Czy ze mna jest coś nie tak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy ze mna jest coś nie tak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy ze mna jest coś nie tak?

Chciałabym się trochę doradzić. Otóż zacznę od tego, że od grudnia jestem sama. Tamten związek był pomyłką przez 2 lata i nie chce o nim pamiętać. Od tamtej pory poznawałam różnych chłopaków. Ale zazwyczaj kończyła się ta "znajomość' po kilku dniach. Potem poznałam takiego jednego. Jedyny chłopak, z którym tak świetnie się dogaduje. Złapaliśmy niesamowity kontakt. Spotkaliśmy się raz. Od tamtej pory jakby się coś zmieniło. Owszem pisaliśmy dalej codziennie on non stop mówił mi jaka jestem ładna. Opowiadaliśmy sobie co robiliśmy w ciagu dnia. Szczerze? Pomyślałam, ze może być coś między nami, ale chciałam być cierpliwa nic na siłę. Jednak on nie wychodził już z inicjatywą spotkania a jak ja zaproponował to nagle nie miał czasu mimo, że to on wcześniej nalegał na ten weekend. Nie pisze już do mnie pierwszy, zawsze ja. I szczerze zaczyna mnie to z lekka irytować. Tak samo kilka lat temu na imprezie poznałam też takiego jednego chłopaka. Jednak kontakt sie urwał. Widziałam że on był w związku ja też wiec nie zawracałam sobie nim głowy. Teraz po zerwaniu odezwał się do mnie. Dwa razy sie umawialiśmy, ale on za każdym razem chorował w tym czasie. Wiec stwierdziłam okej, nie piszę wiecej bo to nie ma sensu. Niedawno znów sie odezwał zaproponował kino, ze zaprasza, myslę okej wyjdę rozluźnię się trochę. To było  wpiatek a umówiliśmy się na niedziele. Nagle cisza. Przyszła niedziela, zero odzewu. Wiem, że może jestem zbyt naiwna. Ale strasznie brakuje mi czułości, kogos obok. Ale chciałabym to zmienić. Tylko nie wiem jak. Chciałabym kogoś poznać, ale żeby ten ktoś też był mną zainteresowany..Doradzicie coś?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy ze mna jest coś nie tak?

Powiem Ci tak  takimi typkami  nie zawracac sobie glowy skoro ktoś sie umawia  i zero kontaktu . Rozumiem że coś komuś mogło wypaść ale sa jakieś  formy kontaktu  miedzy ludźmi i kultura  wymaga żeby  kogoś  uprzedzić a nie olać  i zero odzewu . Nie wiem może tym  Panom brako  odwagi czy co  ale jeśli tak sie  zaczyna   to chyba  nie wróży  to zbyt  dobrze . Widocznie nie byli Ciebie  warci  i tyle  nie powinnaś myśleć  że  coś z Toba nie tak. Pewnie nadarzy  się okazja  że nie opędzisz sie od adoratorów , a jak masz ochotę iść do kina  to poprostu idź i sie dobrze baw  może kogoś tam poznasz smile

3

Owszem nic bym nie powiedziała, gdyby rzeczywiście coś ważnego wypadło, ale skoro piszę do niego co do szczegółów a on nawet łaskawie nie umie mi odpisać to jest dziecinne zachowanie i to mega widać. Dlatego teraz nie mam zamiaru pisać ani się odzywać. Problem w tym, ze jestem też bardzo nieśmiała i nie wiem czy bym umiała poznać kogoś tak w oczy.

4

robaczek100 napisał/a:

Chciałabym kogoś poznać, ale żeby ten ktoś też był mną zainteresowany..Doradzicie coś?

Sama sobie udzieliłaś odpowiedzi, zauważyłaś? Chcesz kogoś zainteresowanego Tobą i słusznie. Więc odpuść sobie tych, którzy tej Twojej potrzeby nie chcą czy nie potrafią zaspokoić.
Kopnij w zadek, nie ma kogo żałować.

5

Jak to mowią  ze słabościami czasami trzeba walczyć smile.Wiem że nie jest  łatwo  kogoś zaczepić na ulicy ot  tak  , ale sam po sobie  się przekonałem  że trzeba  wychodzic do  ludzi .Czasami  jest tak iż pomimo  wysiłków  gadka sie nie klei  trudno  ludzie  są rózni i trzeba  szukać tych nam odpowiednich.Kto  nie ryzykuje szampana nie pije .

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy ze mna jest coś nie tak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024