Zerwał, a teraz całuje.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał, a teraz całuje..

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Zerwał, a teraz całuje..

Hej wszystkim! smile jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość jeżeli taki wątek już gdzieś się pojawił
Byliśmy ze sobą 2 lata więc zbyt dużo czasu by mówić o zwykłym zauroczeniu..świata poza sobą nie widzieliśmy, no ale z czasem jak to jest w długoterminowych związkach  popsuło się. Często się kłóciliśmy o byle pierdoły, ale zawsze rozmawialiśmy i dochodziliśmy do porozumienia bo sie kochaliśmy czego byłam pewna na 100%. Na samym końcu żaden z nas nie potrafił odpuścić i do resztek sił ustrzymywaliśmy napiętą atmosfere tak że obydwoje juz nie mieliśmy sily by dalej się kłócic, a dalej to robiliśmy..

Miesiąc temu chłopak zerwał ze mną, mówił że juz nie zależy mu na nas tak jak kiedyś, że nie ma siły i nie chce juz tego odbudowywać, że te wszystkie rozmowy go męczą i on ma tego dosyć.. Też miałam dosyć, ale mimo wszystko nie odważyłabym się go porzucić tak jak on mnie, bo go kochałam. Od tego czasu jednak co jest dla mnie dziwne utrzymujemy kontakt i zwierzamy się sobie ze swoich obecnych problemów. Raz to ja szukałam kontaktu, raz on. Wczoraj poprosiłam go o spotkanie, bo bardzo bardzo za nim tęskniłam- nadal go nieszczęśliwie kocham. Przyjechał i jakby nigdy nic poszliśmy do parku i spędziliśmy razem 2 godziny na rozmowie o pierdołach.. śmialiśmy sie, łaskotał mnie i przytulał. W końcu nie wiem jak to się stało ale posadzil mnie na swoich kolanach i kiedy się odwrociłam pocałował mnie.

Co mam o tym wszystkim myśleć? Powiedział mi kilka razy że on juz nie chce i mu nie zależy, a wiedząc że ja kocham jego przyjeżdza i mnie całuje.. Czy jemu też zależy czy tylko się mną teraz bawi? Prosze o szczere opinie, może kiedyś byłyście w podobnej sytuacji ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zerwał, a teraz całuje..

Myślę, że jest tak, jak mówi, więc nie doszukuj się drugiego dna, nie czekaj.

3

A najpierw powiedz - o co tobie chodzi? Jakie są twoje oczekiwania wobec tej znajomości? Gdzie widzisz tę znajomość za pół roku?

"Miesiąc temu chłopak zerwał ze mną, mówił że juz nie zależy mu na nas tak jak kiedyś, że nie ma siły i nie chce juz tego odbudowywać, że te wszystkie rozmowy go męczą i on ma tego dosyć."
" Powiedział mi kilka razy że on juz nie chce i mu nie zależy, a wiedząc że ja kocham jego przyjeżdza i mnie całuje.."

Mnie to wystarczy do określenia, czego chce ten chłopak.

4

Monoceros napisał/a:

A najpierw powiedz - o co tobie chodzi? Jakie są twoje oczekiwania wobec tej znajomości? Gdzie widzisz tę znajomość za pół roku?

"Miesiąc temu chłopak zerwał ze mną, mówił że juz nie zależy mu na nas tak jak kiedyś, że nie ma siły i nie chce juz tego odbudowywać, że te wszystkie rozmowy go męczą i on ma tego dosyć."
" Powiedział mi kilka razy że on juz nie chce i mu nie zależy, a wiedząc że ja kocham jego przyjeżdza i mnie całuje.."

Dlaczego więc mnie pocałował? Czy całuje i przytula się osobę która już nic dla Ciebie nie znaczy? smile

5

Owszem, mężczyźni to potrafią. :_)

6

Owszem. Kobiety także to potrafią.
Autorko nie łatwiej go poprostu zapytać co znaczy ten pocałunek i jak wyobraża sobie waszą relację dalej.
Moja eks po rozstaniu, także robiła podobne zabawy nawet bardziej rozbudowane. Niektórzy ludzie potrafią nawet uprawiać seks w takiej pseudorelacji.

7

agula9903 napisał/a:
Monoceros napisał/a:

Dlaczego więc mnie pocałował? Czy całuje i przytula się osobę która już nic dla Ciebie nie znaczy? smile

No, jeśli jest to przyjemne, fajne, dobrze się przy tym czuję, znamy się, jest komfortowo, druga osoba nie protestuje.... to wyobrażam sobie, że tak.
Nie wiem, jak jest, ja widzę dwie opcje, może być ich więcej. Albo to dla niego nic nie znaczy, po prostu przyzwyczajenie, jest miło i on w ogóle nie widzi, nie zauważa, nie dba o twoje uczucia. Albo jest mu miło i przyjemnie i chce się zabawić. Albo... nie wiem, liczy na coś więcej?

Spytaj go - nie daje ci to spokoju, więc co znaczył ten pocałunek?

I znów - jakie są twoje oczekiwania. Jak mu o nich powiesz (wróćmy do siebie, skończy to już na zawsze itd.), to on się ustosunkuje do nich i coś konstruktywnego z tego wyniknie.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zerwał, a teraz całuje..

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024