Co takiego złego zrobiłam? Zżera mnie od środka. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Co takiego złego zrobiłam? Zżera mnie od środka.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez Filifionka22 (2016-02-22 19:50:23)

Temat: Co takiego złego zrobiłam? Zżera mnie od środka.

Hej! smile
Od 4 dni nie odzywa sie do mnie mama. Dorabiam sobie robiąc rzęsy 1:1. Któregoś dnia okazało się, że po 1,5 tyg mojej klientce wypadły rzęsy. Byłam w szoku bo takie coś zdarzyło mi się po raz pierwszy więc poprosiłam klientkę aby przyszła do mnie na drugi dzień i zobaczymy co się stało. No więc wstałam rano, zrobiłam sobie herbatę i siedzę w kuchni. Nagle przychodzi moja mama i pyta czemu jej odpadły rzęsy. Na to ja odpowiedziałam, że nie mam pojęcia i jestem trochę zła bo praca poszła na marne. (źle znoszę porażki ale pracuję nad tym). No i mama do mnie, że jak jej ruszał się ząb to dentysta jej powiedział że tak ma być. I ja w tym momencie odpowiedziałam cytuję "No dobrze mamo(!) ale ja nie chcę być taka jak Twój dentysta. Nie może być tak że namawiasz mnie żebym olewała i mówiła " tak ma być". "
Na to moja mama odpowiedziała, że to miał być żart i że nie będzie więcej ze mną rozmawiała bo ze mną się rozmawiać nie da. I tata (pantoflarz odkąd pamiętam) wpadł i do mnie że mama ma rację po czym od razu mu przeszło a ja powiedziałam mamie, że chyba szuka zaczepki, żeby się ze mną tylko pokłócić bo to jest dziecinada. I od tamtego czasu nie mam z nią żadnego kontaktu. Moja mama często się na mnie obrażała. Czasami potrafiła się obrazić jak miałam 11 lat i przyniosłam do domu jedynkę. Od dziecka panicznie się bałam, żeby się na mnie nie obraziła bo to było gorsze niż kara. Teraz jestem w domu tylko na weekendy więc aż tak tego nie odczuwam, ale i tak mi to przeszkadza. Z każdym dniem czuję, że zrobiłam coś złego i że powinnam ją przeprosić (znowu) ale za co..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co takiego złego zrobiłam? Zżera mnie od środka.

Skoro uważasz,że nie masz za co Jej przepraszać,to tego nie rób...proste.

Daj jej czas,niech Jej  foch uleci,a wtedy będziecie mogły rozmawiać jak dwie dorosłe osoby.

3

Matka, a zachowuje się jak dziecko...

Ja mam osobiście zasadę, że nie przepraszam jeśli uważam, że nie mam za co. Nieważne kogo.

Niczego złego jej nie powiedziałaś. Skrytykowałaś głównie dentystę - którego de facto powinna zmienić. Takie obrażanie się, to dziecinada.

4

Co to w ogóle za zwyczaje żeby matka się na córkę obrażała i nie odzywała przez kilka dni? Dziecinada jakaś, na dodatek o takie głupoty... Może przestań zjeżdżać do domu na weekendy na jakiś czas, to dobrze wam zrobi.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » RELACJE Z PRZYJACIÓŁMI, RELACJE W RODZINIE » Co takiego złego zrobiłam? Zżera mnie od środka.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024