Witam dziewczyny!
Chciałam się was zapytać czy możliwe jest, iż bym była w ciąży...
Dwa dni przed okresem uprawiałam stosunek przerywany. Ani raz mój partner we mnie nie skończył...
jak miałam dostać okres w piątek tak go nie dostałam... dzisiaj jest sobota...
na dodatek jestem chora i może przez to mi się spóźnia... Bolą mnie piersi jak zawsze przed okresem...
od 3 miesięcy miałam okres regularny i powinnam dostać 26-go dnia od poprzedniego okresu... Może też się za bardzo denerwuje nie mam pojęcia...
Proszę was o wasze zdanie jak najszybciej!!
stosunek przerywany nie jest zabezpieczeniem. Szansa jest bardzo mała ,ale jednak jest.
Dostałam takiego lekkiego plamienia czerwonego... Obawiam, się że to nie jest normalne...
Dostałam takiego lekkiego plamienia czerwonego... Obawiam, się że to nie jest normalne...
Myśle że powinnaś zrobić test lub zwyczajnie pójść do ginekologa ,nikt Cię nie zbada przez internet.
Moze po prostu przez chorobę miesiączka ciężej sie wydobywa. Rownież mam takie chwilowe plamienia przed miesiączką. Pozdrawiam
Już jest w porzadku. Dostałam normalnie miesiaczke, brzuch mnie boli jest tak jak zawsze. Wiem teraz, że lepiej się zabezpieczyć niż później chodzić i się martwić zważając że zaczynam życie tak naprawdę
Ja bym Ci polecała jednak pomyśleć o antykoncepcji Nie miałabyś takich stresów. Dla młodych dziewczyn polecany jest Vibin Mini. Sama kiedyś brałam. Jeżeli nigdy wcześniej nie stosowałaś tabletek, dobrze się sprawdzą.
Wizyta u ginekologa też By Ci nie zaszkodziła tym bardziej że juz zaczelas to "życie"