Czy warto starać się o taką dziewczynę? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy warto starać się o taką dziewczynę?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Czy warto starać się o taką dziewczynę?

mam nadzieję, że znalazłem dobre forum dla mojego tematu. Proszę o rady

poznałem dziewczynę młodszą od siebie. Super się dogadujemy, idealnie, podoba mi się bo jest strasznie atrakcyjna, dla mnie wymarzona, poza tym ma w sobie to coś co mnie przyciąga i jestem w niej zakochany, ale teraz zaczyna się problem. Po trzech tygodniach spotykania się jako koleżeństwo zaprosiła mnie do siebie i uprawialiśmy seks. Nie przypuszczałem że tak będzie, ale stało się. Za ścianą w swoim pokoju była jej mama. Rano tylko powiedziała jej, że mogliśmy być ciszej ale poza tym ok. Czyli chyba to norma w tym domu, że ona uprawia seks z kolegą. No cóż, ja nie żałuję tego bo jestem zaangażowany już  w tą relację. Ta dziewczyna traktuje mnie jak kolegę, każe mi zajmować się swoim życiem a my mamy się spotykać regularnie na imprezach itp. Ja jej powiedziałem, że czuję coś do niej a ona powiedziała, że jestem wyjątkowym facetem i nigdy takiego nie poznała ale nie wie gdzie nas to zaprowadzi. Opowiadał mi o sobie, że odkąd miała 16 lat imprezuje, uprawiała seks z kolegami, pije sporo alkoholu. Opowiadała, ze kochała się z przypadkowo poznanym kolesiem na ławce po alkoholu, że zmieniała partnerów często, kochała się z lesbijką, potem z gejem, że eksperymentowała w trójkątach, że lubiła realizować swoje fantazje i uwielbia dominatorów w łóżku. Przygodny seks to dla niej chyba normalne. Całuje się z przypadkowymi typami w klubach, nawet gdy przychodzą tam ze swoimi dziewczynami, chce prowokować, nęcić jak sama mówi, lubi pokazywać nogi by faceci się jarali nią i zagadywali. A ja się zaangażowałem.Czy warto o nią walczyć i pokazywać jej, że mi zależy na niej? cały czas boję się, że nie będzie potrafiła być mi wierna, że nie będzie potrafiła być w normalnym związku, że będzie ją ciągnęło do tego życia które prowadziła.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy warto starać się o taką dziewczynę?

To normalne, że ona chce się bawić, szaleć i potwierdzać swą atrakcyjność. Nie dałbym szansy takiemu związkowi. Sam piszesz, że lubi przygody. Skończ z nią i poszukaj wartościowej,  mającej zasady dziewczyny.

3

Przecież ona jest obleśna, jeszcze jakiegoś syfa złapiesz.
Fuu

4

oficer91 napisał/a:

To normalne, że ona chce się bawić, szaleć i potwierdzać swą atrakcyjność. Nie dałbym szansy takiemu związkowi. Sam piszesz, że lubi przygody. Skończ z nią i poszukaj wartościowej,  mającej zasady dziewczyny.

Od siebie też dodam tylko, ze jesli nie jesteś masochistą, Autorze, to odpuść sobie taką panienkę. Za jakiś czas, jak jeszcze bardziej sie wkrecisz zobaczysz z kim jesteś - a to bedzie boleć, bo panienka na 100% bedzie chciała "bawić się" z innymi kolesiami.
Ja odczuwałbym ...obrzydzenie do takiej kobiety.
O obawach o załapanie jakiegoś syfa - jak zasugerował RavenKnight - to juz nawet nie wspomnę...
Odpuść i zaoszczędź sobie niechybnych cierpień i zeszmacenia...

5

Spala z gejami? Od kiedy geje interesuja sie kobietami?
Przeciez to Troll

6

magda262 napisał/a:

Spala z gejami? Od kiedy geje interesuja sie kobietami?
Przeciez to Troll

to prawda akurat. Ten gej miał faceta ale ciągnęło go do eksperymentów więc spał też w międzyczasie z nią. Nie wiem jak nazwać go ale słowo biseksualny mi nie pasuje do tej sytuacji.

7

Moim zdaniem nie warto.
Dziewczyna nie dojrzała do związku, zresztą Ty też nie, skoro:

SajmonUnder30 napisał/a:

podoba mi się bo jest strasznie atrakcyjna

.

8

Ja i tak nie kupuje tej historii. Nie sadze, zeby jakas dziwczyna tak robila. No i zakladajac, ze to prawda (w co nie wierze), to jak glupim trzeba by bylo byc, zeby sie w kims takim zakochac? Ty nie szukaj rady, tylko moze zacznij pisac scenariusze do "Trudne Sprawy"

9

SajmonUnder30 napisał/a:

mam nadzieję, że znalazłem dobre forum dla mojego tematu. Proszę o rady

poznałem dziewczynę młodszą od siebie. Super się dogadujemy, idealnie, podoba mi się bo jest strasznie atrakcyjna, dla mnie wymarzona, poza tym ma w sobie to coś co mnie przyciąga i jestem w niej zakochany, ale teraz zaczyna się problem. Po trzech tygodniach spotykania się jako koleżeństwo zaprosiła mnie do siebie i uprawialiśmy seks. Nie przypuszczałem że tak będzie, ale stało się. Za ścianą w swoim pokoju była jej mama. Rano tylko powiedziała jej, że mogliśmy być ciszej ale poza tym ok. Czyli chyba to norma w tym domu, że ona uprawia seks z kolegą. No cóż, ja nie żałuję tego bo jestem zaangażowany już  w tą relację. Ta dziewczyna traktuje mnie jak kolegę, każe mi zajmować się swoim życiem a my mamy się spotykać regularnie na imprezach itp. Ja jej powiedziałem, że czuję coś do niej a ona powiedziała, że jestem wyjątkowym facetem i nigdy takiego nie poznała ale nie wie gdzie nas to zaprowadzi. Opowiadał mi o sobie, że odkąd miała 16 lat imprezuje, uprawiała seks z kolegami, pije sporo alkoholu. Opowiadała, ze kochała się z przypadkowo poznanym kolesiem na ławce po alkoholu, że zmieniała partnerów często, kochała się z lesbijką, potem z gejem, że eksperymentowała w trójkątach, że lubiła realizować swoje fantazje i uwielbia dominatorów w łóżku. Przygodny seks to dla niej chyba normalne. Całuje się z przypadkowymi typami w klubach, nawet gdy przychodzą tam ze swoimi dziewczynami, chce prowokować, nęcić jak sama mówi, lubi pokazywać nogi by faceci się jarali nią i zagadywali. A ja się zaangażowałem.Czy warto o nią walczyć i pokazywać jej, że mi zależy na niej? cały czas boję się, że nie będzie potrafiła być mi wierna, że nie będzie potrafiła być w normalnym związku, że będzie ją ciągnęło do tego życia które prowadziła.

Ona przechodzi okres tzw "karuzeli ku*asów" lol

10

Ale przecież ona jasno Ci powiedziała, że na związek nie masz co liczyć, więc sobie nie wymyślaj problemów, że ona w związku nie będzie umiała być wierna itd., bo w żadnym związku nie będziecie.

11

Nie masz co liczyć na związek.

Pozdrawiam.

12

Zajebisty materiał na partnerkę sobie wybrałeś...
Wiem, że miłość nie wybiera, ale nie rozumiesz chyba, że ona ma potrzebę wyszalenia się i robienia tego, co jej się podoba.
Na pewno nie zmienisz takiej dziewczyny i jej poglądów na życie.
Po prostu przespała się z Tobą i ewentualnie może to powtórzyć, ale ze związku pewnie nici.

13

Cyngli napisał/a:

Moim zdaniem nie warto.
Dziewczyna nie dojrzała do związku, zresztą Ty też nie, skoro:

SajmonUnder30 napisał/a:

podoba mi się bo jest strasznie atrakcyjna

.

Bez przesadyzmu. smile To że ona mu się podoba jest dobre i normalne. Byłoby wręcz dziwne gdyby chciał być z kimś kto go nie pociąga.

Jednak mam wrażenie, że dla autora to jedyna jej zaleta i jedyny powód by z nią być.

14

Hmmm skoro autor poszedł z nis do łóżka po 3 tygodniach i stwierdził, że tak wyszło to myślę że są siebie warci, a więc powodzenia smile

15

frazesy89 napisał/a:

Hmmm skoro autor poszedł z nis do łóżka po 3 tygodniach i stwierdził, że tak wyszło to myślę że są siebie warci, a więc powodzenia smile

a po jakim czasie powinno się iść z kobietą do łóżka? są jakieś normy unijne?:)

16

Testy na wr zrób. Jak można się zakochać w kimś takim? Troll albo... troll smile

17 Ostatnio edytowany przez Bolesław (2016-06-15 14:25:06)

Dla wszystkich. Nie warto. I chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego? A do autora pytanie. Czy masz jakieś kryteria wyboru dziewczyn o określonych cechach czy interesuje Cię tylko wygląd i ruchanie? Bo wiesz, dziewczyna dobrze się nie zachowuje ale Ty również. Co po takich doświadczeniach chcesz osiągnąć? A może chcesz żeby ona była matką Twoich dzieci a Ty będziesz potem patrzył jak Twoja 15 letnia córka, przyprowadza do domu chłopaków i uprawia z nimi seks na Twoich oczach?

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy warto starać się o taką dziewczynę?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024