wyciszanie tel. na noc - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wyciszanie tel. na noc

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 37 ]

Temat: wyciszanie tel. na noc

Witam,
co tym sadzicie jak dziewczyna wycisza tel na noc. myslicie że chce cos ukryc ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wyciszanie tel. na noc

też wyciszam, nic nie ukrywam.

3

ale zauwazyłem ze jak sie spotykamy to tel. tez wycisza

4

Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma, one i tak Cię same znajdą.

5

borys111 napisał/a:

Witam,

PRZYPUSZCZAM ŻE SIĘ CHCE WYSPAĆ !!!

6

OK. zrozumiałem, nie zwraca na to uwagi;

7

rumpel napisał/a:
borys111 napisał/a:

Witam,

Jesteś pewny??? Toż to tak nielogiczne i podejrzane, że na pewno musi być ukryte jakieś  drugie dno big_smile

8

Ja też wyciszam, i co z tego?

Nie chce, by jakieś nocne marki mi wypisywały smsy po 22.

9

LunaPARK napisał/a:
rumpel napisał/a:
borys111 napisał/a:

Witam,

Jesteś pewny??? Toż to tak nielogiczne i podejrzane, że na pewno musi być ukryte jakieś  drugie dno big_smile

Człowiek w życiu niczego nie może być pewny,ale wydaje mi się że szukanie problemu tam gdzie go najprawdopodobniej nie ma to przesada. TAKA PODEJRZLIWOŚĆ DO NICZEGO DOBREGO NIE DOPROWADZI. W życiu potrzeba trochę zaufania.....

10

Jesli wycisza i zostawia telefon na wierzchu, np stole, to pewnie tak jak napisali poprzednicy, chce zwyczajnie, aby nikt jej nie przeszkadzal.
Natomiast, jesli wyciszanie wiaze sie z chowaniem i pilnowaniem tel., to juz sa podstawy do podejrzeń.

11

borys111 napisał/a:

Może po to, by nikt wam nie przeszkadzał w spotkaniu? Ty chyba naprawdę i na siłę chcesz zarzucić swojej dziewczynie, że Cię z czymś oszukuje i coś ukrywa, nie rób problemu tam gdzie go nie ma smile

12

rumpel napisał/a:
LunaPARK napisał/a:
rumpel napisał/a:

Człowiek w życiu niczego nie może być pewny,ale wydaje mi się że szukanie problemu tam gdzie go najprawdopodobniej nie ma to przesada. TAKA PODEJRZLIWOŚĆ DO NICZEGO DOBREGO NIE DOPROWADZI. W życiu potrzeba trochę zaufania.....

Ja radzę autorowi sprawdzić w którym bucie dziewczyna najpierw wiąże sznurowadła. Jak w lewym,
to pewnie sama jest lewa i coś ukrywa. Nieomylny test big_smile

13

Śmieją się, ale powiem Ci, że to jednak cos znaczy. Ja nie wyciszam Tel na noc jesli sie nie spodziewam problemow. Sszefostwo, znajomi, przykaciolki zwykle nie dzwonią po 22. Jesli Natomiast ktoś się spodziewa kontatku po tej godzienie (i nie jestes to Ty) to znaczy, ze cos jest na rzeczy.
Ps. Nie jest to ironia.

14

Nic dodać nic ująć, z pracy raczej nie dzwonią o tej porze, rodzina może wiedzieć, że ma randkę/spotkanie etc. z Tobą, więc to nie kłopot, raczej nie będą więc dzwonić, a jeżeli to w jakiejś pilnej sprawie, to lepiej by był włączony, więc coś tu nie tak. P.S. Znam  z własnego życia te wyciszanie u partnera. Już po związku, wszystkie domysły okazały się prawdą.

15

Hmmm... A co to znaczy jak ja cały dzień na wibracji jadę?

Hehehe, moglibyście napisać, że zdradzam z nie jednym kochankiem, ale z pięcioma.

Uppsss.... Coś się nie zgadza. A tak, nie mam chłopaka, więc nie mam kogo zdradzać wink

16

Mówisz, ze woli wyciszyc telefon i pogadać z toba na randce niz z kims na linii? mhh podejrzane. Proponuje szybko wyrwać jej telefon i włączyć głos, żebyś wiedział kiedy dzwoni do jej inny amant. Alternatywnie założyć podsłuch.

17

LunaPARK napisał/a:

że padły ci baterie w wibratorze

18

kooralik napisał/a:
LunaPARK napisał/a:

że padły ci baterie w wibratorze

Hahaha, niezła jesteś lol
Tak mnie przejrzeć w 3 minuty. Aż mi głupio <wstydzioszek> big_smile

19

No to ja muszę być strasznie podejrzana, nawet nie wiem gdzie teraz jest mój telefon i przez tydzień potrafię nie ogarnąć że się rozładował, przypominam sobie dopiero wtedy gdy moja mama dzwoni do Mojego zdenerwowana i pyta co się ze mną dzieje tongue

20

borys111 napisał/a:

Witam,

W życiu nie wpadłabym na to, aby kogokolwiek podejrzewać, że wyłączając telefon NA NOC robi to, aby coś ukryć.
Chyba sama powinnam czuć się jak przestępca, a męża i syna zacząć bardziej kontrolować cool.

21 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2015-07-03 03:29:54)

Olinka napisał/a:
borys111 napisał/a:

Witam,

W życiu nie wpadłabym na to, aby kogokolwiek podejrzewać, że wyłączając telefon NA NOC robi to, aby coś ukryć.
Chyba sama powinnam czuć się jak przestępca, a męża i syna zacząć bardziej kontrolować cool.

Dokładnie wink Ja też zwykle wyciszam telefon na noc albo nawet wyłączam, zarówno jak śpię sama czy jak nocuje u mnie chłopak to też, bo lubię mieć komfort i wiedzieć, że nikt mnie nie obudzi. Raczej nikt nie obudziłby i tak sądzę, ale wolę mieć pewność. No chociaż fakt są jeszcze sytuacje niespodziewane, że coś niby może się stać nawet w nocy i wtedy niby lepiej być pod telefonem, ale do tej pory mi się nie zdarzyło i wolę wyciszyć lub wyłączyć. Na spotkaniu z chłopakiem to już teraz raczej nie wyciszam, ale długo jesteśmy razem i to też trochę inaczej. Na początkowych randkach za to wyciszałam, bo jednak wtedy się poznawaliśmy i byłoby jednak myślę trochę niekulturalne jakby nagle były smsy czy telefony, a przecież nie powie się raczej każdemu, że jest się na randce. Nie miałam nic do ukrycia i nie mam, jak dla mnie z tego akurat nie ma co robić problemu. No chyba, że są inne przesłanki, no ale sam wyciszony czy wyłączony telefon np do spania to dla mnie normalna sprawa, wiele ludzi tak robi, nie oznacza to, że mają coś do ukrycia.

22

Z moja ex i telefonem bylo tak, ze dopoki bylismy ze soba i bylo wszystko OK, to telefon nei był najmniejszym problemem. Lezal caly dzien gdzies na szafce, w nocy obok lozka, nigdy wyciszony ( jedynie w pracy miala ). Jak zaczela na boku odwalac z innym to nawet pod prysznic z telefonem chodzila, a jak tylko przeszedlem obok stolu gdzie lezal telefon, to panicznie wstawala i biegla po niego pod pretekstem " o kurde zapomnialam napisac kasce i lapala za niego bylebym nawet nie spojrzal w jego strone ". Na poczatku tego nei zauwazalem, poniewaz zawsze tel drugiej osoby mam gdzies. To jej sprawa, jednak pozniej jak sie skonczylo i standardowo zaczalem analizowac rozpad zwiazku, to to byla jedna z rzeczy ktore jako pierwsze przyszly mi na mysl i o ktorych sobie przypomnialem.
Kwestia tego, czy robila tak zawsze, czy zaczela od jakiegoś czasu. Jak zawsze, nie robilbym z tego afery.
pzdr

23

dantezg napisał/a:

Kwestia tego, czy robila tak zawsze, czy zaczela od jakiegoś czasu. Jak zawsze, nie robilbym z tego afery.
pzdr

dokładnie. jak tego nie robiła a zaczęła to "wiedz, że coś się dzieje" smile
ale nie koniecznie musi obawiać się tel od kochanka. może ma inne problemy.
zapytaj?

24

borys111 napisał/a:

To się powinieneś cieszyć, ze nie chce, żeby zakłócano wasz wspólny czas wink

25

LunaPARK napisał/a:

..
Ja radzę autorowi sprawdzić w którym bucie dziewczyna najpierw wiąże sznurowadła. Jak w lewym,

LunaPARK - dawno większego idiotyzmu nie czytałem, ponoć ludzie jak nie mają nic do powiedzenia to milczą.

borys111 napisał/a:

borys111 napisał/a:

Witam,

Piotr74 napisał/a:

Jesli wycisza i zostawia telefon na wierzchu, np stole, to pewnie tak jak napisali poprzednicy, chce zwyczajnie, aby nikt jej nie przeszkadzal.
Natomiast, jesli wyciszanie wiaze sie z chowaniem i pilnowaniem tel., to juz sa podstawy do podejrzeń.

truskaweczka19 napisał/a:

..No chyba, że są inne przesłanki, no ale sam wyciszony czy wyłączony telefon np do spania to dla mnie normalna sprawa, wiele ludzi tak robi, nie oznacza to, że mają coś do ukrycia.

dantezg napisał/a:

Kwestia tego, czy robila tak zawsze, czy zaczela od jakiegoś czasu...

Ten watek może być kolejnym fake'm lecz jeśli nie jest to drogi autorze poczytaj co ja mam do dodania, z osobistego doświadczenia i innych wątków na forum.
Samo wyłączanie nie musi oznaczać nic złego, jak napisali, może chce się wyspać ... ale czy nie ma innych symptomów ?
Czy oprócz wyciszenia na noc chowa telefon np pod poduszkę, i czy gdy np Pani w nocy wstaje do WC telefon też z panią tam idzie ?
Czy założyła pin startowy wybudzenia z wygaszacza ?
Czy nosi telefon ciągle ze sobą wszędzie (wspomniane do WC), nie rozstaje się z nim

Powyżsśze same w sobie o niczym nie świadczę ale jeśli dzieją się od pewnego momentu równolegle, wszystkie zaczęły się mniej więcej w tym samym czasie to nie jest nic na rzeczy, po prostu musisz przyjąć na klatę, ze nie jesteś jedyny

26

bullet napisał/a:
LunaPARK napisał/a:

..

LunaPARK - dawno większego idiotyzmu nie czytałem, ponoć ludzie jak nie mają nic do powiedzenia to milczą.

Jestem przyzwyczajona, że wiele osób nie nadąża za moim poczuciem humoru, żywą inteligencję i dystansem do życia, ale muszę Ci przyznać, że jednak Tobie udało się mnie zaskoczyć. Nie zrozumieć tak przerysowanego sarkazmu to już naprawdę niemała sztuka. Gratulacje wink

PS Jakby co te "gratulacje" to sarkazm. Czaisz?

27 Ostatnio edytowany przez borys111 (2015-07-03 19:11:40)

powiem tak, juz kilka razy była ze mna nie uczciwa, lub manipulowała prawdą;
a telefon stara sie chować, i jest abezpieczony wezykiem

28

LunaPARK napisał/a:
bullet napisał/a:
LunaPARK napisał/a:

..

Jestem przyzwyczajona, że wiele osób nie nadąża za moim poczuciem humoru, żywą inteligencję i dystansem do życia, ale muszę Ci przyznać, że jednak Tobie udało się mnie zaskoczyć. Nie zrozumieć tak przerysowanego sarkazmu to już naprawdę niemała sztuka. Gratulacje wink

PS Jakby co te "gratulacje" to sarkazm. Czaisz?

Gratulejszyn Luna big_smile Z Twoich sznurowadeł trochę się pośmiałam, ale że ktoś to rozkminia, to mnie już rozbroiło...

A propo tematu - według mnie wyciszanie tel na czas spotkania to nic złego, chowanie sie z tel to już inna bajka. Chyba, że wycisza od niedawna. Mnie życie nauczyło jedno - coś Cię zaczyna niepokoić, to znaczy że coś jest nie tak. Proste.

29

Fake !!!!

30 Ostatnio edytowany przez Sponi (2015-07-03 22:55:39)

Paweło napisał/a:

Fake !!!!

Nie sądzę..
http://www.netkobiety.pl/t78195.html
Chyba, że to inna kobieta...

31

ta sama Sponiewierana; mam mętlik w głowie ... czy nie jestem tzw. lepcem na samotność sad

32

cześć,

w moim przypadku wyciszony tel. (stale) zabieranie , go do ubikacji ,że niby by pograć wink i w ogóle takie ciągłe bycie przy tel. , które budziło moje wątpliwości potwierdziło się , było to podwójne życie ex

33

Jeśli nie ukrywa a wycisza w nocy jak ja (bo nie chce się budzić) to nie widzę w tym nic złego.

34

borys111 napisał/a:

juz kilka razy była ze mna nie uczciwa, lub manipulowała prawdą

Powiesz coś więcej na ten temat?

borys111 napisał/a:

a telefon stara sie chowac

Czyżby przed Tobą?

35

To czemu o tym wcześniej nie pisałeś. Może dlatego iż coś ukrywasz. Czy sam byłeś wobec niej porządku ?

36

borys111 napisał/a:

mam mętlik w głowie ... czy nie jestem tzw. lepcem na samotność sad

Wniosek na podstawie jej zaangażowania w związek?

37

Hahahhaah tu mnie rozbawiłeś, sama wyciszam telefon na noc a nie mam nic do ukrycia, po prostu nie chcę by np ktoś mnie budził rano w sobotę bądź pijani znajomi wydzwoniali do mnie w nocy w środku tygodnia, nawet jak przychodzi mi mail to dostaję powiadomienie, dlatego wyciszam telefon na noc- nie chcę aby nic mnie rozpraszało smile

Posty [ 37 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » wyciszanie tel. na noc

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024