czesc wszystkim!! jestem studentka i szukam dla siebie konta bankowego. to bedzie moje pierwsze.. doradzcie mi w jakim banku je zalozyc :>> oczywiscie najlepiej zeby bylo darmowe :]
PKO Bank Polski
Ja mam konto aktywne w Raiffeisenie. Nie płacisz za prowadzenie, ani za przelewy internetowe. W miarę spoko jest też ta ich aplikacja mobilna, także polecam
Bank Pekao SA darmowe
Większość banków ma specjalne oferty dla studentów opierające się na tym, że są bezpłatne i wszystko można zrobić przez internet więc wystarczy się trochę rozeznać i na pewno coś znajdziesz.
Ja polecam mBank (konto dla młodych).
Ja swoje pierwsze założyłam w pekao ale zmieniłam ostatnio na rajfajzena i jestem bardziej zadowolona. w zasadzie masz wszystko za darmo, jedyna opłata to 3zeta za kartę na mc. Ale za to masz oprocentowanie i pakiet ubezpieczeń, więc się opłaca
Ja mam w millenium, dla studentów w większości sa darmowe, ale jest swietna aplikacja mobilna.
Szukaj kont dla młodych - o ile dużo płacisz kartą ING ma fajną opcję, choć ja mam od lat mBank i płacę tylko 5zł (choć nie muszę) na miesiąc za wypłaty z wszystkich bankomatów, szybkie przelewy, fajny panel klienta i przez te 6 lat nie miałam żadnego problemu
10 2015-11-16 19:18:44 Ostatnio edytowany przez kasia1koba (2015-11-16 19:25:17)
Najlepsze konto to w T-Mobile Usługi Bankowe - dawniej Alior Sync
0zł - Za prowadzenie
0zł- za kartę
0zł - za wypłaty ze wszystkich bankomatów
10 - przelewów natychmiastowych na miesiąc za darmo
Nie ma lepszego, a miałam już w wielu bankach
Prześledź specjalne oferty bankow dla studentów. Poleciłabym Ci Getin Bank, ale tam musisz zasilać konto min. 2000 miesięcznie, aby było ono w pełni darmowe.
Polecam Pekao, jest tam darmowe konto dla studentów
Mam w pko i w raiffeisenie. Nie wiem które jest korzystniejsze, oba banki są ok. Może spróbuj w rajfie mają chyba szerszą ofertę
dzieki za odpowiedzi! zaloze albo w raiffeisenie albo w millenium:)