Witam mam 18 lat jestem z chłopakiem 5 miesięcy wiem to mało ale jestem szczęśliwa bynajmniej tak mu sie wydaje od jakiegoś miesiaca wyzywa mnie krzyczy na mnie i to z blachych powodów wczoraj poklucilismy sie troche a on zaczol mnie wyzywac od debilek idiotek ze powinien mi tak przywalic zeby mi czaszka pekla to by zrobil swiatu przysluge bo by sie debilstwo mnozyc na swiecie ostatnio jak byl u mnie to ciagle pisal z koleżankami jedna nawet wysłała mu Zdiecia jak on ja obejmowal
no i?
I co czekasz, aż Cię pobije?
Czy to normalne? Powiedział ze lepiej by bylo zeby mnie nie bylo nie wiem co robic mam sie zmienic zeby ten związek sie nie rozwalil? A jak zaczekam mu robic awantury o te Zdiecia uslyszalam kolejne wyzwiska
5 2016-08-20 01:17:55 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-08-20 01:20:12)
Ale jakie jest Twoje pytanie? Nad czym się zastanawiasz?
nie wiem co robic mam sie zmienic zeby ten związek sie nie rozwalil?
Dobra, w międzyczasie wstawiłaś pytanie. To ja zadam swoje. Jesteś masochistką?
Fakt faktem czasem sa piękne chwile ale czasem mam juz wszystkiego dosyć bo to staje sie nie do wytrzymania
Czy to normalne? Powiedział ze lepiej by bylo zeby mnie nie bylo nie wiem co robic mam sie zmienic zeby ten związek sie nie rozwalil? A jak zaczekam mu robic awantury o te Zdiecia uslyszalam kolejne wyzwiska
A czy Ty zachowujesz się normalnie?
Kto o zdrowych zmysłach pyta się, co ma zmienić w sobie, żeby nie rozwalić związku z człowiekiem, który wyzywa od najgorszych?
Nie. Chodzilo mi o to czy moge cos zrobić zeby mnie tak nie traktował? Kocham go i to jest przykre
Nie. Chodzilo mi o to czy moge cos zrobić zeby mnie tak nie traktował? Kocham go i to jest przykre
Oczywiście, że możesz.
Zerwij z Nim i będziesz miała spokój.
Fakt faktem czasem sa piękne chwile ale czasem mam juz wszystkiego dosyć bo to staje sie nie do wytrzymania
11 2016-08-20 08:53:34 Ostatnio edytowany przez SonyXperia (2016-08-20 08:54:08)
Czy to normalne?
Żartujesz? Serio nie wiesz?
Powiedział ze lepiej by bylo zeby mnie nie bylo
Mówisz, masz. Znajdź sobie chłopaka, który w zamian za Twoje uczucia będzie Cię szanował zamiast wyzywać, wyżywać się na Tobie, ubliżać i grozić Ci.
Mówisz, masz. Znajdź sobie chłopaka, który w zamian za Twoje uczucia będzie Cię szanował zamiast wyzywać, wyżywać się na Tobie, ubliżać i grozić Ci.
No właśnie, od ubliżania są fotografowie