Czy na prawde mam mieć wyrzuty sumienia? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy na prawde mam mieć wyrzuty sumienia?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy na prawde mam mieć wyrzuty sumienia?

Witam!
Od razu przejdę do sedna:
Podoba mi się dziewczyna, spotkałem się z nią w sumie 3 razy,  w tym raz w gronie jej znajomych. Wczoraj byłem na imprezie i pocałowalem inną. Nie chce się tłumaczyć bo to bezcelowe, wiadomo, alkohol...
Na tej pierwszej dziewczynie mi zależy ale na dobrą sprawe nie mam zielonego pojęcia czy ona też na mnie w ten sposób patrzy. Te 3 spotkania narazie były takie niewinne, raz normalne wyjscie na piwo, raz kino i znowu na piwo.

Mam straszne wyrzuty sumienia.... Na prawdę czuję się, jakbym ją zdradził chociaż na dobrą sprawe nie ma żadnego związku jednak.
Co o tym sądzicie? Mam na prawdę się męczyć czy rzucić ten pocałunek z przypadkową dziewczyną z niepamięc?
Proszę o pomoc!

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2016-04-03 11:33:00)

Odp: Czy na prawde mam mieć wyrzuty sumienia?

Po pierwsze, to nie alkohol, to Ty zdecydowałeś się na pocałunek.
Po drugie, jeśli będąc pod wpływem alkoholu nie umiesz zapanować nad swymi popędami, trzymaj się od alkoholu z daleka.
Po trzecie, poczucie winy nie jest przydatną rzeczą.
Po czwarte, owe 'męczenie się' daje złudne wrażenie odpokutowania za czyny i... wolną drogę do czynienia podobnie.
Po piąte, gdybyś faktycznie myślał poważnie o opisywanej dziewczynie, to innej byś nie całował.
Po szóste, nie grozi Ci amnezja.

3

Odp: Czy na prawde mam mieć wyrzuty sumienia?

Nie tragizować, tylko się zastanowić, czego chcesz - i tego się trzymać. I więcej się po pijaku nie obcałowywać z kim popadnie. A jak nie umiesz się kontrolować, to nie pij. A tej, na której Ci zależy się nie chwal.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy na prawde mam mieć wyrzuty sumienia?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024