Koleżanki z Gdańska... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanki z Gdańska...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Koleżanki z Gdańska...

Witam dziewczyny :-),  mam 31 lat, od ponad 3 lat mieszkam w Gdańsku. Jakoś się tak poskładało, że wszystkie moje znajomości,  które w większości zaczęły się w pracy, pourywały się, to zmiana pracy, to ktoś wyjechał, to po prostu nie ma czasu, to dzieci itp.
Teraz sobie siedzę, pisząc z moją przyjaciółką z Warszawy i przypominamy sobie, jak to my poznaliśmy się przez Internet, nasza znajomość przetrwała 7 lat z czego 3 na odległość, więc jesteśmy przykładem, że można :-).
Jakkolwiek uwielbiam moja przyjaciółkę, zaczyna mi brakować koleżanki do spędzania czasu w realu. Wyjścia na drinka, spaceru (w końcu mieszkam nad morzem!),  zakupów, obgadania kogoś na ulicy (tak zdarza mi się, trafię za to do piekła ;-)), czy napsioczenia na mojego towarzyszą życia, żeby nie powiedzieć konkubenta ;-D. Lubię się pośmiać i powygłupiać (Uwaga! bardzo specyficznepoczucie humoru :-)),  uwielbiam zakupy....tak uwielbiam.... i dużo innych rzeczy, ale nie będę zanudzać.
Jeżeli któraś z Was również potrzebuje koleżanki od serca, to śmiało odezwijcie się, obiecuję, że odpiszę :-)
Nooo to kończę ten jakże krótki wywód.
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanki z Gdańska...

Bardzo potrzebuje kogoś komu będę mogła w pełni zaufac...
Ale niestety nie jestem z Gdańska (znaczy jestem ale się przeprowadziła 11 lat temu hihi)

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanki z Gdańska...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024