Czy faceci wracają? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy faceci wracają?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez king43 (2016-02-09 17:48:38)

Temat: Czy faceci wracają?

Opiszę krotko sytuację.
Mam 18 lat, moj były już chłopak również. Byliśmy razem rok, codziennie mówił że kocha, dbał o mnie, wydawało mi się że to prędzej ja mogłam zerwać, bo robił błędy, ale zawsze wybaczałam.
Nie unikał spotkan, zabiegał o mnie, ale w końcu wyznał, że chyba nic nie czuje do mnie, nie chce mnie oszukiwać, ale to koniec. Z dnia na dzień przestał się odzywać. Mija mnie bez słowa. Na początku dzwoniłam, pytałam, odpowiadał zdawkowo, że nie chce się wiązac i chce wolnosci i nie był zainteresowany kontaktem.
Minął ponad tydzień od tego rozstania.Nie odzywam się i nie zamierzam, zaczynam spotykać się z kimś innym, on też chyba...
wiem, ze ma dipiero 18 lat, ale nie rozumiem, jak można nagle udawać że nie ma ze mną nic wspóonego a łączyło nas wszystko. Dodam, ze raz była sytuacja, że wyznał że nie wie co czuje, ale następnego dnia zapewniał że kocha i to emocje.
Sądzicie, ze wroci?każdy mi mowi, ze doceni co stracił po czasie i się odezwie jak kazdy. Nie będę go prosić o wyjasnienia, chcę żeby on sam zabiegał, zainteresował się, byłam jego pierwszą...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy faceci wracają?

Na moim przykładzie mogę Ci napisać, że jak przestaniesz się odzywać i zaczniesz układać sobie życie to zawsze wracają.
Ale ile ludzi tyle przypadków, więc niczego nie można zagwarantować..

3

Witaj. Wydaje mi się,że raczej nie wróci. Oboje jesteście na etapie poszukiwania tej jedynej i prawdziwej miłości na całe zycie. Może zjawić się w róznym wieku Waszego życia. Może być platoniczna lub wzajemna. Róznie bywa w życiu. A ono jest najlepszym nauczycielem. Uczy pokory i cierpliwości. Nie ma recepty na miłość. Pozdrawiam smile

4

Ja bym nie robiła sobie nadzieji na jego powrót. Najlepiej będzie dla Ciebie jak przestaniesz o tym myśleć.  Bo jak znam życie to nawet jeśli wróci to w ostatecznym rozrachunku i tak nie będziecie razem.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy faceci wracają?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024