Czy umawianie się na seks to dobry pomysł? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy umawianie się na seks to dobry pomysł?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Czy umawianie się na seks to dobry pomysł?

Witajcie

chciałbym poznać waszą opinie na temat umawiania się na seks. Zakończył mi się toksyczny roczny związek, parę miesięcy temu w zasadzie luz poradziłem sobie z tym dobrze jak zwykle z rozstaniem czasem tylko jakieś wspomnienia powrócą.

Nie wiem poznawać kobiety i umawiać się i dążyć do związku? Czy może umawiać się przez internet na seks czy też poznawać i spotykać się na seks? Co będzie aktualnie najlepszym rozwiązaniem?

Może pracować nad pewnością siebie i poczuciem własnej wartości, bo przez związek mi się ostro sypnął?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy umawianie się na seks to dobry pomysł?

Jak potrzebujesz seksu to umawiaj się na seks. Czyż nie jest to prosta odpowiedź?

A jak chcesz z kimś żyć, to stwórzcie związek...

3

Proste, ale nie wiem czy dobre. Szukam kogoś bardziej doświadczonego kto podpowie co zrobić najlepiej? Wolę głębsze i dłuższe relacje.

4

Realista napisał/a:

Proste, ale nie wiem czy dobre. Szukam kogoś bardziej doświadczonego kto podpowie co zrobić najlepiej? Wolę głębsze i dłuższe relacje.

Wydaje mi się, że Gary spełnia kryterium bardziej doświadczonego, także przyjmij rozsądną radę. Chcesz seksu, to go szukaj. Chcesz związku, to szukaj związku.
Twój podstawowy problem polega na tym, że Ty tak naprawdę nie wiesz czego chcesz. Dopóki sam nie będziesz wiedział, to nie nadajesz się ani do seksu, ani do związku.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy umawianie się na seks to dobry pomysł?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024