Pomocy! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Pomocy!

Witam mam 18 lat jestem z chłopakiem 5 miesięcy wiem to mało ale jestem szczęśliwa bynajmniej tak mu sie wydaje od jakiegoś miesiaca wyzywa mnie krzyczy na mnie i to z blachych powodów wczoraj poklucilismy sie troche a on zaczol mnie wyzywac od debilek idiotek ze powinien mi tak przywalic zeby mi czaszka pekla to by zrobil swiatu przysluge bo by sie debilstwo mnozyc na swiecie ostatnio jak byl u mnie to ciagle pisal z koleżankami jedna nawet wysłała mu Zdiecia jak on ja obejmowal

Zobacz podobne tematy :
Odp: Pomocy!

no i?

3

I co czekasz, aż Cię pobije?

4

Czy to normalne? Powiedział ze lepiej by bylo zeby mnie nie bylo nie wiem co robic mam sie zmienic zeby ten związek sie nie rozwalil? A jak zaczekam mu robic awantury o te Zdiecia uslyszalam kolejne wyzwiska

5 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-20 01:20:12)

Ale jakie jest Twoje pytanie? Nad czym się zastanawiasz?

asiapurzycka napisał/a:

nie wiem co robic mam sie zmienic zeby ten związek sie nie rozwalil?

Dobra, w międzyczasie wstawiłaś pytanie. To ja zadam swoje. Jesteś masochistką?

6

Fakt faktem czasem sa piękne chwile ale czasem mam juz wszystkiego dosyć bo to staje sie nie do wytrzymania

7

asiapurzycka napisał/a:

Czy to normalne? Powiedział ze lepiej by bylo zeby mnie nie bylo nie wiem co robic mam sie zmienic zeby ten związek sie nie rozwalil? A jak zaczekam mu robic awantury o te Zdiecia uslyszalam kolejne wyzwiska

A czy Ty zachowujesz się normalnie?
Kto o zdrowych zmysłach pyta się, co ma zmienić w sobie, żeby nie rozwalić związku z człowiekiem, który wyzywa od najgorszych?

8

Nie. Chodzilo mi o to czy moge cos zrobić zeby mnie tak nie traktował? Kocham go i to jest przykre

9

asiapurzycka napisał/a:

Nie. Chodzilo mi o to czy moge cos zrobić zeby mnie tak nie traktował? Kocham go i to jest przykre

Oczywiście, że możesz.
Zerwij z Nim i będziesz miała spokój.

10

asiapurzycka napisał/a:

Fakt faktem czasem sa piękne chwile ale czasem mam juz wszystkiego dosyć bo to staje sie nie do wytrzymania

11 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-20 08:54:08)

asiapurzycka napisał/a:

Czy to normalne?

Żartujesz? Serio nie wiesz?

asiapurzycka napisał/a:

Powiedział ze lepiej by bylo zeby mnie nie bylo

Mówisz, masz. Znajdź sobie chłopaka, który w zamian za Twoje uczucia będzie Cię szanował zamiast wyzywać, wyżywać się na Tobie, ubliżać  i grozić Ci.

12

SonyXperia napisał/a:

Mówisz, masz. Znajdź sobie chłopaka, który w zamian za Twoje uczucia będzie Cię szanował zamiast wyzywać, wyżywać się na Tobie, ubliżać  i grozić Ci.

No właśnie, od ubliżania są fotografowie wink

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024