Poznajmy się - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznajmy się

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Poznajmy się

Jestem spod znaku Byka. Jestem bardzo żywiołową kobietą, pogodną, bardzo optymistycznie nastawioną do życia. Uwielbiam się śmiać, roztaczam zawsze w około siebie bardzo ciepłą, pozytywną i świetlaną energię. Jestem zaradna, gospodarna, bardzo lubię mieć poukładane życie, swoje sprawy i swój cały świat. Jestem mamą trójki chłopców, więc dobra organizacja czasu i porządek są u mnie na pierwszym miejscu. Jestem bardzo rodzinna, przykładam wielką wagę do wszelakich tradycji rodzinnych, takich jak Święta Bożego Narodzenia, Wielkanoc, i wszystkie dni w kalendarzu, które są dla mnie bardzo ważne obchodzę zawsze uroczyście. Zarówno jak i rodzina tak i przyjaciele stoją u mnie na pierwszym miejscu. Jestem oddaną matką i przyjaciółką. Moja rodzina i przyjaciele mogą zawsze na mnie liczyć, nigdy nikogo nie zostawiam w potrzebie. Życie mamy jedno, więc powinniśmy skorzystać z niego jak najwięcej. I ja właśnie tak czynię.

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Poznajmy się

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024