Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie ?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie ??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-08-19 08:47:00)

Temat: Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie ??

Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie dziewczyny ???  - dużo więcej niż średnia krajowa

[niedozwolony link / Mod. Anemonne]
DLA KOBIET ROZMIAR MA ZNACZENIE

„Z biologicznego punktu widzenia, aby poruszyć wszystkie zakończenia nerwowe partnerki trzeba dysponować masywnym penisem o grubości co najmniej 5 cm i długości 18 cm. Penis o takich wymiarach dociera do najdalszych ścian pochwy i dzięki temu jest w stanie w pełni zaspokoić kobietę.”

Zobacz podobne tematy :
Odp: Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie ??

To zależy pewnie od stanu uczuć tej kobiety do owego faceta z tymi 18 cm.bo to zmienia odczucia z czysto fizycznych na coś wyższego. uczucia podkrecaja doznania.bez uczuć ,jak kto lubi taki penisek to jak dla mnie minimum:-) no są gusta i gusciki

3

Bzdura nad bzdurami. Pochwa nie jest taka długa, ma maksymalnie 10-12 cm, a dalej to już jest uderzanie w szyjkę macicy, co dla większości kobiet wcale przyjemne nie jest. Dodatkowo pochwa jest najbardziej unerwiona blisko wejścia, głębiej czucie jest znacznie słabsze (m.in. dlatego nie czujemy umieszczonego tam tampona). Dla mnie 18 cm to zdecydowanie za dużo, to jest tzw. "penis problematyczny" wink Na temat grubości się nie wypowiem, bo mierzy się obwód, a nie średnicę członka (użycie wzoru na obwód okręgu na niewiele się tu zda, jako, że penis w przekroju nie jest okrągły wink ).

Dodam, że "poruszyć wszystkie zakończenia nerwowe partnerki" można także jednym palcem.

4 Ostatnio edytowany przez Kleoma (2015-08-19 08:55:01)

To jest reklama nieskutecznego i nikomu niepotrzebnego środka na powiększanie penisa.

5

seba1 napisał/a:

Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie dziewczyny ???  - dużo więcej niż średnia krajowa

Taki rozmiar gwarantuje satysfakcję każdej patnerce jaką ów dżentelmen będzie miał w łóżku smile smile ...

„Z biologicznego punktu widzenia, aby poruszyć wszystkie zakończenia nerwowe partnerki trzeba dysponować masywnym penisem o grubości co najmniej 5 cm i długości 18 cm. Penis o takich wymiarach dociera do najdalszych ścian pochwy i dzięki temu jest w stanie w pełni zaspokoić kobietę.”

O kurczę! A ja myślałem, że wszystko jest z przodu, łechtaczka, wokół dziurki, tuż za kością łonową w środku... Myślałem, że po to się ustawia odpowiedni kąt, aby penisem trafiać na  przednią ściankę...

6

18/6 gwoli ścisłości wink

7

Uciekająca Amy napisał/a:

To zależy pewnie od stanu uczuć tej kobiety do owego faceta z tymi 18 cm.bo to zmienia odczucia z czysto fizycznych na coś wyższego. uczucia podkrecaja doznania.bez uczuć ,jak kto lubi taki penisek to jak dla mnie minimum:-) no są gusta i gusciki

18cm penisek to dla Ciebie minimum? Naprawdę masz 32 lata?

8

Mój partner ma dość dużego penisa bo jego długość to 20 cm a grubość też spora... ciężko mi odpowiedzieć czy to idealne ponieważ jesteśmy na początku współżycia i za każdym razem czuje ból a nasz pierwszy raz był kilka razy smile.

9

Niektore kobiety potrzebuja pelnego "wypelnienia" aby bylo im lepiej, dla innych nie ma to znaczenia, wszystko jest traktowane indywidualnie. Na dobra sprawe meski czlonek powinien byc zakrzywiony do gory zaraz u nasady zoledzi aby penetrowal sklepienie pochwy tuz za koscia lonowa, tam gdzie znajduje sie G. A meskie czlonki nie sa tak zbudowane, widocznie natura nie wziela czegos pod uwage. W zasadzie kazdy facet moze sie tak ulozyc aby dlugosc przyrodzenia przekraczala 15cm. To jest sprawa ustawienia osi czlonka do osi ciala, im wiecej czlonek jest odgiety w kierunku stop tym jego robocza dlugosc jest wieksza. Ma to sens jezeli partnerka to lubi. Jest bez sensu jezeli nie. Prosze wziasc pod uwage, ze mezczyzni poza zanikajaca erekcji i stanami chorobowymi nie maja wiekszych problemow z wackiem. Natomiast u pan to moze byc duzy problem. Nalezy wziasc pod uwage, ze kazdy przebyty porod niesie za soba zmiane w funkcjonalnosci pochwy i przedsionka. Pojawiaja sie blizny i zrosty, ktorych wynikiem moze byc zmiana nawilzania przedsionka, stany zapalne pochwy moga zmienic tez jej sluzowke czyniac ja "sucha". Zmiany w obrebie narzadow rodnych moga uczynic wiele pan nieszczesliwych, poniewaz od pewnego momentu zaczynaja odczuwac bol a w najlepszym wypadku dyskomfort. Wiec dlugosc i grubosc wacka to moze byc prawdziwy problem. Oczywiscie panowie lubia opowiadac farmazony o "obdarzeniu" przez nature ale to by mialo glebszy sens w wypadku gdyby taki sam odsetek pan zaczeloby sobie porownywac dlugosci i srednice pochwy. Bardzo duza role w zyciu kobiety moze odegrac polozna lub lekarz przyjmujacy porod lub opiekujacy sie kobieta w trakcie powrotu narzadow rodnych do normalnego stanu po porodzie. Porod jest rzecza piekna dla kobiety ale takze bolesnym doswiadczeniem. Czasem bol pozostaje i towarzyszy kobiecie przez lata a jedynym rozwiazaniem jest plastyka/zabieg chirurgiczny. To jest daleko wazniejsze niz mozliwosc przebicia dziewczyny na wylot czy mozliwosc podniesienia pelnego wody wiadra

10

Uciekająca Amy napisał/a:

Niezłe prowo tongue Mężczyźni z członkami powyżej 17 zdarzają się stosunkowo nieczęsto.

11

Witam was wszystkich.
Odgrzeje trochę temat.
Tak się zastanawiam Co sądzicie o wymiarach 18 cm długości i 14.5 cm obwodu? Dodam że jest to realny pomiar, mierzone od strony grzbietowej członka ( od brzucha do czubka ) obwód mierzony w okolicach środka prącia.
Pytam bo niedługo dojdzie do zbliżenia z kobietą trochę drobna i nie chciałbym jej krzywdy zrobić ani jej zrazić.
Z góry dziękuję za odp.

Pozdrawiam.

12

Przeszedłeś się pochwalić wymiarami? big_smile nie masz doświadczenia, że pytasz? smile

13

lody miętowe napisał/a:

Przeszedłeś się pochwalić wymiarami? big_smile nie masz doświadczenia, że pytasz? smile

Problem jest właśnie w tym że będzie to mój pierwszy raz. Aż wstyd się przyznać, ale takie są fakty.

14 Ostatnio edytowany przez Ajko (2022-01-14 18:51:29)

.

15 Ostatnio edytowany przez lody miętowe (2022-01-14 19:34:01)

Dlaczego wstyd? Bez przesady, każdy kiedyś zaczynał smile a dla partnerki to też będzie pierwszy raz? Najważniejsze rozluźnienie i mocne nawilżenie partnerki, więc proponuję najpierw doprowadzić partnerkę do orgazmu, a później pomału, delikatnie działać smile nic na silę, nie musi wyjść za pierwszym razem smile
Można się też zaopatrzył w zel intymny, może być pomocny wink

16

lody miętowe napisał/a:

Dlaczego wstyd? Bez przesady, każdy kiedyś zaczynał smile a dla partnerki to też będzie pierwszy raz? Najważniejsze rozluźnienie i mocne nawilżenie partnerki, więc proponuję najpierw doprowadzić partnerkę do orgazmu, a później pomału, delikatnie działać smile nic na silę, nie musi wyjść za pierwszym razem smile
Można się też zaopatrzył w zel intymny, może być pomocny wink

Właśnie nie wiem czy to będzie jej pierwszy raz. Myślę że nie, ale z tego co wiem miała jednego partnera przez krótki okres czasu. Mogę twierdzić jedynie że to są jej początki przygody z sexem. Ogólnie dzięki za porady.

17 Ostatnio edytowany przez zwyczajny gość (2022-01-14 20:30:16)

Martin555 napisał/a:

Tak się zastanawiam Co sądzicie o wymiarach 18 cm długości i 14.5 cm obwodu?
Pozdrawiam.

Mam już trochę lat, i trochę doświadczeń......ale do głowy mi by nie przyszło by mierzyć przyrodzenie smile
To tak, jakby artysta malarz uzależniał efekty swojej pracy od wielkości pędzla.
Nie, tak to nie działa....

18 Ostatnio edytowany przez Martin555 (2022-01-14 20:44:40)

zwyczajny gość napisał/a:
Martin555 napisał/a:

Pozdrawiam.

Mam już trochę lat, i trochę doświadczeń......ale do głowy mi by nie przyszło by mierzyć przyrodzenie smile
To tak, jakby artysta malarz uzależniał efekty swojej pracy od wielkości pędzla.

Rozumiem cię to mój błąd że to zrobiłem. Może faktycznie trzeba było przejść do dzieła i nie martwić się czy ja skrzywdzę, zranie i kobietą która kocham mnie odrzuci ( znienawidzi ).

19

Eeee tam, sporo facetów robi sobie takie pomiary, chociażby ze zwykłej ciekawości big_smile
Wiadomo, że nie rozmiar czyni mężczyznę dobrym kochankiem, ale tutaj nie o to Martinowi chodzi.

Wiec wg mnie najlepiej najpierw robótki ręczne,  żeby się pani rozluźniła i ten żel może się też przydać. Jeszcze dodam że pozycja tez ważna,  jakby nie szło to proponuję na jeźdźca, czyli pani na górze, wtedy sama przejmuje kontrolę.

20

Martin555 napisał/a:
Martin555 napisał/a:

Pozdrawiam.

Rozumiem cię to mój błąd że to zrobiłem. Może faktycznie trzeba było przejść do dzieła i nie martwić się czy ja skrzywdzę, zranie i kobietą która kocham mnie odrzuci ( znienawidzi ).

W jaki sposób miałaby Cię znienawidzieć przez wielkość Twojego penisa?

21

Martin555 napisał/a:

Tak się zastanawiam Co sądzicie o wymiarach 18 cm długości i 14.5 cm obwodu? Dodam że jest to realny pomiar, mierzone od strony grzbietowej członka ( od brzucha do czubka ) obwód mierzony w okolicach środka prącia.

Pewnie jesteś młodym człowiekiem więc niewiele wiesz o kobietach. Muszę cię zmartwić ale kobiety słabo radzą sobie z suchymi liczbami i jako wzrokowcy w wielu dziedzinach nic ci nie odpowiedzą bez poglądowego materiału wizualizacyjnego problem.

22

Snake napisał/a:
Martin555 napisał/a:

Pewnie jesteś młodym człowiekiem więc niewiele wiesz o kobietach. Muszę cię zmartwić ale kobiety słabo radzą sobie z suchymi liczbami i jako wzrokowcy w wielu dziedzinach nic ci nie odpowiedzą bez poglądowego materiału wizualizacyjnego problem.

Zgadles jestem młodym chłopakiem. Czyli w takim razie mam się nie przejmować i po prostu w dogodnej i odpowiedniej sytuacji jej pokazać i zobaczyć jak zareaguje?

23

Nie no, nie tak obcesowo... Myślałem bardziej o szanownych ekspertkach z forum żeby mogły coś osądzić czy jest problem, czy nie.

24

Snake napisał/a:

Nie no, nie tak obcesowo... Myślałem bardziej o szanownych ekspertkach z forum żeby mogły coś osądzić czy jest problem, czy nie.

Rozumiem będę czekał aż sama postanowi zrobić pierwszy krok i go zbada. Wtedy może czegoś się dowiem po jej reakcji itd.

25

Szanowne ekspertki z forum mają często materiał porównawczy u siebie w domu, zatem wizualizacja nie jest potrzebna.

Martin555 napisał/a:
Martin555 napisał/a:

Pozdrawiam.

Hmmm, obawiałbym się innej reakcji....

Tomasz, ach, Tomasz,
Ach, powiedz, gdzie ty to masz?
Gdzie podział się twój cały wdzięk?
Apollo by ze śmiechu pękł.
Tomasz, ach Tomasz,
Jak nazwać mam to co masz.
Powiedz mi, w kogoś wrodził się,
Bo w ojca chyba nie.

Tomasz, ach, Tomasz,
Ty wszystko comme il faut masz.
Choć mężczyzn znałam cały huk,
Myślałam, żeś ty biały kruk!
Tomasz, ach Tomasz,
Tomasz, to co masz,
Powinien mieć twój wróg.

27 Ostatnio edytowany przez aniuu1 (2022-01-14 23:38:59)

Martin555 napisał/a:

Przede wszystkim to bądź uważny na jej reakcje! Jak będziesz się interesował jak się czuje, to nie zrobisz jej krzywdy, bo będziesz wiedział czy coś ją boli. Czytałam gdzieś, że sporo kobiet nie mówi jak je boli, więc lepiej czasem się upewnić

28

/./
Tomasz, ach, Tomasz,
Gdzie podział się twój cały wdzięk?
Apollo by ze śmiechu pękł.
Tomasz, ach Tomasz,
Jak nazwać mam to co masz.
Powiedz mi, w kogoś wrodził się,
Bo w ojca chyba nie.

Tomasz, ach, Tomasz,
Ty wszystko comme il faut masz.
Choć mężczyzn znałam cały huk,
Myślałam, żeś ty biały kruk!
Tomasz, ach Tomasz,
Tomasz, to co masz,
Powinien mieć twój wróg.

smile   smile   smile

Dodam, że nie długość, nie grubość, ale technika czyni z faceta dobrego zawodnika.
Słyszałam też, że mały, ale wariat.
A na poważnie chyba nie ma szablonu na te sprawy.
Uczucie, wyczucie, empatia i praktyka.........  smile

Posty [ 28 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Idealne wymiary penisa długość/grubość - 18cm/5cm co o tym sądzicie ??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2023