Czy mogę być w ciąży? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy mogę być w ciąży?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Czy mogę być w ciąży?

Mam problem otóż, współżyłam drugi raz w życiu i strasznie się martwie. Moj partner i ja zabezpieczylismy sie prezerwatywą oraz nie doszedł on we mnie. Ostatni okres skonczyl mi sie 15 lipca a my uprawialismy seks 5 sierpnia (wg obliczeń nie mam dni płodnych wtedy). Tak wiec wszystkie metody antykoncepcji poza tAbletkami zostały zastosowane. Nie mam regularnego okresu, czasem dostaje po 40 dniach nawet, jest bolesny itd ale nieważne. Dziś mija 35 dni od tamtej miesiączki. Wczoraj dostałam jednej plamy krwi (jasnoczerwonej), bolą mnie piersi a teraz co jakiś czas mam brązowe plamienia. Stresowałam sie cały miesiąc ze moge bc w ciązy chociaz kazdy mowi ze to niemozliwe. Niektore dziewczyny podobno mają te plamienia pare dni przed okresem. Czy ktoras z was może mi powiedzieć czy mam sie czym martwic? Czytalam o implantacji ale jednak mam lekkie bole podbrzusza przy tym plamieniu, a nie powinno ich byc.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy mogę być w ciąży?

Idź do ginekologa. Nieregularne cykle należy leczyć, pozostałe objawy, mogą wskazywać na infekcję.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Czy mogę być w ciąży?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024