wraca Januszek do domu... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez nokiaaa (2016-05-29 19:48:34)

Temat: wraca Januszek do domu...

Po czwartym pobycie we wiezieniu wraca mój kuzyn. Zaraz zacznie swoje brewerie i cyrki. Po śmierci wujka ciocia została sama.ciocia pila przy nich.
Ciocia to nie pijący alkoholik. Obecnie od roku nie pije i zajmuje się naszym synkiem jako niania. Ja chciałam ja wyciągnąć do ludzi bo zawsze była dobra matka. Wychowała dwie córki, które poszły na ludzi. I syna.pijaka.
Zaraz wróci synek i wciągnię ciocię w bagno. Wszystko trzasnie. I to ze była u ludzi, ze ja akceptowali i polubili. Mój synek tez. Bo ona wnuków nie ma.
Chciałam się wyzalic.dziś u niej byłam. Bo w sumie fajna jest ciocia. I taka dumna była ze się trzyma.
I dziewczyn jej córek mi szkoda...
Ona go nie wyrzuci z domu. To się ciągnie od około 20lat.
Szkoda co???;(

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez nokiaaa (2016-05-29 19:55:51)

Odp: wraca Januszek do domu...

Mój synek juz wtedy nie będzie z nią siedział;(
Jej aż się łzy kręcą.co za los
Dobra matka była bo po alkohol sięgnęła dopiero jak dziewczyny wyszły za maz.wczesniej nie pila.psycha jej siadla.przez syna

3

Jeśli Twoja ciocia posiada mieszkanie własnościowe, to mogłaby je sprzedać, z części pieniędzy zakupić jakąś małą garsonierę dla synalka, za pozostałe pieniądze kupić mniejsze mieszkanie dla siebie i po prostu odseparować się od niego.
Mieszkanie kwaterunkowe, też można spróbować zamienić. Potrzebne są chęci i konkretna decyzja w której przede wszystkim powinny wspierać ją córki. "Januszek" z pewnością dawno jest dorosły i czas dać mu szanse, by stanął na własnych nogach.

4

A z jakiego powodu ciocia musi go przyjmowac pod swoj dach?
Facet jest dorosly.
Jesli mieszkanie nie jest jego, to ciocia nic nie musi, jesli nie chce oczywiscie...

5

To bandyta który pp wodce bije.
A najgorsze nie jest to ze ona mu musi dac jeść tylko ze może jej znowu psycha siasc i zacznie pić.

6

Podać gdzieś jego namiary może ktoś jemu da parę razy w papę to mu się odechce.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024