zrobił mi kisiel z mózgu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zrobił mi kisiel z mózgu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: zrobił mi kisiel z mózgu

Rozstałam się z facetem po tym jak napisał mi (tak napisał mi, mimo że tego samego dnia był u mnie i się całowaliśmy itp), że jednak nic do mnie nie czuje, byliśmy 7 miesięcy razem. No dobra, skoro do mnie nic nie czuje więc się roztajemy, proste. Lecz on zaczął do mnie pisać jakimiś głupimi paradoksami... " nic nie czuje do Ciebie ale nie jesteś mi obojętna" " to Ty mnie rzuciłaś", "obyś nie poznała nikogo innego"...no cholera... ja go kompletnie nie rozumiem. Wypisuje ciągle do mnie, chociaż prosiłam go o spokój.Ja już naprawdę nie wiem co robić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zrobił mi kisiel z mózgu

To toksyk.
Nie odpisuj, zablokuj w telefonie, usuń z komunikatorów.

3

Przychylam się do emde. Poza tym -  poczuł władzę nad tobą u manipuluje.  Chce sexu bez związku. Najwyraźniej myślał że tobie zależy bardziej.

4

W jaki sposób komunikujesz to, że już nie chcesz mieć z nim kontaktu? Czy na pewno tego kontaktu nie chcesz, czy badasz może, czy zechce do ciebie wrócić i jeszcze coś zbudować? Bo wiele zależy od tego, jak ty się z tym czujesz i co mu w związku z tym mówisz. Określ swoje oczekiwania i postępuj zgodnie z nimi. Warto też być w komunikacji zdecydowaną - nawet jeśli niektórzy uznali by to za niegrzeczne, pisz "nie życzę sobie, żebyś do mnie więcej pisał", "przestań mnie nękać" zamiast "proszę nie pisz więcej".

5

po pierwsze na to stwierdzenie ,,zrobil mi kisiel z mózgu,, to az się wzdrygam
a co do twojej sytuacji to poprzedniczki maja racje

6

Jak pisały jak nie chcesz kontaktu blokada lub zmiana numeru telefonu i usunięcie czy zablokowanie na portalach .Po co ma ci dupe truć tylko miesza...

7

Żeby zrobić kisiel z mózgu to trzeba go mieć ( mózg).
Sorry za może zbyt dosadne stwierdzenie, ale dziewczyno odpuść go sobie.
Zablokuj go gdzie tylko możesz.
Pokaż mu, że to Ty masz mózg a on ma kisiel.
Bo tak w rzeczywistości jest.
Przypuszczam, tak jak ktoś wcześniej napisał, że liczył na bzykanko a tu doopa i nic z tego.
Od takich śmieci to jak najdalej.
Są też wartościowi faceci.

8

olivia093 napisał/a:

Rozstałam się z facetem po tym jak napisał mi (tak napisał mi, mimo że tego samego dnia był u mnie i się całowaliśmy itp), że jednak nic do mnie nie czuje, byliśmy 7 miesięcy razem. No dobra, skoro do mnie nic nie czuje więc się roztajemy, proste. Lecz on zaczął do mnie pisać jakimiś głupimi paradoksami... " nic nie czuje do Ciebie ale nie jesteś mi obojętna" " to Ty mnie rzuciłaś", "obyś nie poznała nikogo innego"...no cholera... ja go kompletnie nie rozumiem. Wypisuje ciągle do mnie, chociaż prosiłam go o spokój.Ja już naprawdę nie wiem co robić

Chce i nie chce. Czyli dla niego najlepszym rozwiązaniem to seks bez zobowiązań i do tego dąży.

JEDYNE wyjście to to, które opisały koleżanki - absolutne i bezwarunkowe ignorowanie typka. Niech spada.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » zrobił mi kisiel z mózgu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024