Gdzie można dobrze i tanio zjeść???? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Gdzie można dobrze i tanio zjeść????

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez ewek44 (2011-10-31 14:36:35)

Temat: Gdzie można dobrze i tanio zjeść????

Polecam Marago ul.Podwale 2/kraków
miła obsługa, jedzenie świeże nie jakieś tam mrozonki a do tego w ciszy i miłej atmosferze mozna spedzic pare godzin.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie można dobrze i tanio zjeść????

Ja polecam SOHO w Poznaniu, kawiarnia ale desery i kawy przepyszne. Ostatnio mnie tam kolezanki zabraly na babskie popoludnie i bylo super!:)

3

A ja polecam chinskie jedzonko ktore mysle w kazdej czesci Polski nie jest drogie.

1)Co mnie nie zabije,to mnie wzmocni! 2)Z idiota nie ma co dyskutowac,najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona zdobytym tam doswiadczeniem!

4

Napełnić brzuszek i nie zrujnować budżetu  to w Rzeszowiance w Rzeszowie
Najlepsze naleśniki robią na zamku Chojnik...mmmmm pycho- to nie naleśnik to obłok.
A na desery i słodkości to do Cukierni Fiore w Przemyślu , słodkości w pucharach robia na twoich oczach...super czary.

A najlepiej karmią w Maciusiu(może teraz inaczej sie nazywa) w Gdańsku Wrzeszczu na przeciwko Manhatanu i w Barze Mlecznym Pod Temidą(?)w Krakowie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

5

Kraków Restauracja Delecta, ul Limanowskiego - niesamowity klimat, jedzonko i przystępne ceny.
I jako wielka fanka kuchni orientalnej Kraków - Dębniki ul. Skwerowa (mniam) takich potraw w Krakowie jeszcze nie jadłam - warto smile

6

Polecam środziemnomorska Punta Prima w Warszawie. Bywam tam regularnie bo jedzenie pyszne. Zestawy obiadowe w tygodniu :-)

7

a znacie restauracje Ahmed w Poznaniu. Moim zdaniem bardzo dobre jedzenie i do tego jest miło sympatycznie, ale najważniejsze jest chyba to, że za obiad, którym się najesz do syta nie zapłacisz ogromnej sumy.

8

ja polecam bardzo dobrą i stosunkowo tanią restaurację w Poznaniu.. a mianowicie Italię. Naprawdę pyszne jedzonko mają w stylu włoskim. Byłam tam ostatnio z rodzinką i każdy wyszedł pełen i zadowolony

9

Tak wakacyjnie to Władysławowo "Pod sosną" big_smile smacznie, dużo i przystępne ceny smile

"Wczorajszy ból jest dzisiejszą siłą!"

10

tanie i dobre jedzenie to według mnie restauracja w Krakowie na ul. Szewskiej "u zalipianek"
mają na prawdę dobre jedzenie, zawsze dostaję świeże, ładnie podane, dawno nie miałam okazji tam być ze względu na ilość mojego czasu, ale z tego co pamiętam zestaw obiadowy kosztuje coś ok. 15-16 zł więc na prawdę się opłaca smile
Ceny mają na prawdę niskie, lubię od nich też ruskie.
Lokalizacja świetna.
Polecam!

11

Jeśli zaś chodzi o miejsca w Warszawie gdzie można dobrze i tanio zjeść to ja polecam pierogarnię Zapiecek. Lokalizacji do wyboru kilka w tym w samym centrum 2 miejsca. Jak ktoś lubi polskie jedzenie to na pewno się tam odnajdzie.

12

A co powiesz na the Bubbles Warszawa? Nie znam drugiego tak wspaniałe miejsca, dlatego tylko o nim mówię i mówię smile Polecam sprawdzić to zrozumiecie smile

13

Justyna Staszic napisał/a:

A co powiesz na the Bubbles Warszawa? Nie znam drugiego tak wspaniałe miejsca, dlatego tylko o nim mówię i mówię smile Polecam sprawdzić to zrozumiecie smile

Hmm... Musi być naprawdę niezwykłe, jeśli zarejestrowałaś się specjalnie po to, aby nam o tym napisać. Ba, poświęcasz temu miejscu sporo uwagi i energii, bo każdy post jest tylko o tym. 

A już tak poważnie, to naprawdę dobre miejsca bronią się same, nie trzeba ich nachalnie reklamować przy pomocy spamu.

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

14

Bedę to powtarzać jak mantrę, bary mleczne to samo dobro! Już mało kto do nich chodzi, bo przecież nie są hipsterskie, a jedzenie tam jak u mamy i to tańsze o połowę niż w większości lokali. tongue

15

deniscooper napisał/a:

Bedę to powtarzać jak mantrę, bary mleczne to samo dobro! Już mało kto do nich chodzi, bo przecież nie są hipsterskie, a jedzenie tam jak u mamy i to tańsze o połowę niż w większości lokali. tongue

Mnie z kolei wydaje się, że przechodzą swój renesans. Po zachłyśnięciu się zachodem i egzotyką, teraz na powrót w łaski wkrada się tradycyjna, swojska kuchnia, a że społeczeństwo ubożeje, obecnie dodatkowo dotkliwie odczuwa skutki galopującej inflacji, to niższe ceny też robią robotę.

"Nie czyń samego siebie przedmiotem kompromisu, bo jesteś wszystkim, co masz." (Janis Joplin)
[olinkowy status to już historia, z niezależnych ode mnie przyczyn technicznych, właściwy zobaczysz dopiero w moim profilu wink]

16

"Bary mleczne" mają dopłaty, więc biją każdego cenowo. To z kolei powoduje, że bywają dość zatłoczone i raczej może być problem, żeby samemu sobie usiąść przy stoliku. A klientela jest różna. Ja bardzo lubię "Nowohucki Słoik". To też takie coś a'la bar mleczny, ale lekko droższe (nie mają dopłat). Jedzenie mają bardzo dobre.

Zgniłe jajko wink (nie JAJKA)

17

Jeśli chodzi o restaurację, to polecam sprawdzić Sopot Restauracje. Jedzenie tutaj jest smaczne i stosunkowo niedrogie. Polecam.  Jest też świetny widok na morze.

Pyszne jedzenie z widokiem na morze w Sopot Restauracje

18

Jeśli ktoś z Poznania/będzie w Poznaniu to polecam nie drogą kirgiską restaurację " U AIPO". Porcje jak dla konia, ceny nie wygórowane- ja kocham baraninę, zamawiając kurdaak nie spodziewałam się AŻ takiej porcji. Miodownik najlepszy jaki jadłam na deser, a jadłam w wielu miejscach. Sympatyczne, klimatyczne miejsce, recenzja na świeżo z wczoraj : ) Ale o restauracjach to ja bym mogła długo, bo uwielbiam chadzać i testować różne kuchnie świata.

Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa- Jiddu Krishnamurti

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » Gdzie można dobrze i tanio zjeść????

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021