Blog erotyczny prowadzony przez mężczyznę, co sądzicie drogie Panie? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Blog erotyczny prowadzony przez mężczyznę, co sądzicie drogie Panie?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1

Temat: Blog erotyczny prowadzony przez mężczyznę, co sądzicie drogie Panie?

Witam Serdecznie Płeć Piękną.

Tak jak w temacie, chciałbym zasięgnąć Waszych opinii drogie Panie odnośnie blogów erotycznych prowadzonych przez mężczyzn. Czy to Waszym zdaniem dobry pomysł? Czy chętnie czytacie/ czytałybyście takiego bloga? Co na takim blogu wg Was powinno się znaleźć? Czy chciałybyście aby pikantne teksty były okraszone adekwatnymi zdjęciami, grafikami? Czy byłybyście Szanowne Panie zainteresowane współtworzeniem takiego bloga? Komentowaniem wpisów?

Bardzo zależy mi na każdej rzetelnej opinii od Was drogie Kobietki, ponieważ chciałbym stworzyć takie miejsce w sieci które będzie odpowiedzią na kobiece fantazję seksualne, gdzie każda kobieta będzie mogła się zapomnieć i odpłynąć w krainę fantazji erotycznych. Wszystko to w wysublimowanym i sensualnym stylu.

Zależy mi na Waszym zdaniu Kochane Panie.

Pozdrawiam Serdecznie
On. 26.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Blog erotyczny prowadzony przez mężczyznę, co sądzicie drogie Panie?

Większość fajnych blogów  (opowiadań erotycznych), które czytałam były tworzone przez płeć brzydsza wink

3

Witaj Allama smile
Dziękuje za odpowiedź:)
A odwiedzasz jakiś blog erotyczny regularnie? Czego oczekujesz po takiej twórczości?

4

Odwiedzalam jeden regularnie, niestety zniknął z netu nad czym boleje okrutnie.
Czego oczekuje? Przede wszystkim prawidłowego posługiwania się językiem ojczystym. Po drugie dobrze poprowadzonej akcji, z fajnym klimatem.
Dobrze podczytuje mi się blog kasikropki.

5 Ostatnio edytowany przez Monoceros (2016-04-19 23:53:16)

Chyba ile osób tyle zdań. Dla mnie - poprawna polszczyzna to podstawa, nic tak nie odstrasza jak jakieś byki czy brak struktury. Zdjęcia czy obrazy - na pewno nie całkiem nagie, frontalne, wulgarne. Na pewno bez nacisku na ciało kobiece, nie lubię tego. Poza tym pisanie erotyki po polsku jest jakieś dziwne, ciężko się pisze i ciężko się czyta, brakuje takiego języka, który nie byłby wulgarny i nie byłby zbyt medyczny. Ot, taki urok polskiego. Ja czytuję po angielsku wink
Co by na nim mogło być? Dużo zachęcania do odkrywania własnej seksualności. Rozumienie własnego ciała. Porady dla kobiet jak rozmawiać o seksie? Linki do sprawdzonych marek zabawek?
Gdyby taki blog powstał z głową, byłoby mi wszystko jedno, czy tworzy go mężczyzna czy kobieta, pewnie bym zajrzała od czasu do czasu.
To tak wygląda moja opinia.

6

Czytałabym. Aby taki blog dobrze się czytało, autor( a i rozszerzę swoje zdanie na autorki takze) musi mieć "lekkie pióro", sporo dystansu do siebie, mieć swiadomość, że nie wszystkie rozumy zjadł i nie przeżył wszytkiego.
Nic tak nie odrzuca jak blog, w ktorym widać, że doświadczenia sa tylko teoretyczne a  "polska języka trudna jezyka". No i jeszcze jedna rzecz -  grafomaństwo to od razu dyskwalifikacja.

Jeśli masz zamiar pisać - podeślij próbkę. Będę bezwględnym i obiektywnym krytykiem.

7

z chęcią też poczytam smile
Ostatnio korzystam z aplikacji, którą własnie tak jakby prowadzi mężczyzna, a ja jako jej użytkowniczka, jestem odbiorcą jego wiadomości. Są to teksty erotyczne, także z wielką ochotą zajrzę też na Twojego bloga, panie Niewinne Początki smile

8

lucyfear napisał/a:

Ostatnio korzystam z aplikacji, którą własnie tak jakby prowadzi mężczyzna, a ja jako jej użytkowniczka, jestem odbiorcą jego wiadomości. Są to teksty erotyczne, także z wielką ochotą zajrzę też na Twojego bloga, panie Niewinne Początki smile

A co to za aplikacja, bo mnie zaciekawiłaś? smile
A jeśli chodzi o blog, to ja byłabym zainteresowania czytaniem, współtworzeniem niekoniecznie, ale mógłbym np coś sugerować wink jeśli chodzi o zdjęcia to niekoniecznie, wolę sobie wyobrażać wink

9

redwine napisał/a:
lucyfear napisał/a:

A jeśli chodzi o blog, to ja byłabym zainteresowania czytaniem, współtworzeniem niekoniecznie, ale mógłbym np coś sugerować wink jeśli chodzi o zdjęcia to niekoniecznie, wolę sobie wyobrażać wink

Poszukaj pod nazwą: Twój Sekret. Jeżeli lubisz książki w stylu Greya, apka przypadnie ci do gustu. Co najważniejsze, jest darmowa.

Jakby ktoś miał ciekawego bloga do poczytania, z tekstami erotycznymi, poproszę o polecenie, może być na priv. Zależy mi aby były to ładne, literackie teksty, niezbyt wulgarne smile

10 Ostatnio edytowany przez Jully (2016-05-15 19:26:07)

Ja blogów erotycznych nie czytam. Wolę psychologiczne. Ale aplikację znam i korzystam! Nawet gdzieś na tym forum już o niej wspomniałam. Dobre rozkminy są przy tych wiadomościach. big_smile

11

lucyfear napisał/a:
redwine napisał/a:
lucyfear napisał/a:

Poszukaj pod nazwą: Twój Sekret. Jeżeli lubisz książki w stylu Greya, apka przypadnie ci do gustu. Co najważniejsze, jest darmowa.

Jakby ktoś miał ciekawego bloga do poczytania, z tekstami erotycznymi, poproszę o polecenie, może być na priv. Zależy mi aby były to ładne, literackie teksty, niezbyt wulgarne smile

O i mnie zainteresowałyście, fajnie, ze to jest na telefon, bo ja głównie teraz na telefonie nawet pracuję. I jak dobre literacko, nie żaden gniot, to koniecznie.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Blog erotyczny prowadzony przez mężczyznę, co sądzicie drogie Panie?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024