Tycie przy braniu tabletek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tycie przy braniu tabletek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Tycie przy braniu tabletek

Prawda czy mit? Dziewczyny wypowiedzcie się, czy wszystkie doświadczyłyście przybrania na wadze?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2016-07-04 01:02:27)

Odp: Tycie przy braniu tabletek

Ja schudłam. Jakieś 10 kg. Ale to było dawno i nie pamiętam, co to były za tabletki. Chyba Cilest. Nie mam pojęcia, czy jeszcze istnieją.

Inna sprawa, że zarąbiście bolała mnie wtedy głowa, więc wolałam odstawić i przytyć big_smile

3

Ja utyłam, 9kg. Po hormonach miałam ogromny apetyt i żarłam jak krowa. Ciągle coś przeżuwałam.

4

Ja po plastrach Lysvy nabierałam wody. Po tabletkach (brałam Yasmin) też mi się zdarzało. Teraz mam krążek NuvaRing i jest wszystko ok. Jeść za dużo mi się nie chce, raczej chudnę, niż tyję, więc póki co ok. Pod koniec trzeciego tygodnia mam wrażenie, że trochę tej wody było znowu za dużo nagromadzone, ale już znowu jest ok. Jakiegoś magicznego tycia nie zaobserwowałam. Jak żarłam, to tyłam. Po prostu.

5

Brałam Diane kilka lat , teraz Evre i nigdy nie miałam problemu z tyciem. Zamiast tycia bóle głowy.

6

Po tabletkach nie powinno się tyć.Jeśli kobitka tyje lub odczuwa  jakiekolwiek inne dolegliwości podczas brania anty. znaczy to iż nie są  dobrze dobrane i trzeba je zmienić. Brałam tabl. anty. przez 8 lat nie przytyłam nie miałam żadnych innych dolegliwości ale pierwsze jakie brałam powodowały straszną senność wtedy moja gin.dała mi *novinette* i było ok. wink

7

ines 32 napisał/a:

Po tabletkach nie powinno się tyć.Jeśli kobitka tyje lub odczuwa  jakiekolwiek inne dolegliwości podczas brania anty. znaczy to iż nie są  dobrze dobrane i trzeba je zmienić. Brałam tabl. anty. przez 8 lat nie przytyłam nie miałam żadnych innych dolegliwości ale pierwsze jakie brałam powodowały straszną senność wtedy moja gin.dała mi *novinette* i było ok. wink

True, true, i jeszcze raz true.

Ja miałam cholerne jazdy przy tabsach - albo pochłaniałam nieprawdopodobne ilości jedzenia, albo wcinałam słodycze(których bardzo nie lubię). Dzięki temu przytyłam ponad 10kg w ciągu ok. pół roku. Dopiero jak gin dobrał mi odpowiednią formę antykoncepcji to wszystko się skończyło.

Jeśli więc tyjesz - marsz do lekarza.

8

Dokładnie tak. I żadnego zwalania na tycie "od tabletek", bo to mit. Tyjesz, bo jesz więcej. Taka prawda. wink

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ANTYKONCEPCJA HORMONALNA ORAZ NATURALNA » Tycie przy braniu tabletek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024