Czy to jest normalne? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy to jest normalne?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Czy to jest normalne?

czesc, nie wiem czy to normalne czy nie ale chodzi o to ze lubie jak dziewczyna podczas seksu ma ubrane szpilki (ogólnie wysokie buty), pończochy itp lubie tez czasami spojrzeć jak kobieta ma ubrane takie skórzane legginsy. Bardzo mi sie to podoba i chciałbym zeby moja kobieta była czasami tak ubrana. Czy to normalne?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy to jest normalne?

Ile masz lat, że pytasz czy to normalne? To się nazywa fantazja, i uwierz, potrafią być o wiele bardziej... wyszukane...

3

alexich napisał/a:

Ile masz lat, że pytasz czy to normalne? To się nazywa fantazja, i uwierz, potrafią być o wiele bardziej... wyszukane...

20... Co chciałbys przez to powiedziec?

4

A chciałbym przez to powiedzieć, że na początku przygody z seksem może nam się wydawać, że wiele rzeczy jest dziwne/nienormalne, natomiast z czasem i doświadczeniem przestaje takim być.
Lubisz szpilki, bo nogi wydają się dłuższe, pośladki mocniej wyeksponowane i nie ma w tym nic nienormalnego smile Mnie np. strasznie kręci pozycja "prone bone", czyli gdy pani leży na brzuchu a ja jestem na niej. Ona nie może się uwolnić, ja kontroluję tempo i głębokość pchnięć. STRASZNIE mnie to kręci, a ktoś z boku powie, że to nienormalne, bo wygląda jak przy gwałcie. Także widzisz - dla jednego będzie normalne, a dla drugiego nie, a póki fantazja nie prowadzi do krzywdy którejś ze stron to wg mnie wszystko jest w porządku.

5

Tez mnie to kręci, a szczególnie jak kobieta ma jeszcze na sobie takie legginsy i koszule:) tez nie chce zeby ten temat był przez niektóre osoby odebrany tak ze traktuje dziewczynę jak przedmiot albo "dziwke", poprostu chciałbym aby moja kobieta czasami ubrała takie wdzianko:)

6

Także nie pozostaje Ci nic innego jak zakomunikować jej Twoje potrzeby i fantazje a później się nimi cieszyć, bo nie widzę niczego co by ją zraziło wink Nie zapomnij tylko się zrewanżować realizując jej pragnienia.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Czy to jest normalne?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024