka. Zazdrość zazdrością ale dopóki nie masz faktycznych przesłanek które mogą wskazywać na jakieś nieczyste zagrania z jego strony po prostu tak nie wypada i to nie z szacunku do kogokolwiek ale samej siebie! Musisz zrozumieć że on jest osobną jednostką która ma swoje sprawy i prywatność i związek związkiem ale nie wolno ograniczać tej sfery.

To nie jest tez tak,ze akurat w tym ten dzien jest taki zmeczony,bo jak zjechal w ostatni piatek to tez widzialam,ze jest wypompowany..
Ale tutaj widzisz taka przeszlanka mi sie pojawila - ale czemu by tak sciemnial?? Czemu w ogle mialby isc na impreze,skoro wiem ze nie wyspal sie,ciezko pracowal,byl w saunie,cos tam wcvzesniej wypil i jeszcze chcialoby mu sier gdzies isc?/ Czy ktos moglby go namowic??

A odnosnie to kontroli to tak mam z tym ogromny problem,ale czeka mnie dlua terapia...OCzywiscie,ze zdfaje sobie z tego sprawe...

4 Ostatnio edytowany przez asanas29 (2016-09-13 16:41:23)

Czemu domniemanie Cię okłamuje? Bo bys mu nie pozwoliła żeby poszedł sam na imprezę.
Nie wiem jak dokładnie wygląda sytuacja, nie mam pojęcia czy normalne u niego jest to że śpi do południa, czy często tak się zachowuje, czy przeglądał te imprezy dawno i ogólnikowo wszystkie w szczecinie. Ciężko mi powiedzieć ale jeśli faktycznie z reguły tak nie śpi, zawsze rano się odzywa i przeglądał tą konkretną imprezę itd to po prostu nie wierzę w zbiegi okoliczności - ot tak mam, nauczona doświadczeniem.

5

asanas29 napisał/a:

Czemu domniemanie Cię okłamuje? Bo bys mu nie pozwoliła żeby poszedł sam na imprezę.
Nie wiem jak dokładnie wygląda sytuacja, nie mam pojęcia czy normalne u niego jest to że śpi do południa, czy często tak się zachowuje, czy przeglądał te imprezy dawno i ogólnikowo wszystkie w szczecinie. Ciężko mi powiedzieć ale jeśli faktycznie z reguły tak nie śpi, zawsze rano się odzywa i przeglądał tą konkretną imprezę itd to po prostu nie wierzę w zbiegi okoliczności - ot tak mam, nauczona doświadczeniem.

Pozwolilabym, ale zdziwilabym sie,jak taki zmeczony..Od pewmego czasu mowie mu,rob co chcesz Twoja sprawa,masz swoj rozum.
Te imprezy przergladal chwile przed nasza rozmowa. Zazwyczaj odzywa wczesasniej. Dzien przedtem narzekal na te robote,zer ciezka ze wyladuje w szpiatalu, a dzisiaj z taka pokora mowil,ze mu plecy siadly i nie pracuje...

6

Masz 24-letniego chłopaka za granicą i chcesz kontrolować jego masturbację, a potem jesteś zazdrosna i się zastanawiasz czy cię nie zdradził?

Ja na jego miejscu bym cię zdradziła big_smile

7 Ostatnio edytowany przez Gosia1962 (2016-09-13 19:48:45)

Przemawia przez ciebie ogromniasta niedojrzalosc.
Kontrolujesz go, jak chora furiatka. Dlatego klamie! a coz by sie stalo, jakby poszedl tam na tamta impreze? Zabronione jest mu samemu chodzic? A CZEMU???????????????????????????
No a juz masturbacja mnie rozwalila...mlody facet siedzi sam caly tydzien i nie wolno mu tego?

Powiem ci dzieciatko, ze prawie wszyscy faceci sie masturbuja. Nawet ci w zwiazkach, uprawiajacy seks!
. I dobrze! Niech sobie maja! Przeciez to i fajne i zdrowe.

Jesli ty twojej wariackiej postawy nie zmienisz, to go stracisz.

8

Gosia1962 napisał/a:

Przemawia przez ciebie ogromniasta niedojrzalosc.
Kontrolujesz go, jak chora furiatka. Dlatego klamie! a coz by sie stalo, jakby poszedl tam na tamta impreze? Zabronione jest mu samemu chodzic? A CZEMU???????????????????????????
No a juz masturbacja mnie rozwalila...mlody facet siedzi sam caly tydzien i nie wolno mu tego?

Powiem ci dzieciatko, ze prawie wszyscy faceci sie masturbuja. Nawet ci w zwiazkach, uprawiajacy seks!
. I dobrze! Niech sobie maja! Przeciez to i fajne i zdrowe.

Jesli ty twojej wariackiej postawy nie zmienisz, to go stracisz.

Nic by sie nie stalo,gdyby powiedzial - ja nigdy nie mialam przeciwskazan,zeby szedl gdzies z kolegami na mecz gdziekolwiek sam beze mnie - on przeciwnie, czesto nie chcial wychodzic beze mnie,a jak juz chcial isc to szedl...zdziwilabym sie jedynie,skoro mowil ze jest taki zmeczony - uwazam,ze to byloby dziwne..
Ponadto on jest uzalezniony od marihuany kiedys duzo pil, zachecam go terapii bo nie zdaje sobie z tego sprawy a widze,ze psychika juz nie taka po paleniu..Miewa zawieszki, jest niezrownowazony emocjonalnie - wiec to tez wynikaloby z czystej troski.

A co do masturbacji - to nie chodzi o zdrade z ręką tylko o coś więcej i dlatego chodze na terapie,bo chce sie dowiedziec dlaczego mam taka chora obsesje w tym temacie..

9 Ostatnio edytowany przez apologises (2016-09-13 23:11:46)

Dobraliście się jak w korcu maku. Obydwoje problemami. Możesz opisać z jakich domów pochodzicie? Też były problemy?

10

"dlatego chodze na terapie,bo chce sie dowiedziec dlaczego mam taka chora obsesje w tym temacie.."

A może wcale nie masz żadnej chorej obsesji, tylko zwyczajnie masz nosa? Napisałaś, że facet ten od początku okłamywał cie w różnych sprawach, a skoro tak, to dlaczego dziwisz się, że twoje zaufanie do niego mocno kuleje? Może intuicja dobrze ci podpowiada? Nie rób z siebie niezrównowazonej zazdrosnicy, bo łatwo jest wmówić w siebie różne bzdury na swój temat, gdy człowiek jest przez kogoś bajerowany. Kłamca to kłamca- ja tak uważam. Ty latasz na terapię, bo rzekomo masz problem z zadrością- bądź ostrozna, bo wielu ludziom przypisano niejedną bzdurę, w którą to ktoś uwierzył. Na skutek prania mózgu, którego doświadczył wdrukował sobie na swój temat rózne negatywne opinie i stawał się łatwym łupem dla różnych kłamców.
skoro twoja intuicja podpowiada ci, że coś ci w tym facecie smierdzi, to może słuchaj głosu intuicji? Więcej wiary w siebie ci życzę.

11

A ja trochę z innej strony. Swojego obecnego chłopaka w ogóle nie kontroluje, ale to dlatego że jestem go absolutnie pewna. Gdyby zaczął mnie okłamywac w tak prozaicznych rzeczach jak nocne rozmowy z koleżanką to znajomosc by nabrała innego obrotu.

Dlaczego?  Ano dlatego, że zakosztowalam życia z klamczuchem i lobuzem. Tez niby po nocach smsowal z sekretarka w sprawach zawodowych. Nawet ta sekretarkę poznałam. A potem się okazało, że miał kochankę i to nie te sekretarkę, która też ręczyla za jego niewinność, tylko jeszcze jakaś inna pozorantke. Niby chadzal spać wcześniej w czwartki a po jakimś czasie jak miałam pilna sprawę (tel oczywiście nie odbierał) i zrobiłam mu najazd w pt, to okazało się ze w ogóle do domu od poprzedniego dnia nie wrócił. Dzwoniłam do trzech różnych kolegów i każdy z osobna potwierdził, że jest u niego.

No heca straszna. Jak mi mówil, która godzina to i tak musiałam sama sprawdzić.
Aż w końcu wpadł. I okazało się, że za każdym razem gdy miałam co do niego jakieś wątpliwości - miałam racje.

Także zalecam ostrożność. Może to nie Ty masz problem z kontrolą, tylko partner ma problem z prawdomownoscia.

12

Tula napisał/a:

dlatego chodze na terapie,bo chce sie dowiedziec dlaczego mam taka chora obsesje w tym temacie..

A może wcale nie masz żadnej chorej obsesji, tylko zwyczajnie masz nosa? Napisałaś, że facet ten od początku okłamywał cie w różnych sprawach, a skoro tak, to dlaczego dziwisz się, że twoje zaufanie do niego mocno kuleje? Może intuicja dobrze ci podpowiada? Nie rób z siebie niezrównowazonej zazdrosnicy, bo łatwo jest wmówić w siebie różne bzdury na swój temat, gdy człowiek jest przez kogoś bajerowany. Kłamca to kłamca- ja tak uważam. Ty latasz na terapię, bo rzekomo masz problem z zadrością- bądź ostrozna, bo wielu ludziom przypisano niejedną bzdurę, w którą to ktoś uwierzył. Na skutek prania mózgu, którego doświadczył wdrukował sobie na swój temat rózne negatywne opinie i stawał się łatwym łupem dla różnych kłamców.
skoro twoja intuicja podpowiada ci, że coś ci w tym facecie smierdzi, to może słuchaj głosu intuicji? Więcej wiary w siebie ci życzę.

Proszę. Tak się rozpisałam, ale Koleżanka z posta wyżej wszystko celnie ujęła.

13 Ostatnio edytowany przez antistatica (2016-09-14 09:29:11)

Ech..
I wbilam gwozdz do trumny..
Zapytalam czy gdzies byl i troche na niego wsiadlam..
On sie upiera,ze jest jak inwalida, obolaly, nie moze sie ruszac, ze spal,ze kumpel go pytal o te imprezy z ciekawosci wiec mu sprawdzil..
I wkurzyl sie,ze go inwigiluje i musi sie tlumaczyc z wszystkiego..Chociaz wcale tak nie jest,nie bylo...Czasem owszem zaczynam go przyduszac do wyjasnienia jakiejs sprawy,ale nie jest to notoryczne,nie robie mu awantur,nie zakazuje niczego,jedynie wyrazam swoje emocje w zwiazku z jakas sytuacja,podejrzeniem..
Dodal tez, ze caly czas ejst wierny ale ja mu przypielam latke i mam go za szmaciarza...

14

Atak jest najlepsza forma obrony.
Facet przyjeżdża w każdy weekend to znaczy że spuszcza sobie z krzyża regularnie, tyle tylko że w tygodniu jaja na pewno mocno go bola. To młody facet a taki raczej ma potrzeby chociaż i starsi nawrt dnia nie wytrzymują bez seksu.
Wszystko zależy wiec od tego jaki kręgosłup moralny ma ten człowiek.
Jeśli to porządny człowiek to faktycznie nie będzie zainteresowany boczniarami które mu sie po drodze napatocza.
Jeśli natomiast jest to zwykła lajza to wiadomo że taki wlezie na wszystko co sie rusza i będzie mu po drodze.
Ja od samego początku zwróciłam uwagę na to że on okłamuje cię w różnych sprawach. Czy jest to więc facet porządny i honorowy ? Śmiem w to wątpić
Chyba tak na odległość dojdzie do zerwania bo ani ty nie whtrxymadz śni on.

15

Ta dziewczyna z pracy,z ktora rozmawial i ja rowniez wczoraj z nia rozmawialam twierdzi,ze to porzadny facet,caly czas jej mowil ze jestem cudowna i piekna,ze mu nie ufam,ze chce zmienic ze mna mieszkanie i takie tam..
A klamstwa no pisalam dotyczyly w sumie rzeczy,ktorych sama sie doszukiwalam..
Pierwszym i rzutujacym chyba na moje zachowania bylo to,ze podobno przestal utrzymywal kontakt z pewna laska i tego sama sie dokopalam po par miesiach,ze jednak ten kontqkt mial. ale on nic dla niego nie znaczyl,ne chce wchodzic w szczegoly,ale uwierzylam ze faktycznie kontakt ten utrzymywal ze strachu,ze laska przestanie mu placic raty za pewien sprzet..
Potem to juz weszly moje wiksy...zerkanie na inne, zmeczenie praca (brak seksu), jego problem fizjologiczny,ktory teraz zle wplywal na seks, sciemnianie z masturbacja,ze tego nie robi bo wie,ze to niewskazane,a jednak to robil  rzadko,bo rzadko ale zawsze mial wytlumaczenie - ze chce przedluzyc seks,moze tak bylo nie wiem.
Teraz bedac tam przeciez glowy mu nie urwe,jak powie ze sobie zrobil dobrze, ale jak co tydzien mowi,ze on nie on trzyma dla mnie on porafi bez tego wytrzymac,bo wie ze nie powinien itd..a potem sie w koncu przyznaje i wmawia,ze on mi przeciez mowil..
Raz na fejsie skomplementowal zdjecia kkolezanki (niby dlatego,ze ona mu wczesniej pomagala i chcial byc mily), bolalo - ale skasowal fejsa i nie ma problemu.

Takze chyba nie sa to rzeczy,ktore stanowilyby faktycznie podstawe do tego,zeby uznac go za szmaciarza - on tak o sobie mowi..
To nie jest facet,ktory flirtuje z innymi,komentuje,zaszywa sie w sieci czy imprezuje, nie usmiecha,nie zagaduje,jest introwertykiem,czesto powtsraza ze tylko ja sie dla niego licze itd..

16 Ostatnio edytowany przez aannaa (2016-09-14 10:27:24)

Wykasowalam swój post. Nie ma sensu się uzewnetrzniac, skoro już Ty już jesteś przekabacona

17

Przyznal sie..
Byl na tej imprezie,mowil ze byli z kolegami z pracy w pubie i troche potanczyli.. Zasugerowalam,ze mam ochote zadzwonic do jego kolegow zapytac jak bylo, na co zamilkl ale twiedzil,ze oni beda zdziwieni i nie dowiem sie niczego innego,niz to co mi powiedzial...
Co sadzicie? Mogl mowic prawde, nie zdradzil,? Tylko chcial sie odchamic po ciezkiej pracy? Chce isc ze mna na terapie dla par,bo nie radzi sobie i wie,ze to potrzebne,ze nie chce mnie stracic,bo mnie bardzo kocha i jestem sensem jego zycia..
Rozmawialismy o wszystjim bardzo szczerze, nawet sie poplakal..

18

antistatica napisał/a:

Przyznal sie..
Byl na tej imprezie,mowil ze byli z kolegami z pracy w pubie i troche potanczyli.. Zasugerowalam,ze mam ochote zadzwonic do jego kolegow zapytac jak bylo, na co zamilkl ale twiedzil,ze oni beda zdziwieni i nie dowiem sie niczego innego,niz to co mi powiedzial...
Co sadzicie? Mogl mowic prawde, nie zdradzil,? Tylko chcial sie odchamic po ciezkiej pracy? Chce isc ze mna na terapie dla par,bo nie radzi sobie i wie,ze to potrzebne,ze nie chce mnie stracic,bo mnie bardzo kocha i jestem sensem jego zycia..

jakby chciał Ciebie zdradzić, to dawno juz by to zrobil

19 Ostatnio edytowany przez asanas29 (2016-09-15 09:29:43)

allied64 napisał/a:
antistatica napisał/a:

Przyznal sie..

jakby chciał Ciebie zdradzić, to dawno juz by to zrobil

A może i zdradził kto to wie? Jak potrafi kłamać na zawołanie o bólu plecków (oj biedny on) a między czasie pójść na imprezę to kto wie w ilu innych kwestiach jeszcze kłamie. W takiej sytuacji zapala się już taka zajeb**ta czerwona lampa że owe cudo natury to zwyczajny kłamca i oszust a jak można wierzyć kłamcy? Antistatica dopoki nie masz żadnych dowodów nic nie poradzisz ale jak widać Twoja kontrola nie była totalnie bezpodstawna i myślę że warto mu sie lepiej przyjrzeć. Weź tylko pod uwagę to że teraz będzie się jeszcze lepiej tajniaczył. Wie już co sprawdzasz jak sprawdzasz więc nie popełni więcej takich błędów jak wcześniej.
No a terapia par śmierdzi mi już totalnie - traktowałabym to raczej jako próbę uśpienia Twojej czujności i przebłagania za winy. Chłopak widzi że sypie mu się grunt pod nogami to wymyśla takie dyrdymały żeby pokazać jak mu to nie zależy - jakby mu zależało to by nie kłamał - krótka piłka. Zero litości dla oszustów, takie jest moje zdanie.

20 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-09-15 09:42:57)

Nie wiem, jak wygląda pkt widzenia twojego faceta, więc ciężko oceniać jego. Natomiast to co ty napisałaś - jest przerażające! Budujesz bardzo toksyczny związek, nie można kontrolować człowieka na każdym kroku, nie można pilnować, kiedy się masturbuje, a kiedy odpoczywa rozmawiając z kimś innym niż ty!

Jeżeli ci przeszkadza, że cię oszukiwał, to zmień sobie faceta, na takiego, co będzie bardziej szczery wobec ciebie, natomiast nie baw się w policjanta! Takie podejście zniszczy ci każdy związek, im bardziej będziesz cisnąć go, by kontrolować każdy ruch, każdą jego myśl, tym bardziej on będzie uciekać od ciebie do normalności!

21

Szkoda,ze nie dodalam prosby o niekomentowanie mojego zachowania,kontroli,inwiligacji - zdaje sobie sprawe z wagi problemu i nie chce mi sie czytac,ze mam sie leczyc,bo podjelam to leczene indywidualnie a za chwile ide na terapie grupowa. Nie musicie o tym wspominac.\

Pytanie,czy jego klamstwa wynikają z mojej kontroli i zastraszenia czy o co chodzi?

22

Facet nie mówi prawdy, bo wie, że miałby przesrane. Niedlugo będziesz kontrolowała nawet wszystkiego jego wypróżnienia.
Bardzo mu współczuję i dziwię się, że to wytrzymuje.

23 Ostatnio edytowany przez On-WuWuA-83 (2016-09-15 15:26:40)

antistatica napisał/a:

Pytanie,czy jego klamstwa wynikają z mojej kontroli i zastraszenia czy o co chodzi?

Kolejna zaburzona.
Tak jego kłamstwa wynikają z twojej zazdrości. Mam wśród znajomych podobną postawę i dziwne zachowania kolegi w przypadku kontroli i zastraszania.

Ja bym na jego miejscu brał nogi za pas i więcej byś mnie nie ujrzała, ale wiadomo on zaślepiony to nie widzi złego hmm

24

antistatica napisał/a:

Szkoda,ze nie dodalam prosby o niekomentowanie mojego zachowania,kontroli,inwiligacji - zdaje sobie sprawe z wagi problemu i nie chce mi sie czytac,ze mam sie leczyc,bo podjelam to leczene indywidualnie a za chwile ide na terapie grupowa. Nie musicie o tym wspominac.\

Rybko, a dlaczego mamy wieszać za jaja gościa, który nawet nie ma szansy przedstawić swojej wersji, tylko na podstawie twoich chorobliwych twierdzeń?
Tworzysz toksyczną relację i nic dobrego z tego nie może wyjść (akcja <--> reakacja), tu nie ma opcji, że wina leży po jednej, albo po drugiej stronie, oboje się nakręcacie... tyleże w złym kierunku.
Tak jak już napisałam, im bardziej ty będziesz cisnąć, tym bardziej on będzie starał się złapać oddech, a na koniec i tak wyjedziecie z tego oboje pogruchotani przez własną głupotę.

25

Antistatico, prosiłyśmy już, żebyś nie mnożyła wątków dotyczących tej samej relacji - jest to sprzeczne z Regulaminem Forum. W tym miejscu po raz ostatni proszę o zapoznanie się z zasadami i stosowanie do ich zapisów. Tematu nie zamykam, bo pojawiło się już sporo wypowiedzi, ale uprzedzam, że kolejnym razem otrzymasz ostrzeżenie.
Z pozdrowieniami, Olinka

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Bardzo proszę o opinię na temat mojego chłopaka!! :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024