Pomylił moje imie.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomylił moje imie..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Pomylił moje imie..

Byliśmy na działce u znajomych i moj chłopak zamiast powiedzieć do mnie Angelika powiedział Agnieszka..strasznie mnie to wkurzyło i miałam popsuta resztę dnia a do niego sie nie odzywałam ...co do tej Agnieszki to on żadnej nie zna oprócz jednej dobrej znajomej ale ona ma faceta.nie odzywamy sie do siebie do tej pory tzn.kilka godzin.Napisac do niego i odpuścić czy czekać az on napisze ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pomylił moje imie..

Myślę, że każdy marzy o takich problemach.
Zwykłe przejęzyczenie.

Biedny ten chłopak, jak Ty mu jazdy o takie pierdoły robisz big_smile

Trzeba było powiedzieć "Agnieszka już tutaj nie mieszka" i pokazać mu język, a następnie olać temat big_smile

4

angelaa.kochaam napisał/a:

Byliśmy na działce u znajomych i moj chłopak zamiast powiedzieć do mnie Angelika powiedział Agnieszka..strasznie mnie to wkurzyło i miałam popsuta resztę dnia a do niego sie nie odzywałam ...co do tej Agnieszki to on żadnej nie zna oprócz jednej dobrej znajomej ale ona ma faceta.nie odzywamy sie do siebie do tej pory tzn.kilka godzin.Napisac do niego i odpuścić czy czekać az on napisze ?

Problemy na poziomie gimnazjum, dorośnij tongue

5

Może i jest z gimnazjum.
Jeśli tak, starsza koleżanka radzi, by olewać takie głupoty.
Jak zacznie wykrzykiwać imię innej w łóżku, kiedy będzie szczytować, wtedy możesz zacząć się martwić.

6 Ostatnio edytowany przez Alex89 (2016-07-31 21:12:13)

Znam 30latkę, która również śmiertelnie się obraziła gdy jej facet zwracając się do niej przejęzyczył się i pomylił imię. Wiek nie ma znaczenia jak widać big_smile

GosiaSrosia napisał/a:

Może i jest z gimnazjum.
Jak zacznie wykrzykiwać imię innej w łóżku, kiedy będzie szczytować, wtedy możesz zacząć się martwić.

Nie jestem z gimnazjum , mam 19 lat ,ale jestem strasznie wrażliwa na takie rzeczy i wszystko biore do siebie ..

8

To przestań. Będzie Ci lżej.

9

angelaa.kochaam napisał/a:
GosiaSrosia napisał/a:

Może i jest z gimnazjum.

Nie jestem z gimnazjum , mam 19 lat ,ale jestem strasznie wrażliwa na takie rzeczy i wszystko biore do siebie ..

Ogarnij się i nie przejmuj bzdurami.

10 Ostatnio edytowany przez Brainless (2016-07-31 21:19:24)

A jednemu facetowi się zdarzyło, że bank pomylił numery kont przy przelaniu kwoty kredytu i pieniądze trafiły do kogoś innego. Ten to miał problem dopiero... smile

EDIT: on się też obraził tongue

11

Hahaa big_smile Piękna puenta!

12

Taaa.....mam dobrego kumpla i jego imię zaczyna się podobnie do imienia mojego faceta. Ponieważ kumpla znam długo i dużo z nim rozmawiam to o mały włos już kilka razy się nie zdarzyło, że się pomyliłam big_smile W ostatniej chwili się ugryzłam w język już kilka razy bo pewnie by była awantura big_smile

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pomylił moje imie..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024