Zwiazek, trojkat, rozstanie, zwiazek znowu i roztanie znowu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zwiazek, trojkat, rozstanie, zwiazek znowu i roztanie znowu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

Temat: Zwiazek, trojkat, rozstanie, zwiazek znowu i roztanie znowu

Moja historia.
Poznalam go w pracy. Spotykalismy sie przez kilka miesiecy, i jakos gadalismy o trojkacie i ogolnie o sprawach sexu. Pozniej on powiedzial, ze w pracy jest jedna laska ktora niby mnie lubi (ze niby lubi dziewczyny i facetow). To jakos pogadalismy wszyscy w trojke i jakosz szybko wyszlo, ze mielismy trojkat 2 razy.
Pozniej sie okazalo, ze ta laska to tak naprawde byla jego byla i po tym trojkacie jego uczucia do niej wrocily. Mnie zdradzil i pozniej zostawil dla niej.
Ja przeszlam meke. To byla moja druga zdrawa (w poprzednim zwiazku tez). Zalamalam sie a na dodatek musialam ich razem ogladac w pracy prawie codziennie.

Po 2 miesiacach powoli wychodzilam na prosta i oni sie roztsali w miedzy czasie i on chial wrocic do mnie. ja oczywiscie slepo zakochana pobieglam do niego. Spotykalismy sie przez pare miesiecy, i pare dni temu dowiedzialam sie ze spotkali siel w sklepie razem na ich przerwie w pracy. On powiedzial ze spotkal ja przez przypadek (mozliwe), ale nie powiedzial mi nic bo nie widzial sensu. Ja zrobilam awanture bo to jego byla z ktora mnie zdradzil, a on mowi ze nie bylo sensu tego wspominac. I on sie tez wkurzyl i zerwalismy.

No i dzisiaj tak siedze i mysle... Wiem, ze to d*pek i rozstanie jest dobra rzecza. Ale i tak mi jakos smutno.. i szukam potwierdzenia, ze dobrze zrobilam. Na dodatek jest on 9 lat starszy i ma synka z poprzedniego malzenstwa, wiec wiem ze to tez jest troche roznica, wiec wmawiam sobie ze dobrze sie stalo.

My nadal pracujemy razem w 3 i widzimy sie co iles tam dni w pracy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zwiazek, trojkat, rozstanie, zwiazek znowu i roztanie znowu

Chora sytuacja. Szkoda, że nie możesz urwać kontaktu z nimi. On prawdopodobnie Ciebie nie kocha i sam nie wie czego tak na prawdę chce. Nie dziwię Ci się, że zrobiłaś awanturę, ja zrobiłabym to samo gdybym dowiedziała się, że spotkał się z byłą. Skoro po tym wydarzeniu tak łatwo przyszło mu zerwać to prawdopodobnie ona znowu mogła maczać w tym palce. Nie wplątuj się już w to bagno.

Jak to jest, że ta "trygonometria" nie przeszkadzała Ci w sytuacji intymnej, a w zawodowej już tak?

4

Ludzie są dziwni, jak zwierzeta.

5

Proponuję  machnąć szybki czworokąt.
Będzie po równo dla każdego.
W sumie,to potem można się wymieniać w dowolnej konfiguracji.

6

aurora borealis napisał/a:

Jak to jest, że ta "trygonometria" nie przeszkadzała Ci w sytuacji intymnej, a w zawodowej już tak?

big_smile
Chylę czoła!

7 Ostatnio edytowany przez Kamil_1986 (2016-01-25 23:42:51)

Wybacz, że to powiem... ale dla mnie to patologia. Wmieszałas się na własne życzenie w trójkącik i liczyłaś na jego zaangażowanie? Każdy dojrzały emocjonalnie osobnik potrzebuje jednej partnerki/partnera do życia. Zabawy w 3 i więcej osób to eksperymenty ludzi, którzy jeszcze nie wyszaleli się i nie sa gotowi do dorosłego i odpowiedzialnego życia. Radziłbym wykreslić ten epizod głupoty i wyciągnąć z niego wnioski. Odpocznij i za jakiś czas spróbuj szczęścia jeszcze raz z kimś, kto skupi swoją uwagę wyłącznie na Tobie ( jak i Ty na nim ).

majkaszpilka napisał/a:

A co na to Pentagon? ; -)))

9

majkaszpilka napisał/a:

No i tu jest problem,bo chyba jak dotąd,nie zostały jasno określone procedury tongue

Myślę,że można to jednak jakoś obejść,przecież wszystko dzieje się wśród "fabrykowego" stadka.
A nuż widelec nakręci się koniunktura,wzrośnie PKB?

Zadowolony pracownik,to wydajny pracownik big_smile

10

Oj już nie przesadzajmy, wszystko jest dla ludzi... o ile im się to podoba i znają zasady gry wink Tutaj się trochę sprawa rypła.

11

No...porypało się,to fakt tongue

12 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2016-01-26 00:29:24)

majkaszpilka napisał/a:
majkaszpilka napisał/a:

No i tu jest problem,bo chyba jak dotąd,nie zostały jasno określone procedury tongue

Myślę,że można to jednak jakoś obejść,przecież wszystko dzieje się wśród "fabrykowego" stadka.
A nuż widelec nakręci się koniunktura,wzrośnie PKB?

Zadowolony pracownik,to wydajny pracownik big_smile

Obejść Pentagon? Hmmm... To nie to co wycieczka wokół Morskiego Oka. On jest ze trzy razy większy!
Ja jednak sądzę, że należałoby wskrzesić Pitagorasa, aby rozwiązał problem Autorki. On  - myślę, odpowiedziałby bez wahania, która z dam jest przeciw -,  a która stanowi miłą kusiowi owego mężczyzny - przyprostokątną... ;-)))

13

No tak pomyślałam,że może jakoś się uda.
Ale tym "PietiaGorasem" mnie olśniłaś.
Teraz już widzę,że bez specjalnych matematycznych algorytmów,nie jesteśmy w stanie pomóc smutnemu prosiaczkowi.
Jakie to życie jest trudne.

14

delta??

15 Ostatnio edytowany przez aurora borealis (2016-01-26 01:56:51)

OT

złata napisał/a:

delta??

Ireno, jak Ty biegle władasz greką!
Wszyscy pracujący "na kasie" macie wpisane w CV fluent greek? ; -)))
Jako premię dostajecie bez ograniczeń tzatziki i "kaszę greczaną"(aut. Roal Dahl)? ;-)))

16

Wiem, że gdybym była w skórze autorki pewnie bym się czuła paskudnie, ale jak sobie wyobrażam tę sytuację (trójkąty, burzliwe love story, a później wszyscy siedzą razem w pracy i udają, że są zwykłymi współpracownikami i nic się nie dzieje), to się śmieję do monitora smile smile smile

17

Długowłosa, pracuję w delikatesach mięsnych – to się przejęłam, bliższy mi język Kartezjusza niż Pitagorasa, który może mógłby wspomóc Autorkę w drodze ku korzystaniu z „Δ” jedynie w celu wyznaczania miejsc zerowych.

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Zwiazek, trojkat, rozstanie, zwiazek znowu i roztanie znowu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024