DDA - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: DDA

Witam , mam 20 lat i mam pewien problem nie bardzo umiem sobie z nim poradzić , chciałabym z kimś o tym porozmawiać dlatego pomyślałam o forum . Mam problem z chłopakiem , chociaż właściwie jest to mój problem .. zalezy mi na nim i nie wiem co zrobić ponieważ jest we mnie coś co mnie blokuje , jakiś strach , głównie chodzi o to że chciałabym zeby był ciągle przy mnie , chciałabym mieć go na własność a to jest złe , jestem zła gdy chce gdzies wyjsc beze mnie , jestem zla gdy nie sie nie widzimy nawet głupie dwa dni zaczynam panikować i płakać wiem ze to nienormalne jakbym za brdzo go kochała chciała go na własność . Mam jeszcze jeden problem chodzi o ciąże , panicznie się jej boje , nie radze sobie z tym , ciągle o tym myśle ze moge byc w icązy czekam az dostane okres to straszne bo to niszczy mnie . Wydaje mi sie ze to wszystko jest zwiazane z dda dużo o tym ostatnio czytałam , mój ojciec był alkoholikiem i wydaje mi sie ze moja psychika jest zniszczona , ze to co siedzi we mnie zbierało sie przez tyle lat ze teraz nie umiem sobie poradzić . Nie wiem co robić , nie wiem jak sie nauczyć normalnie żyć .

Odp: DDA

To w takim razie proponuję terapię dla DDA.
Sama chyba sobie nie poradzisz ze swoim problemem.

3

Myślę że powinnaś zaprzestać seksu na kilka miesięcy dzięki czemu od razu rozwiążesz kilka swoich problemów.

4

Czy czasami nie byłaś tak zwanym niewidzialnym dzieckiem? Masz ogromna potrzebę miłości i akceptacji, poza tym boisz się odpowiedzialności, bo uważasz, że nie dasz sobie rady jako matka.
Najlepszym wyjściem będzie terapia DDA, tym bardziej, że jesteś bardzo młoda, wiec szanse na uporanie się z psychiką masz duże i szkoda czasu i życia na lęki. Wygoogluj sobie ośrodek, niestety linki są tu kasowane.

5

Idź do psychologa najpierw,
zrób mały krok, ale zrób go
Rzucanie się na głęboką wodę to kolejny strach, który może Cię paralizować, poza tym wiedzą o chorobie, nie leczy choroby

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024