Net-facet wita :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Net-facet wita :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1 Ostatnio edytowany przez Shot (2016-07-15 23:05:14)

Temat: Net-facet wita :)

Dobry wieczór drogie panie big_smile Trafiłem tutaj przez wyszukiwarkę, stwierdziłem, że się zarejestruję, ponieważ jest tutaj mnóstwo interesujących tematów. Myślę, że warto wymienić się poglądami. Na początek chciałbym powiedzieć coś o sobie smile Jestem Jakub, mam 19 lat, mieszkam w woj. Śląskim. Interesuję się grafiką komputerową, parapsychologią, przedsiębiorczością, lubię ciekawe filmy i książki. Oprócz tego zajmuję się projektowaniem reklamy, trenuję kalistenikę, i w międzyczasie szlifuję j. angielski, ponieważ za kilka miesięcy chciałbym wyjechać do UK, głównie żeby pozwiedzać. Pracę przesuwam na drugi plan smile Żyję po to, żeby spełniać swoje marzenia. Jest tutaj otwartych sporo ciekawych dyskusji. Myślę, że wprowadzenie odrobiny męskich spostrzeżeń nie zaburzy funkcjonowania forum big_smile

Proszę o nadanie tytułu Net-facet, dziękuję smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Net-facet wita :)

Serdecznie witamy i...

Shot napisał/a:

Proszę o nadanie tytułu Net-facet, dziękuję smile

... proszę bardzo smile.

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Net-facet wita :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021