Co ja robię źle? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Co ja robię źle?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Co ja robię źle?

Witajcie

Mam taki problem. Mam 32 lata i kilka nieudanych związków za sobą. Zastanawiam się co jest ze mną nie tak że nie potrafię znaleźć prawdziwej miłości. Czuję się przez to gorszy, bo chciałbym założyć rodzinę.
Pracuję, nie mam nałogów, jestem lubiany ale czegoś mi brakuje by być szczęśliwym.

Co radzicie? Macie może podobny problem?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co ja robię źle?

Ale po jakiego grzyba ci to potrzebne? Przecież prawie wszystko w życiu ci wyszło poza jednym szczegółem. Moim zdaniem lepiej się koncentrować na pozytywach, oraz na tym co stanowi większość. Nie twórz problemów tylko dalej rób swoje i nie zwracaj uwagi na porażki. Moim zdaniem lepiej być singlem niż płacić alimenty smile Poza tym weź po uwagę że większość kobiet ma takie podejście że jak im coś wychodzi lub nie wychodzi to zazwyczaj odpowiedzialność zwalają na czynniki zewnętrzne, mówią: tak wyszło, nie ułożyło się (samo) nam, gadka się (sama) nie kleiła, itd. Zauważyłem że cecha brania odpowiedzialności na siebie czasami powoduje sporo szkody. Więc olej temat i się nie stresuj.

3

Man 707
Chciałbym mieć Twoje podejście, ale ja niestety jestem inny. Zawsze chciałem założyć rodzinę, ale te kobiety na które trafiałem to nie były te.

4

Kolejny podobny temat na który ciężko jednoznacznie odpowiedzieć. Być może faktycznie jeszcze nie trafiłeś na tą jedną jedyną, być może czasem za bardzo Ci zależy, i próbujesz czegoś na siłę, trudno powiedzieć. Może problemem jest wzrastająca irytacja, że ciągle się nie udaję (wiem to po sobie).
Czasem warto sobie przynajmniej trochę odpuścić, przestać się zadręczać, że to Twoja wina, nie wyobrażaj sobie też od razu za dużo bo to chyba najbardziej nas rozczarowuje ...

5

Nie mamy szklanej kuli, zeby Ci odpowiedziec. Moze problem tkwi w Tobie, a moze w kobietach, ktore przyciagasz i takich moze mozna ciagnac do skutku.

6

karoola napisał/a:

Kolejny podobny temat na który ciężko jednoznacznie odpowiedzieć. Być może faktycznie jeszcze nie trafiłeś na tą jedną jedyną, być może czasem za bardzo Ci zależy, i próbujesz czegoś na siłę, trudno powiedzieć. Może problemem jest wzrastająca irytacja, że ciągle się nie udaję (wiem to po sobie).
Czasem warto sobie przynajmniej trochę odpuścić, przestać się zadręczać, że to Twoja wina, nie wyobrażaj sobie też od razu za dużo bo to chyba najbardziej nas rozczarowuje ...

Masz rację, za bardzo sie tym przejmuję, ale kolejna niepowodzenia wzmacniają irytację, bo zaczynam wierzyć że jestem do niczego (kiedyś to usłyszałem od znajomego). Nie wiem czemu ciągle trafiam na takie kobiety, które po jakimś czasie okazują się niewarte uczuć. Czy na tym swiecie nie ma jednej, podkreślam jednej kobiety, ktorą pokocham całym sercem i w zamian dostanę to samo? Tyle chcę od życia to przecież nie jest dużo. Czemu ja nie mogę ułożyć sobie życia tak jakbym chciał?

7

Dostajemy tylko to i aż to w co wierzymy. Resztę dopowiedz sobie sam.

8

Tak wiem, że każde kolejne niepowodzenie wzmacnia tylko tą irytację o czym już wcześniej wspomniałam, no i faktycznie wtedy znowu się zaczyna analizowanie, głupie myślenie, jakieś dołowanie się itd. Tylko to tak na prawdę do niczego nie prowadzi, a powoduje tylko niechęć. Co do kobiety to na pewno taka jest i jak to zawsze powtarza mi moja koleżanka też zastanawia się czy spotka jakiegoś normalnego faceta tongue Nie wiem co Ci doradzić bo powinnam zacząć od siebie big_smile, ale może spróbuj wyjść tak po prostu po koleżeńsku na kawę, na spacer na cokolwiek ze znajomą, nie wiem z kimś tak bez spiny, bez myślenia, i układania planów w głowie smile

9

Karoola
Analizowanie, myślenie, dołowanie, tego niestety nie da się uniknąć, człowiek to nie komputer i nie da się mu wyczyścić pamięci, a wierz mi bardzo chciałbym to zrobić, by mieć czystą głowę. Dotychczas trafiałem fatalnie, albo córeczki uzależnione od mamusi, albo takie myślące tylko o zabawie, a nie o poważnym związku. A na te normalne jakoś trafić nie mogę, chyba są dawno zajęte.

10

A może po prostu miejsca w których szukasz nie są trafione? Uprawiasz sport? Masz jakieś zainteresowania?

11

Ciezko powiedzic. Szukam dookola siebie praca, praktycznie wszedzie gdzie chodze. Przez internet tez szukam ale dotychczas nic rwalego z tego nie wyszlo.
Zainteresowania to przede wszystkim sport

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Co ja robię źle?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024