Tak się zastanawiam co aktualnie leci ciekawego w tv tak aby mogła obejrzeć cała rodzinka. Wiem że jutro zapowiada się ciekawy dzień z tv puls a najbardziej czekamy na Sezon na misia 3 [nieregulaminowy link] Ktoś wcześniej oglądał ? I jak wrażenia fajne to chociaż jest my nie mieliśmy okazji wcześniej obejrzeć ale jutro chętnie obejrzymy z dzieciaczkami:)
1 2016-05-25 22:38:36 Ostatnio edytowany przez Olinka (2016-06-21 21:53:56)
Dzisiaj na pewno warto obejrzeć "Szybcy i wściekli 5" Ja uwielbiam całą serie, więc o 20 mnie dzisiaj nie ma dla nikogo
Na pulsie jest jak coś. Szybkie samochody i Vin Diesel
Dzisiaj na pewno warto obejrzeć "Szybcy i wściekli 5"
Hmm... A ja zupełnie nie rozumiem zachwytu nad tą serią . Kiedyś za namową syna próbowałam przebrnąć, ale... nie dałam rady obejrzeć nawet jednej części
.
Ja widziałam wszystkie cześci i właśnie synek mnie namówił Efekty specjalne mają świetne. Ostatnio jak wracam do domu to nie mam ochoty na filmy, a patrze na programy raczej naukowe. Teraz czekam, bo za chwile zaczynają się dwa odcinki serii "Surowa Nauka" na Da Vinci Learning. Potem może jak mąż z pracy wróci to dopiero jakis film odpalimy.
A jak planujecie dzisiejszy wieczór już bez dzieciaczków? Ja znalazłam ciekawy film na dzisiejszy wieczór http://puls2.pl/filmy/battleship-bitwa-o-ziemie na pewno obejrzę go z mężem dzisiaj o 20.00.
Oooo w końcu i coś dla mnie http://tvpuls.pl/seriale/code-black-stan-krytyczny Lubię takie seriale medyczne Dzisiaj 1 odcinek o 21.00 na tv puls. Kto oglada łapki w górę?
To jakaś nowość tak? Będę musiała zerknąć bo uwielbiam medyczne seriale dzięki zatem za info
Zazwyczaj w weekendy wybieram filmy akcji jutro mam w planach obejrzeć xXx, będzie leciało w tv puls. Gra tam Vin Diesel, którego polubiłam po szybkich i wściekłych.
Ooo... Lubię go obejrzę na pewno
a póki co "Wyścig śmierci"
Jason Statham też jest niczego sobie
Ja dzisiaj stawiam na terminatora 2 męski kino akcji i młody Schwarzenegger. Każdy chyba kiedyś obserwował losy Sary Connor i jej syna
Dzisiaj na Pulsie o 20
A w weekend jest coś ciekawego TV? Niekoniecznie film, może być jakiś program.