Cześć kobietki Potrzebuję waszej pomocy! Jestem z moim chłopakiem 1,5 roku. On ma 23lata ja 18. W zeszłym roku kupiłam mu na urodziny zegarek firmy TIMEX.(tak wiem wiem przesądy mówią,że nie powinno się kupować zegarków ponieważ odmierzają czas do rozstania.. ale ja w nie nie wierze:p ale na wszelki wypadek zanim wręczyłam chłopakowi prezent poprosiłam go żeby dał mi 10 groszy w zamian dałam mu prezent więc można powiedzieć,że sam sobie za niego zapłacił
) No i w tym roku mam ogromny problem z prezentem dla niego
Co Wy kupujecie swoim mężczyznom? Może mnie zainspirujecie
Oby!
2 2016-05-24 19:23:39 Ostatnio edytowany przez Karmelove (2016-05-24 19:26:15)
Może coś zabawnego typu kask piwny czy golf toaletowy.
Może jakaś koszulka, pasek do spodni, książka. Zależy czym się interesuje i jaki ma charakter.
Można też zrobić coś własnoręcznie, ale też nie jest to prezent dla każdego. Ja np zrobilam kiedyś serduszka-zdrapki "100 powodów z jakich Cię kocham" albo słoiczek z pozytywnymi myślami na każdy dzień, raz też zrobiłam śnieżną kulę z naszym zdjęciem w środku. Można dać jakieś kupony np na masaż itp. Albo koperty "otwórz gdy.." a w środku liścik i jakiś drobiazg. To bardziej jako dodatek do prezentu..
Może jakiś bilet na mecz, koncert, na wspólny wyjazd na wakacje? Albo zafunduj mu jakiś skok na bungee, kuarnet na siłownię czy inne tego typu sprawy.
Może spełnij jedno z jego marzeń..
Może jakieś słuchawki albo jakąś część do auta, widziałam na necie kiedyś takie fajne gałki od skrzyni biegów, w różnych kształtach.
Zawsze możesz zamówić tort i z niego wyskoczyć
Kup mu grę planszową Mówię poważnie, nowoczesny gry są na prawdę fajne i taki prezent pozwoli Wam na miłe spędzenie czasu razem.
Kup mu grę planszową
Mówię poważnie, nowoczesny gry są na prawdę fajne i taki prezent pozwoli Wam na miłe spędzenie czasu razem.
Srodze się zawiodłam
Myślałam, że zaproponujesz: spoliczkuj go!
spoliczkujmnie napisał/a:Kup mu grę planszową
Mówię poważnie, nowoczesny gry są na prawdę fajne i taki prezent pozwoli Wam na miłe spędzenie czasu razem.
Srodze się zawiodłam
Myślałam, że zaproponujesz: spoliczkuj go!
![]()
He, he he
Też dobry pomysł, gorzej jeśli się okaże, że on nie lubi