Stracilem całą sile, smutek, samotnosc, facet 29 lat - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Stracilem całą sile, smutek, samotnosc, facet 29 lat

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Stracilem całą sile, smutek, samotnosc, facet 29 lat

Mam 29 lat.  Rok temu zostawila mnie dziewczyna z ktora bylem 4 lata. Zlala mnie jak nic w momencie kiedy znalazla inna prace a tam pojawil sie ktos duzo bardziej zasobny niz ja. Zmienila numer telefonu, zostawila naszych wspolnych znajomych i sobie zyje w innym miescie teraz a o tym wszystkim co tu przeszlismy pewnie juz nie pamieta. Bylem dla niej doby, posiwecalem czas, pomagalem sie jej rozwijac. I w pewnym momencie przeslam jej byc potrzebny to mnie zostawila jak ...... powiedziala mi ze mam o niej zapomniec.

Kiedys przed zwiazkiem bylem bardzo wesolym chlopakiem, duzo znajomych i wspolne spedzanie czasu. Teraz koledzy nie ma ja juz tyle czasu co kiedys. Czuje sie bardzo samotny, chodze z usmiechem na twarzy ale w glebi jestem nieszczesliwy. Czasami mam ochote zostawic wszystko i zaczac zycie odnowa za granica. Jedyne co mnie tu chyba trzyma to moja wspaniala rodzina i stabilna praca. Uprawiam duzo sportu, staram sie zdrowo odzywiac, dbam o siebie ale to nie dziala.

Robilem juz duzo zeczy zeby jakas wyjsc po takim ciezkim dla mnie rozstaniu, mam zainteresowania ale to za malo. Rok czasu prawie mija. Nie mam juz pomyslu co robic. Co myslicie wlasnie o tym zeby zostawic tu wszystko i zaczac zyc gdzie indziej?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Stracilem całą sile, smutek, samotnosc, facet 29 lat

Zostaw przeszłość  ,zapomnij o niej, zacznij żyć od nowa patrząc na siebie w lustrze bardziej pozytywnie ...  Po co wyjeżdżać

3

Prawda jest taka, że wyjazd wcale nie zagwarantuje cie ze poczujesz się lepiej. Za granicą możesz poczuć się samotny jeszcze bardziej,sam mówisz ze masz wspaniała rodzinę. Po co ich zostawiać? Jeśli jednak czujesz ze to może ci dobrze zrobić to sprobuj...choćby tymczasowo. Spójrz na to z innej perspektywy. Czy wolałbys nadal tkwić w związku z laska dla której nie liczysz się ty jako całość ale twój zasób portfela? Uznaj ze ta kobieta wyswiadczyla ci przysługę i dała ci wolna rękę na ułożenie sobie życia z kimś dla kogo "wartość" tkwi w człowieku a nie w stanie konta.

4

Gdziekolwiek pojedziesz,Twoje problemy pojadą z Tobą...

5

Z taką stratą jest jak z żałobą. Swoje trzeba przecierpieć, bo to tak działa. Straciłeś kogoś bliskiego, osobę, z którą wiązałeś jakieś nadzieje na przyszłość, przyjaciółkę, kogoś, komu mogłeś ufać, wierzyć, kogoś, z kim było ci dobrze. I tęsknisz do tego. Niektórzy przechodzą tę żałobę szybciej, inni krócej. U ciebie jeszcze dochodzi fakt, że kompletnie cię olała, zostawiła jakbyś w ogóle się nigdy dla niej nie liczył i to boli jeszcze bardziej.
Co o tym myślisz? Czy chciałbyś, żeby do ciebie wróciła? Czy czujesz, że nie możesz zaufać, bo wszyscy tacy są? Czy masz ochotę na niej się zemścić, chcesz szukać sprawiedliwości -- czego chcesz? Czego potrzebujesz? Tutaj tego nie piszesz. Piszesz, że czujesz się samotny, a jedną odpowiedzią na samotność jest znaleźć innych ludzi - skoro obecni znajomi mają mniej czasu, znajdź innych, odnów stare kontakty, które się kiedyś urwały, spędzaj więcej czasu z rodziną, spraw sobie kota czy psa.
Przez 5 lat człowiek się zmienia. Nie wrócisz już tej osoby, którą byłeś przed związkiem, bo zmieniłeś się ty, zmieniły się osoby z twojego otoczenia, każdy ma teraz inne zajęcia, inne obowiązki, plany, marzenia. 24 a 29 lat to spora różnica. Czas na ciebie, żebyś znalazł sobie cel, plany, marzenia. Żebyś określił siebie, czego chcesz, czego potrzebujesz, i dążył do tego.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Stracilem całą sile, smutek, samotnosc, facet 29 lat

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024