nietypowe sytuacje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Averyl (2016-07-28 23:39:19)

Temat: nietypowe sytuacje

Sezon ogórkowy w pełni... to i temat lekko-ciężki albo słodko-kwaśny innymi słowy nietypowe sytuacje.

Wróciłam z wakacji późną nocą w sobotę, a w niedzielę, okazało się, że w moim banku jest jakaś awaria/modernizacja systemów i cały dzień nie było dostępu do kont  (na szczęście miałam gotówkę). Ludzie potem komentowali swoje sytuacje - jak zostali bez kasy (bo również transakcje na kartach nie przechodziły) np. zatankowali, a okazało się, że nie mogą zapłacić.

Ja kiedyś miałam trochę podobną sytuację z telefonem - umówiłam się ze znajomym w Bolonii, doleciałam, włączyłam telefon... i nic, nie może się zalogować do żadnej sieci, potem jeszcze rozładował mi się telefon, więc nawet dokupienie jakieś karty nie załatwiało problemu, nr. tel. oczywiście miałam w telefonie, więc jak urządzenie rozładowało się to zostałam z niczym. Mimo to spotkaliśmy się, on domyślił się, że z Mediolanu będę jechać pociągiem i poczekał.

Mieliście jakieś dziwne nietypowe sytuację? Jak sobie radzicie wtedy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nietypowe sytuacje

nietypowa z kategorii zabawnych a może typowa? Stojąc na przystanku grzebałam w torebce próbując wyciągnąć telefon, który mi się gdzies zakleszczył w tym bordello pomiędzy kluczami i całą resztą, i wkurzona szarpnęłam za smycz od kluczy...a z torebki wypadło mi otwarte pudełko z tamponami, duże, dwadzieścia kilka sztuk big_smile Rzuciłam się do zbierania. Żadna babeczka nie pomogła mi, a stało kilka, tylko jeden, jedyny facet się ruszył. I to z uśmiechem. Dżentelmen normalnie. A dla takiego bez różnicy czy zbiera stokrotki na łące czy tampony z chodnika big_smile

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024