dziwna ja...? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: dziwna ja...?

Hej mam pytanie,

powiedzcie mi jak to jest: mówią o mnie, że jestem fajna, pomocna, sympatyczna, i że dobrze się czują w moim towarzystwie. Płeć "brzydka", że ładna, pełna humoru,inteligentna i takie tam...
wiec skoro jestem taka "wspaniała" to proszę pomóżcie mi zrozumieć jedno- czemu każdy nowo poznany mężczyzna przed spotkaniem nie dawał spokoju, tak po spotkaniu cisza(poza małymi wyjątkami co liczą, na układ spotkanie=sex)- ale ich pomińmy...
i jeszcze jedno ten jeden który mnie naprawdę interesuję, traktuje mnie jak przyjaciółkę do zadań kryzysowych i udzielenia pomocy, czy wspólnego spędzenia czasu, a nie zauważa mnie jako potencjalnej partnerki-zdażyły nam się pewne epizody smile ale poza tym traktuje mnie po prostu jak powiernika...

Wiecie jak to zmienić? Co może być nie tak, że takie sytuacje się zdarzają?

Nie wiem, powoli myślę, że to ze mną jest problem...
Proszę pomóżcie mi to jakoś sensownie wyjaśnić smile

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez jaMajkaa (2016-05-26 00:03:25)

Odp: dziwna ja...?

A jake te"epizody" wam się zdarzyły?

Podejscie do każdego to sprawa indywidualna.
Trudno określić czy trafiasz na takich mężczyzn. Czy tak Cię odbierają. .A może się Ciebie"boją"
A nie możesz spytać sie tego "przyjaciela" co z Tobą nie tak? Dlaczego potencjalni kandydaci mają takie podejście do Ciebie,?
Przyjaciel powinien powiedzieć Tobie prawdę

3

jaMajkaa napisał/a:

A jake te"epizody" wam się zdarzyły?

sypialiśmy z sobą pare razy

No właśnie nie wiem czy to o indywidualność chodzi...bo to jest któryś z kolei.
Poza tym właśnie nie wiem czego tu się bać, przed spotkaniem jak i w jego trakcie jestem cały czas taka sama.

Próbowałam pytać to usłyszałam od niego "nie przejmuj sie znajdziesz jakiegos amanta"...tyle

4

Fajny przyjaciel. On ma bzykanie, pomoc i czasoumilacz, a Ty co z niego masz? Co do innych facetów to trudno wyczuć, ale jeśli to się ciągle powtarza to coś w tym musi być. Albo się boją (np. wiekszosc facetow unika zbyt inteligentnych kobiet) albo problem objawia się na spotkaniu.

5

może jesteś nowym wcieleniem Marii Skłodowskiej Curie, inteligentni ludzie są lubiani przez innych inteligentnych ludzi, może jesteś typem przyjaciółki z którą mogą pogadać

6

Jacenty89 napisał/a:

Fajny przyjaciel. On ma bzykanie, pomoc i czasoumilacz, a Ty co z niego masz? Co do innych facetów to trudno wyczuć, ale jeśli to się ciągle powtarza to coś w tym musi być. Albo się boją (np. wiekszosc facetow unika zbyt inteligentnych kobiet) albo problem objawia się na spotkaniu.

nie wiem czy doczytałeś do końca, to było kiedyś i pare razy teraz tego nie ma

7

białalilia napisał/a:
Jacenty89 napisał/a:

nie wiem czy doczytałeś do końca, to było kiedyś i pare razy teraz tego nie ma

To już nie ma znaczenia,bo dla niego kandydatką do poważnego związku, już nie będziesz.
Sorrki...pobzykaliście się,był fun,ale Alvaro szukaj sobie innego.

8

No dobra był seks, ale co się działo przed i po seksie między Wami?

A rozmawiałaś z Nim, że On jest dla Ciebie kimś ważnym?

9

Krejzolka82 napisał/a:

seks była dawno temu, cały czas utrzymujemy kontakt z sobą, a to się na piwo wyskoczy razem, bądź jak potrzebuje któreś z nas pomocy to sobie pomagamy

taki dobry kumpel, ja wiem, że między nami nic nie będzie ale zastanawia mnie zachowanie pozostałych facetów...

10 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2016-05-26 15:57:58)

białalilia napisał/a:
Krejzolka82 napisał/a:

seks była dawno temu, cały czas utrzymujemy kontakt z sobą, a to się na piwo wyskoczy razem, bądź jak potrzebuje któreś z nas pomocy to sobie pomagamy

taki dobry kumpel, ja wiem, że między nami nic nie będzie ale zastanawia mnie zachowanie pozostałych facetów...

Wiem, że seks był dawno temu, pisałaś już o tym.
Mnie po prostu ciekawi jak to się stało, że wylądowaliście w łóżku.
Bach mamy ochotę idziemy się seksić tak o, czy coś do Niego czułaś wtedy?

A co do innych Facetów, po prostu nie spasowałaś Im i tyle.

11

Może po prostu nie masz tej nutki seksualności w sobie?
Znam dziewczyny, którym w sumie niczego nie można odmówić, a mimo wszystko faceci omijają je szerokim łukiem.
Ciężko mi powiedzieć z czego to wynika: po prostu czasem tak jest - i w przypadku dziewczyn i w przypadku facetów - wszystko niby ok, ale nie potrafią przyciągnąć, zainteresować, zaintrygować kogoś na dłużej.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024