Ciagnac to dalej, czy dac sobie spokoj? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciagnac to dalej, czy dac sobie spokoj?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Ciagnac to dalej, czy dac sobie spokoj?

Witam.

Potrzebuje rady bardziej doswiadczonych ode mnie, stad ten post. Opisze najpierw sytuacje.

Mam 20 lat Jestem z pewnym chlopakiem od miesiaca i jest to wlasciwie moj pierwszy powazny partner. W sumie w sprawach damsko meskich nie mam zadnego doswiadczenia. Pozanalismy sie przypadkiem i podeszlam do tej znajomosci z mysla ' a co mi szkodzi, mozna sprobowac'. On podoba mi sie jesli chodzi o wyglad, charakter, ale...no wlasnie...Czuje ze nie ma miedzy chemii, fajerwerkow, ochow i achow (z mojej strony, bo widze ze on jest bardzo mna zauroczony). Jest mi z nim po prostu dobrze, lubie jak sie o mnie troszczy, jak spedzamy razem czas, rozmawiamy. Jednak nie ciagnie mnie do niego tak jak sobie wyobrazalam ze bedzie mnie ciagnac do faceta z ktorym bede sie spotykac. Mimo ze tesknie za nim gdy nie widzimy sie od 1, 2 dni to nie mam tak ze mysle o nim calymi dniami i ze nie moge bez niego wytrzymac.
Tak samo jest kiedy sie calujemy, piescimy. Nie czuje niewiadomo jakiej rozkoszy, momentami jedynie jest mi przyjemnie. I tu jest problem, nie wiem co z tym dalej zrobic. Dac nam szanse, probowac? Myslicie ze z czasem moge poczuc do niego cos wiecej? Czy odpuscic zanim on sie powaznie zaangazuje? Nie chce zeby on potem cieprial przez moje niezdecydowanie. Moze ja za duzo wymagam, nie wiem ale prosze zebyscie mi powiedzialy co o tym sadzicie, jak to u Was bylo na poczatku.
Pozdrawiam smile)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Ciagnac to dalej, czy dac sobie spokoj?

Sama musisz ocenić, co do niego czujesz i czy zależy Ci na nim. Miesiąc to niewiele czasu, z jakiegoś powodu jednak z nim jesteś, wiec może warto dać sobie i jemu szansę - może rozwinie się z tego wielka miłość. Piszesz, że jednak za nim tęsknisz, gdy nie widzicie się dzień czy dwa, a więc coś Cię do niego ciągnie. Chyba szkoda to marnować? Tylko nie łudź go teraz nieszczerymi deklaracjami. Niech facet zdaje sobie sprawę, że "achów" i "ochów" jeszcze między Wami nie ma.

3

Czasem prawdziwa miłość nie rodzi się po przez fajerwerki, przemyśl wszytko, bo być może po prostu Twoje uczucia są dorosłe i dlatego nie czujesz tych ochów i achów...
Pomyśl, porozmawiaj i nie postępuj pochopnie by nie żałować...

4

Jak naprawde do niego nic nie czujesz to odposc, bo tak jak piszesz mozesz go skrzywdzic. moze on jest tylko twoim przyjacielem, zeby milo spedzic czas, poprostu porozmawiac? moze z czasem poczujesz cos wiecej.

5

hexa, z miłością różnie bywa , czasem zakochujemy sie od pierwszego wejrzenia a później okazuje sie , że to była pomyłka , a czasem na zakochanie potrzebujemy czasu . Moim zdaniem , miesiąc to za mało nawet na poznanie się nawzajem , bądź cierpliwa , jak w późniejszym czasie nic do niego nie poczujesz , to przecież nikt nie będzie cie zmuszal do wyjścia za niego. To że za nim tęsknisz to juz dobrze rokuje .

6 Ostatnio edytowany przez hexa (2009-11-04 17:13:05)

Dziekuje wam dziewczyny za odpowiedzi, bardzo mi pomogly. Rzeczywiscie miesiac to bardzo malo i dlatego postanowilam dac nam wiecej czasu. Nie pisalam przez te kilka dni bo chcialam zobaczyc jak sytuacja sie rozwinie. I rozwinela sie...:)
Jest coraz lepiej, spedzamy ze soba mnostwo czasu, poznajemy sie. Jak go nie widze strasznie tesknie, uwielbiam go smile Na tym etapie nie mam juz zadnych watpliwosci, jest mi z nim cudownie i mam nadzieje ze tak bedzie przez dluzszy czas.
Pozdrawiam:))

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Ciagnac to dalej, czy dac sobie spokoj?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024