Jestem z partnerem od 7 mcy bylo wszystko dobrze do czasu. Ostanio zauważyłam chodź nie powinnam że jest inny zaczęłam mu sprawdzać tel fb i jakoś tracilam do niego zaufanie. Zauważyłam że chyba mnie zdradza ale nie miałam pewności i zrobiłam mu nawet awanturę o to że na kogoś i. Mnie zdradza Wczoraj porozmawialismy i zapewnil mnie ze mnie Kocha i mnie nigdy nie zdradzi. Pomóżcie czy mogę mu zaufać i dalej wierzyc że mówi prawdę czy mi tylko oczka myśli żeby mnie zmylic?? Ostatnio się dość często gęsto kłocimy właśnie o to że mu się ufam o wszystko go obwiniam i może nawet nie jestem z nim do końca szczera. Co mam zrobić pomóżcie. Facet ma 39 lat takze wie co to Zycie. Proszę was o pomoc o porady..
Ale jesteś pewna, że Cię zdradza?
Masz na to dowody?
"zauważyłaś, że jest inny, że chyba Cię zdradza..."?
Może zamiast robić mu awantury profilaktycznie, sama się ogarnij. Przetrzepałaś mu telefon, niczego nie znalazłaś, wszczynasz kłótnie, do tego przyznajesz, że sama jesteś nieszczera, (choć nie wiadomo co dokładnie masz na myśli).
Jeżeli faktycznie Cię zdradza (choć samo przeczucie to trochę za mało), to czy naprawdę sądzisz, że jak będziesz mu robić awantury, to nagle zapała do Ciebie gorącym uczuciem?
Tym bardziej go zniechęcisz. Nie szalej jeśli nie masz dowodów, a jego "inność" może wynikać z wielu różnych przyczyn.
4 2016-07-31 08:55:27 Ostatnio edytowany przez Summertime (2016-07-31 09:16:19)
Jakiego rodzaju porady oczekujesz?Bo my nie wiemy, czy On Cię zdradza.Chcesz ,aby ponownie zaistniała w Waszym związku harmonia?No, to w tym wypadku zacznij od Siebie i Swojego nastawienia do faceta.Co Ciebie tak przeraziło, że wysnułaś wnioski o zdradzie?Co On takiego zrobił?...A Ty jesteś dużo młodsza od Niego?Bo może z tej właśnie przyczyny tak podeszłaś do sytuacji.