Co mam zrobić? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Co mam zrobić?

Hej,

Poradźcie mi proszę... bo sama nie wiem co mam zrobić... Otóż w marcu rozstałam się z moim chłopakiem po 1,5 roku.. w sumie to o głupotę... potem błagałam go żeby do mnie wrocił, pisałam, dzwoniłam i płakałam. Olewał to, mówił że chce być sam, nie chce z nikim być... Błaźniłam się totalnie, a on za każdym razem dawał mi kosza. Teraz gdy poznałam nowego chłopaka ... pojawił się...Gdy rany się zagoiły.. Piszę, dzwoni, mówi że mnie Kocha, nachodzi mnie i prosi o spotkanie, nawet  napisał do mojego chłopaka żeby mnie zostawił bo kim on jest?

Rany zostały rozdrapane.. Teraz już sama nie wiem co mam o tym sądzić...

Pomóżcie..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co mam zrobić?

Pies ogrodnika, sam nie weźmie i nikomu nie da.

Olej go, tak jak on olał Ciebie.

3

Harvey napisał/a:

Popieram.
Daj sobie z Nim spokój.

4

Prawda, prawda, popieram,

albo zbłaźnisz się kolejny raz,

bo za jakiś czas znowu zostawi Cię.

5

Jeśli zastanawiasz się nad tym, czy warto wejść dwa razy do tej samej rzeki, to przyjrzyj się uważanie i sprawdź czy przypadkiem nie ładujesz się po raz kolejny do brudnej kałuży.

6

niech SPADA

7

Byłam w podobnej sytuacji tylko, że facet zostawił mnie... znalazł sobie inną a później, po ok mc, mu się odwidziało. Dzwonił, upraszał o spotkanie itd. Byłam na tyle głupia, ze widywałam się z nim kilka razy. To było bez sensu, czułam się okropnie, bo wiedziałam, ze z nim nie będe...za bardzo mnie to bolało żeby wrocic i tworzyc na nowo zwiazek. Zerwałam kontakt po pewnym czasie. Było ciezko, bo nie dawał za wygraną, ale z czasem odpuścił i dziś patrząc z perspektywy czasu...to najlepsza decyzja jaka mogłam podjąć.

8

Wiola50 napisał/a:

Hej,

Poradźcie mi proszę... bo sama nie wiem co mam zrobić... Otóż w marcu rozstałam się z moim chłopakiem po 1,5 roku.. w sumie to o głupotę... potem błagałam go żeby do mnie wrocił, pisałam, dzwoniłam i płakałam. Olewał to, mówił że chce być sam, nie chce z nikim być... Błaźniłam się totalnie, a on za każdym razem dawał mi kosza. Teraz gdy poznałam nowego chłopaka ... pojawił się...Gdy rany się zagoiły.. Piszę, dzwoni, mówi że mnie Kocha, nachodzi mnie i prosi o spotkanie, nawet  napisał do mojego chłopaka żeby mnie zostawił bo kim on jest?

Rany zostały rozdrapane.. Teraz już sama nie wiem co mam o tym sądzić...

Pomóżcie..

Może ta głupota była na tyle drażliwa, że potrzebował czasu. Nie oznacza, że nic do Ciebie nie czuł i nie czuję. Kwestia też tego jak wygląda sytuacja nową osobą. Nie masz co się rzucać, ale też nie musisz wszystkiego z góry skreślać. Ludzie teraz bardzo szybko kończą związki i znajomości.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024