O co jej chodzi, co myśli, jak to odbierac - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co jej chodzi, co myśli, jak to odbierac

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29 ]

Temat: O co jej chodzi, co myśli, jak to odbierac

Witam,

Potrzebna pomoc, bo jak zwykle nie wiadomo o co chodzi ......
Jakiś czas temu spotykałem się z kobietą, szalenie zakochani, etc...... po roku wszystko legło, w gruzach, wymyśliła, że ją oszukuje ......
Po rozstaniu kilka razy rozmawialiśmy, nawet się widzieliśmy, później każde z nas zaprzestało kontaktu, nie widzieliśmy się i nie rozmawialiśmy przez 3 lata ......
Teraz niestety mam proces o to, że ja nekałęm smsa i telefonami, dodam że córka bardzo wpływowego człowieka....
Odbyło się kilka rozpraw, na pierwsze rozprawy przyjeżdżała ze swoim obecnym partnerem ........ od grudnia przyjeżdza sama .......
Jakby tego było mało na ostaniej rozprawie, jak na nią spojrzałem patrzyła mi prosto w oczy, i tak moglismy sobie patrzec i patrzec, oczywiscie uciekłem wzrokiem bo muszę słuchać zeznań świadków .........po jakimś czasie znowu patrze na nią, a ta zaraz na mnie ..... i moglibyśmy tak siedzieć i patrzeć sobie w oczy .......
O co jej chodzi? Zaznaczam po za sądem i przesłuchaniem jej osoby nie rozmawiamy już prawie od 4 lat ........
Po co patrzy mi w oczy i nie ucieka wzrokiem, wcześniej tego nie robiła ............dodam, że nigdy nie wysłałem jej żadnego smsam nekajacego ........

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: O co jej chodzi, co myśli, jak to odbierac

A po co chcesz wiedzieć o co Jej chodzi?
Skup się na tym, że masz przez Nią kłopoty ,no chyba,że faktycznie uprawiałeś skalting wobec Niej i dobrze Ci tak, ale to tym bardziej nie rozmyślaj o Niej i Jej wzroku.

Jeżeli nie nękałeś Jej sms'ami to co spreparowała je?
A może Tatuś maczał w tym palce?

3

może próbuje Cię sprowokować , by mieć jakieś świeże dowody , uważaj !

4 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-12 15:31:34)

radzik7719 napisał/a:

Potrzebna pomoc, bo jak zwykle nie wiadomo o co chodzi ......
Jakiś czas temu spotykałem się z kobietą, szalenie zakochani, etc......
[...]
Teraz niestety mam proces o to, że ja nekałęm smsa i telefonami,
Odbyło się kilka rozpraw, na pierwsze rozprawy przyjeżdżała ze swoim obecnym partnerem ........ od grudnia przyjeżdza sama .......
Jakby tego było mało na ostaniej rozprawie, jak na nią spojrzałem patrzyła mi prosto w oczy, i tak moglismy sobie patrzec i patrzec,
[...]
.........po jakimś czasie znowu patrze na nią, a ta zaraz na mnie ..... i moglibyśmy tak siedzieć i patrzeć sobie w oczy .......
O co jej chodzi?

Myślę, że powinieneś zadzwonić i zapytać. wink
A tak na poważnie, to po Twojej reakcji na zwykłe spoglądanie sądzę, że coś może być na rzeczy z nękaniem. Masz tendencję do nadinterpretacji. Jej zachowanie chcesz zinterpretować jako oznakę zainteresowania, powrót szaleńczej wink miłości. Być może była szaleńcza, ale dziewczyna wolała zwykłą, bez fajerwerków.
Kilka rozpraw bez żadnych podstaw? Hmmm...

5

Nie nekałem jej, dwa śledztwa umorzono, az sprawa zaszla wyzej i .... jedyna podstawa to taka, że ktos z osiedla na którym mieszkam wysyłał te smsy ..........

Nadinterpretacja? Nie sądze, nie jestem nią zainteresowany.

Tylko z roprawy na rozprawe udowadniam jej kłamanie i składanie fałszywych zeznań. A ten ktos ma wiedze taka na jej temat, ze ja musiałbym ja znac od chyba podstawowej szkoły......... ale cos jest na rzeczy tylko jeszcze nie wiem co ......

6

radzik7719 napisał/a:

Nie nekałem jej, dwa śledztwa umorzono, az sprawa zaszla wyzej i .... jedyna podstawa to taka, że ktos z osiedla na którym mieszkam wysyłał te smsy ..........

Co za przypadek! To samo osiedle powiadasz. Wrabiają Cię chłopie! Przecież wiadomo, że nie ma nic lepszego w życiu niż ciąganie innych i siebie po sądach, miesiącami, a nawet latami, bez powodu...

radzik7719 napisał/a:

Dlatego nie omieszkałeś zauważyć, że początkowo na rozprawy przyjeżdżała z partnerem, a teraz już nie; patrzyła na Ciebie tak długo i intensywnie, że "moglibyśmy tak siedzieć i patrzeć sobie w oczy ....... " big_smile Nie oszukuj się, jedno jej słowo i sprawy nie było wink

7

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

Co za przypadek! To samo osiedle powiadasz. Wrabiają Cię chłopie! Przecież wiadomo, że nie ma nic lepszego w życiu niż ciąganie innych i siebie po sądach, miesiącami, a nawet latami, bez powodu...

No widzisz, tylko ze ja w tym czasie byłem na innym kontynecie i zdazyłem w międzyczasie przerowadzić się o 100km ...... dziwne prawda

radzik7719 napisał/a:

Dlatego nie omieszkałeś zauważyć, że początkowo na rozprawy przyjeżdżała z partnerem, a teraz już nie; patrzyła na Ciebie tak długo i intensywnie, że "moglibyśmy tak siedzieć i patrzeć sobie w oczy ....... " big_smile Nie oszukuj się, jedno jej słowo i sprawy nie było wink

na ostatniej rozprawie na której był, widziałem, że go powstrzymała przed jakims zachowaniem w strone mojej osoby wiec pewnie dlatego nie przyjezdza ........
jak mam to rozumieć .."Nie oszukuj się, jedno jej słowo i sprawy nie było: ?

8

radzik7719 napisał/a:

na ostatniej rozprawie na której był, widziałem, że go powstrzymała przed jakims zachowaniem w strone mojej osoby wiec pewnie dlatego nie przyjezdza ........

Zupełnie irracjonalne zachowanie. Na pewno nie  mają podstaw do niego....

radzik7719 napisał/a:

Że jedno jej kiwnięcie i zadzwonisz big_smile

9

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

Zupełnie irracjonalne zachowanie. Na pewno nie  mają podstaw do niego....

no własnie, ale tak jak mowiłem, ma bardzo wplywowego ojca ........ a dwa na ostatniej rozprawie jeden ze swiadków zeznał ze robi to kobieta smile

radzik7719 napisał/a:

Że jedno jej kiwnięcie i zadzwonisz big_smile

nie zadzwonie, nie mam takiej potrzeby. Obawiam, się że to właśnie ona może zadzwonić, a tego nie chciałbym.
I tutaj napisze Ci ciekawostke, była z tym partnerem zaręczona, a już nie jest !!!

10

Patrzy ci prosto w oczy, bo chce, żebyś wiedział, że ona juz się ciebie nie boi- to proste. Napisales, że na pewno jej nie nękałeś i załóżmy, że to prawda, ale ona mysli przeciez inaczej. Ma ciebie po prostu za czuba, a wiadomo, że takich bać się trzeba. Wyzywa więc cię wzrokiem, bo chce, żebyś wiedział, że ona jest już ponad twoje urojenia. Tobie wydaje się, że miłość jej wróciła, bo powszechnie uważa się, że zakochani patrzą sobie prosto w oczy i moga robić to godzinami- jesli tak myslisz i cos takiego marzy ci się skrycie, to wybij to sobie z głowy.
Daj spokój tej dziewczynie i nie wyobrażaj sobie, że ona rozstała się z narzeczonym z twojego powodu, bo rzekomo znowu jest w tobie zakochana i dlatego narzeczony od niej odszedł albo ona z nim zerwała.
Zejdź na ziemię człowieku.

11 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-12 21:25:46)

radzik7719 napisał/a:

I tutaj napisze Ci ciekawostke, była z tym partnerem zaręczona, a już nie jest !!!

Teraz ciekawostka dla Ciebie: jedyną osobą dla, której jest to ciekawostka i powód do jarania jesteś Ty. Ogarnij się i daj sobie spokój.

radzik7719 napisał/a:

nie zadzwonie, nie mam takiej potrzeby. Obawiam, się że to właśnie ona może zadzwonić, a tego nie chciałbym.

Tia.. pewnie, że byś nie chciał... pewnie z tego niechcenia ta ciekawostka.

12

oliwia9195 napisał/a:

Patrzy ci prosto w oczy, bo chce, żebyś wiedział, że ona juz się ciebie nie boi- to proste. Napisales, że na pewno jej nie nękałeś i załóżmy, że to prawda, ale ona mysli przeciez inaczej. Ma ciebie po prostu za czuba, a wiadomo, że takich bać się trzeba. Wyzywa więc cię wzrokiem, bo chce, żebyś wiedział, że ona jest już ponad twoje urojenia. Tobie wydaje się, że miłość jej wróciła, bo powszechnie uważa się, że zakochani patrzą sobie prosto w oczy i moga robić to godzinami- jesli tak myslisz i cos takiego marzy ci się skrycie, to wybij to sobie z głowy.
Daj spokój tej dziewczynie i nie wyobrażaj sobie, że ona rozstała się z narzeczonym z twojego powodu, bo rzekomo znowu jest w tobie zakochana i dlatego narzeczony od niej odszedł albo ona z nim zerwała.

wiesz co, tylko to ja się obawiam jej, co jeszcze wymysli, zresztą kłamie przed sądem czego sam dowiodłem ......np. nie zeznała, że telefony od stalkera odbieral jej facet, ..... wiec moze ma coś do ukrycia? eeee
a nic mi sie skrycie nie marzy, jestem szczesliwym facetem właśnie bez niej ........ a nie mam zamiaru nawet z nia gadać ........
albo próbuje mnie w jakiś sposób wyprowadzić z równowagi bo jestem bardzo opanowany ....

13

radzik7719 napisał/a:

zresztą kłamie przed sądem czego sam dowiodłem ......np. nie zeznała, że telefony od stalkera odbieral jej facet, ..... wiec moze ma coś do ukrycia? eeee

A teraz kolej na pytanie jej prawnika: skąd wiesz kto odbierał? W końcu to nie Ty dzwoniłeś eeee lol

14

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

Teraz ciekawostka dla Ciebie: jedyną osobą dla, której jest to ciekawostka i powód do jarania jesteś Ty. Ogarnij się i daj sobie spokój.

radzik7719 napisał/a:

Tia.. pewnie, że byś nie chciał... pewnie z tego niechcenia ta ciekawostka.

to napisze Ci kolejna ciekawostke, przed rok czasu leczyła się w klinice w szwajcarii, na co .... kolokwialnie na głowe smile ........ wlasnie po tym newsie facet sobie odpuscil pewnie .......dlatego to ja mam obawy, co jeszcze wymodzi .....  jestem bardzo ogarniety

15

radzik7719 napisał/a:

to napisze Ci kolejna ciekawostke, przed rok czasu leczyła się w klinice w szwajcarii, na co .... kolokwialnie na głowe smile ........ wlasnie po tym newsie facet sobie odpuscil pewnie

Budujesz atmosferkę jak Hitchcock big_smile
Czy problemy z głową pojawiły się przed, czy po pojawieniu się stalkera?

16

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

zresztą kłamie przed sądem czego sam dowiodłem ......np. nie zeznała, że telefony od stalkera odbieral jej facet, ..... wiec moze ma coś do ukrycia? eeee

A teraz kolej na pytanie jej prawnika: skąd wiesz kto odbierał? W końcu to nie Ty dzwoniłeś eeee lol

proste tak zeznała na policji w pierwszym dochodzeniu ....... ale w sądzie juz tego nie powiedziała .......

17 Ostatnio edytowany przez radzik7719 (2016-03-12 21:49:35)

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

to napisze Ci kolejna ciekawostke, przed rok czasu leczyła się w klinice w szwajcarii, na co .... kolokwialnie na głowe smile ........ wlasnie po tym newsie facet sobie odpuscil pewnie

Budujesz atmosferkę jak Hitchcock big_smile
Czy problemy z głową pojawiły się przed, czy po pojawieniu się stalkera?

na długo przed tym nawet zanim mnie poznała, ....... okazuje, się ze codziennie zazywa silne leki przeciwbólowe ....... potrafi cały dzień nie wychodzic z domu, tylko lezec przez tak silny ból głowy ..... ach dodam jeszcze, że wyszło, że jej rodzice, nie sa razem, a brat w wariatkowie ze schizofrenia paranoidalną czy cos takiego ...... więc kto tutaj powinien sie obawiać ... ? smile

18

radzik7719 napisał/a:

na długo przed tym nawet zanim mnie poznała, ....... okazuje, się ze codziennie zazywa silne leki przeciwbólowe ....... potrafi cały dzień nie wychodzic z domu, tylko lezec przez tak silny ból głowy ..... ach dodam jeszcze, że wyszło, że jej rodzice, nie sa razem, a brat w wariatkowie ze schizofrenia paranoidalną czy cos takiego ...... więc kto tutaj powinien sie obawiać ... ? smile

I co do tego nie miałeś żadnych pytań. Interesowała Cię opinia forum tylko odnośnie: dlaczego ona tak na mnie długo patrzy...

19

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

I co do tego nie miałeś żadnych pytań. Interesowała Cię opinia forum tylko odnośnie: dlaczego ona tak na mnie długo patrzy...

to jeszcze nie wszsytko, z poprzednim fcetem tym przede mna ma syna, jak była w 5 miesiacu ciazy wyrzucil ja z domu ........... i tutaj pytanie czy to moze mieć jakiś wpływ na to wszsytko .... etc ....

ach i jeszcze jedno, jak siedzimy przed sala rozpraw, zerkam na nia .... a ona w tym samym momencie ucieka wzrokiem, było juz tak kilka razy ...... i co Wy na to?

20

oliwia9195 napisał/a:

skoro sie mnie nie boi .... to co ja mam zrobić tez siedziec i patrzec jej w oczy na zasadizie "ja tez sie Ciebie nie boje" smile

21 Ostatnio edytowany przez Klio (2016-03-12 23:20:07)

radzik7719 napisał/a:

skoro sie mnie nie boi .... to co ja mam zrobić tez siedziec i patrzec jej w oczy na zasadizie "ja tez sie Ciebie nie boje" smile

Możesz, tylko czy w Twojej obecnej sytuacji i biorąc pod uwagę jej historię i historię waszego związku naprawdę tak ważne jest czy ktoś patrzy, czy zerka, czy odwraca wzrok?
Czemu zwracasz na to tak dużą uwagę?

22

radzik7719 napisał/a:

to napisze Ci kolejna ciekawostke, przed rok czasu leczyła się w klinice w szwajcarii, na co .... kolokwialnie na głowe smile ........ wlasnie po tym newsie facet sobie odpuscil pewnie .......dlatego to ja mam obawy, co jeszcze wymodzi .....  jestem bardzo ogarniety

Piszesz, że niby nic Cię ona nie obchodzi, że szczęśliwy jesteś bez niej, że nie nękałeś, a jakoś systematycznie i żmudnie kolekcjonujesz informacje na jej temat... wink

23

Klio napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

Możesz, tylko czy w Twojej obecnej sytuacji i biorąc pod uwagę jej historię i historię waszego związku naprawdę tak ważne jest czy ktoś patrzy, czy zerka, czy odwraca wzrok?
Czemu zwracasz na to tak dużą uwagę?

bo mowa ciała duzo mówi, i dzieki teu net czasami na sali sadowej wiem czy kłamie czy nie ...........o i tyle .....
uwazam, ze jes to ważne w jakims celu to robi

24

"mowa ciała "  jak i wiedza że kłamie  to nie dowód sądowy smile
autorze czujesz do niej jeszcze miętę ? nic by nie było w tym złego , tak czasami w życiu  jest  , najpierw wojna potem nie ma granic wink

25

Ooooo ja po tych informacjach, które masz to ja bym się też bała:D Skąd wiesz, że nie jest już zaręczona?:D Skoro coś zeznała na policji, ale w sądzie nie to skąd możesz to wiedzieć? I to patrzenie sobie w oczy cała rozprawę... Powiedz jak twoja rodzina reaguje na te rozprawy?

26

Kamoa napisał/a:

"mowa ciała "  jak i wiedza że kłamie  to nie dowód sądowy smile
autorze czujesz do niej jeszcze miętę ? nic by nie było w tym złego , tak czasami w życiu  jest  , najpierw wojna potem nie ma granic wink

nic do niej nie czuje ....... dlatego zastanawia mnie jej zachowanie ...............dobre potem nie ma granic ... smile

27

lilianna90 napisał/a:

Ooooo ja po tych informacjach, które masz to ja bym się też bała:D Skąd wiesz, że nie jest już zaręczona?:D Skoro coś zeznała na policji, ale w sądzie nie to skąd możesz to wiedzieć? I to patrzenie sobie w oczy cała rozprawę... Powiedz jak twoja rodzina reaguje na te rozprawy?

a bo jako oskarzony mam dostęp do całego materiału dowodowego, do całych akt sprawy, ...............rodzina juz sie przyzwyczaiła...........
co masz na mysli piszac "i to patrzenie sobie w oczy całą rozprawę" ?

28

CatLady napisał/a:
radzik7719 napisał/a:

Piszesz, że niby nic Cię ona nie obchodzi, że szczęśliwy jesteś bez niej, że nie nękałeś, a jakoś systematycznie i żmudnie kolekcjonujesz informacje na jej temat... wink

nic nie kolekcjonuje ......... musze sie bronic wiec wiedza jest bardzo potrzbna

29

Mowa ciała może być podświadoma, albo świadoma. Zwłaszcza w drugim przypadku może rzeczywiście chodzić o wywołanie reakcji, tylko czyjej? Twojej? Czy w rzeczywistości orzekających w Twojej sprawie? Nikt nie udzieli Ci tutaj odpowiedzi o którą opcję chodzi, bo coś takiego trzeba zobaczyć. Ale nawet jeśli udałoby się to ustalić, to w Twoim postępowaniu nie odgrywa  to roli. Zadbaj o dowody, a nie wrażenia.

Posty [ 29 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » O co jej chodzi, co myśli, jak to odbierac

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024