Czesc,
Pominelam 2 pigulki z rzedu w pierwszym tygodniu, tj. 5 i 6 dzien (nd i pon). Gdy sie zorientowalam wzielam pigulke we wtorek rano po 12-13 godzinach od czasu kiedy powinnam wziac pigulke w dniu 6... zalezy mi zeby zeby nie dostac plamienia. Przechodzi ono u mnie w bolesny sposob a ja jestem teraz na obozie sportowym... czy jesli bede teraz normalnie brala pigułki to zmniejsze prawdopodobienstwo krwawienie?
Z gory dzieki za odpowiedzi bo wpadlam w lekko panike...
To NIE SĄ cukierki.
Jeśli nie potrafisz pamiętać o regularnym przyjmowaniu pigułek, to nie jest to odpowiednia metoda antykoncepcyjna dla Ciebie.
Pominęłaś 2 pigułki, nie wiadomo, jak Twój organizm się teraz zachowa. Ja bym nie kombinowała na Twoim miejscu, rozregulujesz sobie hormony i będzie z tego więcej problemów, niż pożytku.
Wiedziqlam ze taka odpowiedz sie pojawi... tak to nie cukierki a jestem nieodpoeiedzialna ok, tobjuz wiemy. Jakies inne bardziej konstruktywne odpowiedzi?
Wiedziqlam ze taka odpowiedz sie pojawi... tak to nie cukierki a jestem nieodpoeiedzialna ok, tobjuz wiemy. Jakies inne bardziej konstruktywne odpowiedzi?
Każdy organizm jest inny, nie wiemy, jak Twój zareaguje - zadzwoń do ginekologa i zapytaj.
My nie jesteśmy specjalistami.