zwiazek z przywiązania - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zwiazek z przywiązania

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: zwiazek z przywiązania

Cześć chciałabym zapytać sie Was co waszym zdaniem oznacza byc z kimś z przywiązania???

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zwiazek z przywiązania

Z braku laku chodzę z nim/z nią, bo się w miarę dobrze przy nim/niej czuję i mamy o czym rozmawiać, ale nie czuć żadnej chemii, ale no fajnie jest sobie kogoś pobzykać, więc jesteśmy razem.

3

Albo wręcz: bzykania już nawet nie ma, o uczuciu to można zapomnieć - ale tak jakoś od lat jesteśmy razem i tak to się ciągnie.

4

MariaAntonina napisał/a:

Cześć chciałabym zapytać sie Was co waszym zdaniem oznacza byc z kimś z przywiązania???

Przywiązanie to forma miłości. Z tym ,że przeważnie po okresie euforii ludzie często myślą, że się wypaliło. Musisz przeanalizować jak te przywiązanie wygląda. Na pewno na tym etapie o związek trzeba dbać obustronnie i pracować, pracować. Co innego przyzwyczajenie.

5 Ostatnio edytowany przez Paweło (2016-05-31 21:34:25)

Fajna ksywa jak płonąca woda ksywa mego znajomego
Skasowała mi się reszta Według mnie to znaczy nie z miłości a z przyzwyczajenia czyli min. ze strachu przed samotnością bądź po prostu nie możności wyobrażenia sobie życia samemu, reakcji otoczenia (przede wszystkim najbliższego) także lenistwa umysłowego co mam myśleć mam chłopa/babę i już. Egoizmu on mnie finansuje bądź ona mi robi obiady i pierze to tylko przykłady mogą być z goła inne.

6 Ostatnio edytowany przez RavenKnight (2016-05-31 19:30:48)

nie ten temat

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » zwiazek z przywiązania

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024