dziwne włosy z tyłu głowy - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » dziwne włosy z tyłu głowy

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: dziwne włosy z tyłu głowy

Z tyłu głowy moje włosy są tak jakby posklejane? Tak przynajmniej wyglądają, trochę jakby tłuste, takie wilgotne. Pierwszy raz zdarzyło mi się to jakieś 3 lata temu, po prostu tak nagle obudziłam się rano i takie już były. Zawsze chodziłam spać z mokrymi włosami i nic takiego się wcześniej nie działo więc postanowiłam je suszyć. muszę je wtedy tak jakby rozdzielać na dwie części, mam nadzieję, że rozumiecie o co chodzi i suszyć te włosy z tyłu, te ktore są na samym spodzie pod resztą włosów. Trochę to pomaga ale nie likwiduje problemu do końca. Jeśli włosy schną naturalnie to wszystko wraca, tak jakby te włosy z tyłu nie mogły do końca wyschnąć i takie już zostają. Co jakiś czas to mija na parę dni a potem znowu wraca. Pytałam fryzjerkę co to może być ale powiedziała mi tylko, że może źle spłukuję szampon. Zaczęłam zwracać na to uwagę i nic to nie zmienia. Kompletnie nie rozumiem co to może być, tych włosów nie da się nawet wyprostować bo cały czas są takie jakby krzywe, no okropne są :( ma ktoś może podobnie?

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » dziwne włosy z tyłu głowy

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024