co jest ze mna nie tak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » co jest ze mna nie tak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: co jest ze mna nie tak?

Cześć wszystkim smile Pisze tutaj bo czuję się sama , nie mam chłopaka , koleżanek też za dużo nie  mam .
Zresztą i tak nie mają czasu bo mają swoich chłopaków  W szkole też mało co kto mnie lubi .. A ja już tak 3 lata sama , nie wiem co jest ze mną nie tak ..
Miałam chłopaków lecz to były związki takie nie na poważnie ..
Mam pewną wadę zgryzu progenia ( wysunięta dolna szczeką , zęby dolne nachodzące na górne .) Da się tą wadę operacyjnie usunąc ale koszty to ok 10 tyś zł narazie mnie nie stać  Znajomi mówią ze prawie tego nie widać , że jestem ładna .
Lecz ja przez to mam kompleksy . ;/ Nie mam tej pewności siebie ;/
Chodzę do pubów z myślą że tam poznam kogoś ciekawego lecz do tej pory tak się nie stało , miałam założony
nawet portal randkowy ale pisali tam sami wiecie jacy ludzie .
.Koleżanka ostatnio poznała mnie z kolegą swojego chłopaka , niby mu się spodobałam ale po spotkaniu popisaliśmy jeden dzień i więcej nie napisał ..

Jestem osobą cichą , spokojną . Tzn jestem taka z początku dla nieznajomych  ,   przy znajomych których znam już kawał czasu potrafie się wyluzować itp
.. Do tej pory cały czas sobie mówiłam że kiedyś wkońcu kogoś poznam ale zaczynam w to wątpić i wiem ze 20 lat to nic .
Każda koleżanka jak gdzies  z nią wychodzę chwali się a mój chłopak to tamto ,  a ja tylko milcze i sobie myśle ona to ma szczęscie ... kiedy mnie to spotka .

Ma ktoś podobny problem ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: co jest ze mna nie tak?

Dziewczyno jesteś młoda prędzej czy później ktoś się pojawi nie ma co na siłę szukać.
Na siłe jak będziesz chciała kogoś mieć bo czujesz się samotna to albo to wykorzysta albo nieodpowiedniego znajdziesz.
Jakaś wada zgryzu to nie wada wink też jakąś miałem ale z kobietami nigdy nie miałem problemu tyle że ja facet.
Jak Ciebie jakiś ,normalny,pozna to taka drobnostka nic nie będzie znaczyć.

3

Nic nie jest z Tobą nie tak. Wszystko jest w porządku. A czy ktoś ma taki problem? Czytając to forum to sporo ludzi.

4 Ostatnio edytowany przez ruda102 (2016-03-22 15:46:46)

Pierwszego faceta dorobiłam się w wieku 23 lat - także nie dramatyzowałabym. Nie jesteś, i długo jeszcze nie będziesz, zasuszoną starą panną, której nikt nie chce.

Mam wrażenie, że ciebie najbardziej boli, że koleżanki mają a ty nie. I z tego powodu czujesz się gorsza. Niby dlaczego? Czy wyznacznikiem twojej wartości jest posiadanie lub brak faceta?

5

Mam wrażenie, że wyznacznik mówiący "koleżanki mają, a ja nie", to jedna z najgorszych motywacji do poszukiwania partnera, jaka może być. Nie myśl, że posiadanie chłopaka jest takie kolorowe, bo wiąże się z pewnymi ograniczeniami i trzeba się z tym liczyć.
Wysunięta szczęka to nie problem.

6

Uwierz mi, masz czas do znalezienie kogoś sensownego i na stałe. Korzystaj poki jesteś wolna. Baw sie, szalej i nie przejmuj tym ,ze inni maja a ty nie. Ona moze miec dzis, ale jutro moze plakac..

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » co jest ze mna nie tak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024