Macie sprawdzone pudry rozświetlające, które z czystym sumieniem możecie polecić? Chciałabym jako wykończenie makijazu uzywac takiego głównie pod oczy, ale chętnie potestuje tez konturowanie nim twarzy.
Ja używam teraz Lirene Shiny Touch i jestem zadowolona. Nie pamiętam ile kosztował, ale około 15zł.
Wcześniej miałam puder rozświetlający w kulkach z wibo, kosztuje chyba około 10zł. Ogólnie też byłam zadowolona z efektu, tylko ja nie przepadam za kulkami i musiałam je rozkruszyć na pył - w tej formie produkt był dla mnie łatwiejszy do nakładania, ale mniej wydajny.
Te, które wskazałam lubię, bo mają srebrzystą poświatę (a nie złotą, której nie znoszę) i po nałożeniu nadają "połysk", a nie efekt jak po posypaniu twarzy brokatem;-) Moim zdaniem są dobrze napigmentowane - nie trzeba się bardzo namachać pędzlem, aby był widoczny efekt:-)
Jeśli szukasz czegoś w wyższej półki cenowej to już nie do mnie;-)
Miałam okazję używać kilku, ale ostatnio najwierniejsza jestem Mua Undress Your Skin. Mam kolor Pink Shimmer. Rozświetlacz jest genialny, satynowy, lekko opalizujący, delikatny i bardzo dobrze spełnia swoją rolę, ale przy niektórzych makijażach może być zbyt wyraźny. Kiedy potrzebuję tylko subtelnego, niemal niewidocznego rozświetlenia, sięgam po Creme Puff Blush (kolor 10 Nude Mauve) od Max Factor.
Sama szukam coś takiego wczoraj byłam w rossmannie to nie wiedziałam co wybrać podobał mi się taki puder w kamieniu z loreal ale jakoś tak go nie wzięłam a teraz żałuję ale był fajny miał nawet lusterko i pędzelek. Któraś może już go ma?
ja kiedys miałam Rimmel wake me up i byłam bardzo zadowolona
Sama szukam coś takiego wczoraj byłam w rossmannie to nie wiedziałam co wybrać podobał mi się taki puder w kamieniu z loreal ale jakoś tak go nie wzięłam a teraz żałuję ale był fajny miał nawet lusterko i pędzelek. Któraś może już go ma?
Ja mam i jest po prostu genialny! Nie osypuje się, nie wysusza a jaki efekt robi na twarzy Loreal zrobił naprawdę fajny puder rozświetlający. Fajnie, że jest lusterko i pędzelek to można coś tam poprawić. Ale utrzymuje się dość długo na twarzy zatem nie ma jakieś potrzeby. Kup, ja mam do jasnej karnacji
Mówicie o tym, co ostatnio reklamują? Jak się go używa? Bo tam chyba na paletce ze 3 kolory są, dobrze mówię?
Masz w opakowaniu pędzelek, jak nakładasz produkt na pędzelek to wszystkie kolory się mieszają.
L'Oreal ma sporo rozświetlających pudrów w kamieniu, o którym konkretnie piszecie?
Ja nie używałam pudru rozświetlającego, ale mam rozświetlacz w sztyfcie od golden rose, nazywa się Highlighter stick. Mam ten bardziej złoty kolor, wygodnie się go nakłada bo albo od razu na skórę, albo można palcem, fajnie rozświetla i nie zostawia błyszczących drobinek, które moim zdaniem źle wyglądają. No i jest bardzo wydajny - mam go już długo, a bardzo mało zużyłam...
Powiem wam, ze chyba własnie ten o którym piszecie kupiłam. Jeszcze nie miałam okazji przetestować przy pełnym makijażu, ale może weekendowo będzie okazja.
Zeby używać pudru rozswietlajacego to tez trzeba miec idealna cere, ja tam wole używać zwykly podkład na to ew puder sypki roz bronzer czy rozswietlacz
Z kategori tanie i dobre to moge polecic rozswietlacz z lovely kosztuje jakos12 zl jestem bardzo zadowolona, jest on bardzo wydajny
W sumie to zadko uzywam kosmetykow rosmanowskich i innych drogeri kosmetyki raczej zamawiam z internetu bo sa zwyczajnie tansza czqsem o polowe czasem 30% a czasem i 70%..
Polecam serdecznie syronke: kosmetyki z ameryki
Moje guru jesli chodzi o kosmetyki makijaz testy itp to. Rlm
Dzieki jej filmikom dobralam ewietwne i nie tak drogie kosmetyki
Ja używam też na co dzień podkładu rozświetlającego bourjois, healthy mix. Ładnie kryje, nie zapycha i nie tworzy efektu maski. Na to puder matujący, czasem bronzer i właśnie rozświetlacz Highlighter Stick. Trzeba umieć go nakładać, ale jak się opanuje tą sztukę to makijaż ładnie wygląda
Powiem wam, ze chyba własnie ten o którym piszecie kupiłam. Jeszcze nie miałam okazji przetestować przy pełnym makijażu, ale może weekendowo będzie okazja.
O to właśnie ten który widziałam i jak efekt po użyciu?
Już od jakiegoś czasu słyszałam dobre opinie, więc postanowiłam kupić i stwierdzam, że genialny jest rozświetlacz w sztyfcie Golden Rose. Jest bardzo delikatny, subtelny, nakłada się dosłownie sekundę. Mam kolor 01 (Bright Gold), moim zdaniem wpada w beżowo-złoty kolor, ale są też inne odcienie - o różnej tonacji i nasyceniu.
Ja używam rozświetlacza Vibo, śmieszna marka, taki krzak z rossmana, ale mają kilka perełek, jak właśnie rozświetlacz, piaskowe lakiery, czy eyeliner z grubą końcówką.
Ja używam rozświetlacza Vibo, śmieszna marka, taki krzak z rossmana, ale mają kilka perełek, jak właśnie rozświetlacz, piaskowe lakiery, czy eyeliner z grubą końcówką.
wibo to rzeczywiście taki rossmanowski krzak;-) ale ja uwielbiam wiele z ich produktów, np. puder sypki, rozświetlacze, cienie i doskonała baza pod cienie.
Kiedyś w ogóle nie rozumiałam po co komu puder rozświetlający. Raz usiadłam na targach na makijaż i cudowna Pani pomalowała mnie pudrem rozświetlającym emani. Jest genialny, od razu go kupiłam. W chwili obecnej mam już drugie opakowanie, polecam wszystkim, chociaż do wypróbowania