Czy kogoś poznam? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy kogoś poznam?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Czy kogoś poznam?

Witajcie smile Od niedługiego czasu jestem sama i jak na razie dobrze sobie z tym radzę. Do tej pory myślałam, że bez kogoś u boku nie będę w stanie funkcjonować. Zawsze ktoś był (będzie jakieś 5 lat). Konkretnie było ich trzech i każdy poznany w sieci ale dopiero ostatni przez portal randkowy. I tu pojawiają się moje wątpliwości, czy w realnym życiu będę w stanie kogoś poznać. Na razie się nie śpieszy, to luźne myśli choć potrafią zasmucić.

Mam wrażenie, że swoją postawą i zachowaniem bardziej zniechęcam do siebie. W towarzystwie znajomych raczej zachowuję się zbyt głośno, taki plus, że to tylko rozmowa, a nie wyzywające zachowanie. Kiedy jestem sama nie potrafię się uśmiechnąć i mam poważny wyraz twarzy. Martwię się, że to konkretnie może zniechęcić. Próbuję się uśmiechać, żeby złagodzić rysy ale to nie działa. Ćwiczyłam przed lusterkiem, miałam wrażenie, że uśmiecham się od ucha do ucha, a wizualnie nie było żadnej zmiany. Jakbym miała się bardziej starać to wyjdzie nieszczery grymas.

Moje drogie, moi drodzy, czy to są powody do zmartwień i powinnam się za siebie zabrać, czy "być sobą" i wierzyć, że znajdzie się ktoś, kogo mimo wszystko zainteresuję swoją osobą? Może macie jakieś rady lub chęci podzielenia się własnymi doświadczeniami? Tak dla otuchy?

Zobacz podobne tematy :
Odp: Czy kogoś poznam?

Ciężko było by cały czas chodzić z uśmiechem wink Bądź sobą i o tym nie myśl wink

3

Tylko trochę przykro się robi kiedy pomyślę, że ostatni raz kiedy jakiś chłopak zwrócił na mnie uwagę było to w podstawówce. I to tylko dlatego, że... Już nawet nie pamiętam. Za dzieciaka wystarczyło nie obrażać się z byle powodu. A od tamtego czasu jak powietrze.

Faceci to wzrokowcy więc uwierz mi że na co dzień wielu spogląda w Twoją stronę a Ty tego nawet nie jesteś świadoma.

5

Jak się komuś spodobasz to ten ktoś nie będzie zwracał uwagi czy się aktualnie uśmiechasz czy nie. Więc bądź sobą ale pamiętaj że przyciągasz ludzi podobnych sobie. Więc jeżeli czegoś nie akceptujesz to to po prostu zmień. Napisałem "zmień" a nie "spróbuj zmienić" bo to jest gigantyczna różnica.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Czy kogoś poznam?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024